Bilgisayar yada rufus kaynaklık bir hata, imajla alakalı değil. Rufus versiyonunuz eski, Burdan Güncel versiyonu indirin yada Winsetupfrom usb programını kullanın.Rufus şu hatayı veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 60708
ayarla dedim ve tüm işlemleri yaptım kalibrasyon aktif hale geldi fakat hala dokunmatik çalışmıyor...acaba tahtanın dokunmatik problemimi var tüm kameralar çalışıyor sorun yok gibi..kurup başka dokunmatik sorunu yaşayıp sorunu çözen varmıEkteki dosyayı masaüstüne çıkartıp çalıştın, açılan pencerede ayarla seçeneiyle işlem yapmanız yeterli.
İmaj içinde Faz1 ve Faz2 dokunmatik sürücüleri mevcut, dolasıyla sorun imaj kaynaklı olamaz, bu tip bir sorun burdan yada başka yollardan ileten olmadı. Tahtanın ekran temizliğini yapıp, dokunmatiğini dıştaki tuştan devre dışı bırakıp açmayı deneyin.ayarla dedim ve tüm işlemleri yaptım kalibrasyon aktif hale geldi fakat hala dokunmatik çalışmıyor...acaba tahtanın dokunmatik problemimi var tüm kameralar çalışıyor sorun yok gibi..kurup başka dokunmatik sorunu yaşayıp sorunu çözen varmı
Tahta faz1 mi Hocam. Muhtemelen faz1, adresteki dosya içinde yer alan kısayolu masaüstüne atın, açın çıkan pencerede ayarla seçeneğinden ayar yapın.Hocam kurulup yaptım güzel bir imaj oldu ancak. Dokunmatik dogru noktada çalışmıyor Kalibrasyon gerektiriyor. Yalnız kalibrasyon aracı çalışmıyor. Açıyorum ama hiç tepki vermiyor. Ben mi yanlış yapıyorum anlamdım.
Şu an bir sorun görünmüyor.drive da sıkıntı mı var ?
Burdanwindows10lisans klasörü nerden indirebilirim
Nasıl bir hata alıyorsunuz etkinleştirme aşamasında?@Emsile Hocam okuldaki bütün tahtalarla kurdum.öğrrtmenlerden geri dönüşler çok iyi özellikle matematikçilerden geogebra çok iyiymiş diyorlar .fatih kalem de aynı şekilde.sıkıntısız çalışıyor sistem gayet de hızlı.Yalnız etkinleştiremede sıkıntı oluyor.bir türlü etkinleşmedi
Size dönüş yaptım Hocam. 09.19 geçe. Postanızı kontrol edin.Rica etsem MKV6 Admin Şifresini özelden atabilir misiniz. Siteden talepte bulundum ancak henüz dönüş olmadı.Acilen şifre lazım bana .
Mail geldi tşkler.
Etkinleştirilmedi yazıyor sadece Hocam.klavyeden bios lisans kodunu elle de giriyorum olmuyor.şimdilik öylece bıraktım arada denerim diyorum olursa olur olmazda böyle kalsın sakıncası yoktur heralde.
Windows kaynaklı bir durum. O şifre isteyen küçük ekranda "Diğer ayrıntıları göster" yazıyor önce ona tıklayın sonra şifre yazma yerine tıklayın dokunmatik klavye otomatik açılacaktır. Ben bu yöntemi uyguluyorumBu yeni sürümü kurdum. Şöyle bir durum oldu. Eskiden bir program kurduğunda şifre kısmı ekrana küçük bir pencere gibi gelirdi yazma kısmına tıklayınca klavye görünürdü. Bu yenisinde şifre girme penceresi geldiğinde klavye çıkmıyor. İlginç bir durum. Klavye bağlayıp şifre yazdım birkaç kez. Bugün fotoğraf paylaşırım. Başka bir sıkıntı yok süper olmuş eline sağlık
Okula göre program ayarlarken tahta internete bağlıysa ve siz bu şekilde imaj alıp başka tahtaya yüklediyseniz etkinleştirme sorunu vermesi normal ve kaçınılmaz bir durum. Sistem üzerinde düzenleme yapıp imaj alacaksanız tahta hiç bir şekilde imaj işlemi bitene kadar internete bağlanmamalı. Bağlanırsa başka tahtada lisans sıkıntısı olur.Hocam faz2 akıllı tahtaya wk7 imajınızı kurdum, sonra programları okulumuza göre ayarladım. Daha sonra acronis ile imaj aldım. Geçenlerde iki tahtaya kurdum lisans anahtarını girdim etkinleştirmişti. Bugün iki tahtaya daha imaj attım lisans anahtarınız geçerli değil diye hata veriyor.
Takipmerhaba. hocam şöyle bir senaryo olabilir mi?
sistemi kursam sonra gerekli ayarlamaları yapsam programları kursam.
yedek bölümü aktif etsem
Usb Raptor programını kursam şifre oluşturup açılış dosyasını flasha kaydetsem.
bu işlemler esnasında internet bağlı olmasa.
yedekleme bölümünden sistemin yedeğini alsam(clonezilla)
sonra gidip o yedeği gizli bölümden kopyalayıp sizin şuanki iso dosyanızdaki partimag içerisindeki ile değiştirsem
usbraptor ile açılabilen hazır bir sistemim olur mu