Sorunun kaynağı tahmin Ettiğiniz gibi hatalı kapatma. Hatalı kapatma varsa bu soruna çözüm yok.@Emsile h
mavi ekran vermezse yeter bana
( muhtemelen bilgisayar kapanmadan çat diye fişi çekiyorlar ondan olmuştur)
Sorunun kaynağı tahmin Ettiğiniz gibi hatalı kapatma. Hatalı kapatma varsa bu soruna çözüm yok.@Emsile h
mavi ekran vermezse yeter bana
( muhtemelen bilgisayar kapanmadan çat diye fişi çekiyorlar ondan olmuştur)
V5.. serisi bitti.v8 gelecek mi?
tahtalara format çekecem bu sene hazırlayacağın en son sistemi bekliyorum.şimdiden emeğine sağlıkV5.. serisi bitti.
V6 ve V7 Olarak 2 farklı versiyon olarak yetişirse haftaya çıkacak.
V6 Mevcut imajdaki gibi şifreli yönetici ve şifresiz kullanıcı şeklinde olacak.
V7 ise tamamen şifresiz Tek Yönetici hesabıyla gelecek.
Bu hafta sınav haftam. ancak haftaya hafta içi fırsat bulabilirsem yayınlayabilirim. Tabi bu arada MEB google driver yükleme hızını dahada düşürmezse. En son 12 gb dosya yaklaşık 5 saatte yüklenebildi.şifresiz olan v7 ne zaman yayınlanacak hocam
MK-V4 itibariyle tüm versiyonlarda şifre aynı Hocam.Şifreler hep aynı mı hocam ben 5.7 de şifre istemistim
Tam format yapmadan sadece C format mı yapıyorsunuz acaba.böyle hata alıyorum sebebi nedir aceba?
hayır hocam tam format yapıyorum, hep aynı hatayı alıyorum çözüm bulamadımTam format yapmadan sadece C format mı yapıyorsunuz acaba.
atak programı yeni bir güncelle almadıysa öğrenciler aşabiliyor diye biliyorum. 360 virüs programındaki kendini koruma özelliğini devre dışı bırakıp atak programını kurabilirsiniz.Hocam öncelikle teşekkür ederim. Bu imaj ile atak kullansak bir sorun oluşur mu? Kurulum yapaılırken herhangi bir ayar yapmamız gerekiyor mu?
Hizmetlerden kapatabilirsiniz ama windows yine açabiliyor otomatik.Hocam emeklerinize sağlık bende imajınızı sorunsuz bir şekilde okulumda kullanıyorum. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var okulumda alt yapı kurulmadı ve internetle ilgili sorunlar var. öğretmen arkadaşlarım telefonlarından bağlanıyor bazen bu yüzden güncellemeleri tamamen kapatmak istiyorum bunun kalıcı yolu nedir.
Windows 10'da Atak 1.09'da öğrenci sanal masaüstünü kullanarak programı aşıyor. Atak 2.0 ise yönetici hesabı ile çalışmak istiyor, yönetici izni vermezsenizde program çalışabilir ama programı bir daha kaldıramazsınız. Atak 2.0 test aşamasında kaldı sanırım. Alternatif programlara bi göz atın.Bu versiyon ile Atak deneyen oldu mu arkadaşlar? Okuldakiler tutturdu illa atak diye. 1.09 mu yoksa 2.0 mı kursak acaba? Deneyimleyen var mı? (Bu imajın eski versiyonları ile ilgili fikirlere de açığım)