Bugün zor yetişir. küçük klavye sorunu için bir arkadaştan haber bekliyorum, klavye sorununu da çözülmüş olarak yarın en geç yarın İnşallah yayında olurhocam ne zaman yayınlarsınız bekleyelim mi bugün imaj atmaya başlayaacktım tahtalara
Bugün zor yetişir. küçük klavye sorunu için bir arkadaştan haber bekliyorum, klavye sorununu da çözülmüş olarak yarın en geç yarın İnşallah yayında olurhocam ne zaman yayınlarsınız bekleyelim mi bugün imaj atmaya başlayaacktım tahtalara
İndirme adresinde DİKKAT yazan dosyaya bakın HocamEbaAdmin Yönetici Şifresini özelden gönderebilecek kimse yok mu?
İndirme adresinde DİKKAT yazan dosyaya bakın Hocam
Mailden cevap yazmak daha kolay. Özelden yazmak fazla zaman alıyor.Buradan özelden gönderilse olmuyor mu?
Bu iki seçenek dışında, elektrik kesintilerin sistem onarım ekranına düşme oluyor ve sistem geri yükleme noktası olmadığı için onarım yapılamıyordu, windowsta varsayılan olarak sistem geri yükleme kapalı geliyor.hocam küçük klavyenin düzeltilmesi ve bu iki seçenek dışında başka bi fark varmı
Daha dün bütün tahtaları formatlamistim ama neyse bı daha yüklerizBu iki seçenek dışında, elektrik kesintilerin sistem onarım ekranına düşme oluyor ve sistem geri yükleme noktası olmadığı için onarım yapılamıyordu, windowsta varsayılan olarak sistem geri yükleme kapalı geliyor.
Bu sorunu fark ettim ve sistem geri yükleme noktasını açarak imajın son haliyle sistem geri yükleme noktası oluşturdum.
Bu arada İmaj adresi ve içeriği güncellendi.
Buraya ekleme fırsatım olmadı, profilimde web sitemin adresi var orda mevcut Windows 10 1709 kurulum için çözüm uygulaması var, onu uygulayın formata gerek yokDaha dün bütün tahtaları formatlamistim ama neyse bı daha yükleriz
Windows 7 yüklü bilgisayardan ekteki gatherosstate.exe dosyası ile xml almadan windows 10 yüklemeyin.hocam tahtalarım win 7. bu imajı direk yükleyebilirim di mi?
Her ikiside yüklü, dikkatimden kaçmış ilk mesajı güncelledim. Zaten meb sertifika yüklü olmasa etkinleştirme yapılamaz.meb sertifika ve dyned ile alalaklı bir açıklama bulamadım hocam imajın tanıtımında nedir durum??
V5 ile birlikte:v5 yayınlandıktan sonra başka bir değişiklik oldu mu hocam
bunu biliyorum hocam önceden söylemiştiniz.konu başlığını güncellendi olarak değiştirince acaba V5 te mi güncellendi diye merak ettimV5 ile birlikte:
Dokunmatik klavye sorunu çözüldü.
Elektrik kesilmelerinde ortaya çıkan sistem onarım ekranında hata vermemesi, onarım sağlaması için sistem geri yükleme noktası oluştruldu
görev yöneticisi sınırlı kullanıcıda devre dışı bırakıldı.
10,3 Gb bir iso dosyası ile Hem TAM FORMAT hem de SADECE C SÜRÜCÜSÜ atabilme özelliği eklendi. bu özellik şuan ilk ve tek olarak bu imajda var sadece.
aklıma gelen bunlar.
Benim imajdan Bahsediyorsanız indirme adresinde açıklama var.iyi günler arkadaşlar faz-2 tahtalarda yeni eba admin şifresi nedir
Rufusta herhangi bir iso seçmede biçimlendirme yapın.bir önceki versiyonu flash belleğe atmıştım . ama flashı 3 parçaya ayırmış. onu eski haline nasıl getirebilirim?
dd yansıma modunda yazdırmıştım da
1.windows update kapalı değil, kapatırsam etkinleşme sunucularıda kapanmış oluyor, etkinleşme sağlamıyor, Siz Kapatabilirsiniz.hocam merhabalar
1) zaman zaman baş belası haline gelen windows update ile ilgili sizin imajınızdaki durum nedir bilgi alabilirmiyiz? biz mi kapatacağız yoksa siz kapattınızmı...
2) diğer sıkıntı az evvel imajı yükledim masaüstündeki kapatma ikonu çalışmıyor "shudown.exe systme32 bulunumadı faan diyor" nasıl düzelteceğiz yapmışken tam yapalım bizde...
İndirme adresinde Dikkat yazan bir dosya var orda açıklama var HocamHocam öncelikle emeğinize sağlık çok güzel pratik başarılı bir imaj olmuş şunu soracaktım aba admin ve v5 admin şifrelerini sizden nasıl alabiliriz?