YeniMuallim
Üye
Emeğinize sağlık Hocam teşekkürler
Hocam o "allow " seçeneğinin solunda bi tik var onuda işaretlerseniz bir daha o dosyada sorun çıkarmaz.Üstadım antivirus programı engelliyormuş, biraz önce baktım. "allow" deyince açıyor. Esen yayınlarının uygulamaları hocam.
Hocam o "allow " seçeneğinin solunda bi tik var onuda işaretlerseniz bir daha o dosyada sorun çıkarmaz.
Hocam buraya yazılan maillere kurum maili olmadığı sürece şifre göndermiyorum (Kurum mailide olsa çok geç görüp şifrenin geç gelme ihtimalide yüksek.)kusura bakmayın. indirme adresinde açıkmala var, sistemin güvenli kalabilmesi için böyle bir yol tercih ediyorum. Buraya yazılan maillere şifre gönderirsem bu konu öğrenci-öğre1tmen ayırtme imkanım olmayan mail adresleriyle dolar.Hocam bende mail attım sitenizden,öğretmenim unutmazsanız sevinirim.
Görüntü var hocam. Duvar kağıtları slayt halinde geçtiği için size denk gelmemiş. Rsimlerim klasörü içinde bir gizli klasör var onun içinde 10+ duvar kağıdı var, oraya istediğiniz ekleme çıkarmayı yapabilirsiniz.hocam en son imajda neden etkileşimli tahta kullanım kurallarının bulunduğu masa üstü görüntüsü yok . Çok faydalı bir masaüstüydü . Nasıl temin edebiliriz.
Time Freeze mi kurdunuz? Onun dışında hatalı kapatma onarım ekranına düşmeye sebep olur.Merhaba arkadaşlar, win 10 yüklediğim tahtalardan çoğunda başlangıç onarma hatası verdi. Sebebi ne olabilir?
759975@meb.k12.tr adresine şifre alabilir miyim hocam?
Daha önce belirttiğim gibi...
Lütfen Şifre için Buraya mail adresi yazmayın. Gerekli açıklama indirme adresinde mevcut.
Saygılar.
Sanırım Tahtanız faz1, uefi seçeneği ile format atıyorsunuz. Hatada bu sebeple çıkıyor. Klasör ismi doğru MK-V5-WINDOWS-10 şeklinde olacak, imaj V5'in 7.sürümü olması sebebiyle hiçbir zaman V5 te klasör ismi değişmedi. Tek iso da Tam format ve sadece C format için özel menü düzeni yaptığımdan bazen rufus bu menüyü bozuyor. Rufus ile faz1 kullanacaksınız uefi olmayan seçeneği seçip sorunsuz devam edebilirsiniz yada winsetupfromuab ile sorunsuz usb hazırlayabilirsiniz.merhaba.
en son imajı indirdim rufus ile 32gb lık flash a kurdum.
home\partimag\MK-V7-WINDOWS-10 bulunamadı hatası alıyorum imaj başlamıyor
çözüm olarak bahsettiği klasöre baktığımda home\partimag\MK-V5-WINDOWS-10 olduğunu fark ettim . V5 yazan yeri V7 yapınca düzeldi
muhtemelen siz imaj oluştururken klasör ismi eski sistem ismi kalınca hata veriyor. yeni kuracak arkadaşlarda bu şekilde düzeltebilir.
bu sistemde de fark ettiğim bir şey daha var oda fare tek tıklamaya ayarlı geliyor. tek dokunuşla klasör hemen açılıyor. ayarlardan çift tıklamayı aktif edince düzeliyor.
Sistem güzel dediğiniz gibi 6-7 dakikada tam format attı.
elinize sağlık.teşekkürler
Hocam Atak kullanmıyorum. Bu imajda sınırlı kullanıcı olması dolayısıyla Atak 2.0 sağlıklı çalışmaz, çalışsa bile yönetici hesabına girişinizi engeller. Atak programını devredışı yöntemleride internette dolaşmaya başlamış durumda alternatif programlara yönelmenizi tavsiye ederim.Atak 2.0 kurulumunu aşama aşama anlatır mısınız lütfen? mk v5.5 de eba admin olarak tahtada atak.exe'ye tıklıyorum ardından " Kurulum için gerekli dosya yok yada bozuk, atak.ini ve diğer dosyaları kontrol edin" hatası alıyorum.
Teşekkürler.