Normalde yüklü, ayrıca yüklemeye gerek yok ama isterseniz şuradan indirip yeniden yükleyebilirsiniz.Merhaba hocam. Ses driverı yüklenmedi. Ses driverı paylaşabilir misiniz. Driver pack içerisinde de bulamadım. Destek olur musunuz
merhaba hocam faz2 için olan imaj var mı acaba
Merhabalar, benim kendi Faz2 imajım yok ama forumda arkadaşlar hazırlamışlar.merhaba hocam faz2 için olan imaj var mı acaba
Hocam imaj içindeki iso dosyasında V3 yazıyor. Sadece bir yazım hatası mıdır?İmaj güncellendi.
Evet hocam, yazım hatası.Hocam imaj içindeki iso dosyasında V3 yazıyor. Sadece bir yazım hatası mıdır?
Merhaba hocam fırsat bulursam yapacağım okulun ilk günleri biraz yoğun geçiyor.merhaba hocam güncelleme yapacak mısınız ?
Merhaba hocam fırsat bulursam yapacağım okulun ilk günleri biraz yoğun geçiyor.
Shadow Defender kullanın.Deep freeze hiç kullandınız mı hocam bu sürümde. Bu imaja uygun sürüm hangisidir acaba?
Bunu bir tahtadamı yapıyor yoksa hepsinde mi yapıyor?Merhaba hocam, öncelikle ellerinize sağlık uzun zamandır imajlarınızı sıkıntısız kullanıyoruz. Daha önce 32 bit versiyonlu olanı yüklemiştim sorunsuz kullandım yalnız bu imajı yükledikten sonra hemen her seferinde ethernet geçerli ip yapılandırmasına sahip değil uyarısı alıyorum. Bazen açıp kapatınca düzeliyor ama çoğu zaman düzelmiyor. Wifi ile fatih hattını görüyor ama bağlanmıyor cepten kendi internetimi paylaştırdığımda sorunsuz bağlanıyor. Elle ip atadığımda açıp kapanınca otomatik ipye geçmiş oluyor. Bir tavsiyeniz var mıdır?
Her imaj yükleme sonrası aynı sorun oluşuyor.Bunu bir tahtadamı yapıyor yoksa hepsinde mi yapıyor?
Çok kasmaz hafif sürüm, istersen direk win11'i test et.Arkadaslar Faz1 malum, çok kasıyor mu bu imaj ile?
Tamam hocam bu versiyona bir bakıp yenisini oluşturmaya çalışacağım. İsterseniz win11 test edin.Her imaj yükleme sonrası aynı sorun oluşuyor.
Teşekkür ederim ilginize. win11bir öğretmenimizin kaynağında sorun çıkarmıştı tekrar deneyeyim. Tekrar teşekkürlerTamam hocam bu versiyona bir bakıp yenisini oluşturmaya çalışacağım. İsterseniz win11 test edin.
Faz1 Win11 SSD ve HDD Güncel image 2024 V1
Faz1 Win11 SSD ve HDD Güncel image 2024 V1 İmaj boyutu 5.2 GB İndir. 5 dakikada kurulmaktadır. imajı ventoy, rufus, USB Universal installer ve WinSetupFromUSB gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz. Kurulu Programlar: Office 2016 7zip SumatraPDF Google Chrome Aimp VLC Ausdisk Defrag...www.bilgisayarbilisim.net
Bölüm yapısını MBR seçmişmiydiniz. Seçtiğiniz halde olmadıysa ventoy programını kullanın.Rufus ile yükledim ama böyle bir hata verdi hasari hocam.
Yanlış hatırlıyorsunuz MBR olması lazım FAZ1'ler UEFI desteklemiyor maalesef.Hocam GPT yapıyorduk sanırım win7 imajınızda uefiden dolayı,ben mi yanlış hatırladım? yarın mbr olarak deneyecem hocam.
Güle güle kullanın. Win10 da deneyin beğeneceğinize eminim.Vallaha hocam bir tanesiniz Allah razı olsun. Bugün faz1 tahtaya sizin faz1 win11 imajını kurdum baya hızlı. Etkinleştirdim.gayet güzel. Yarın da bu win 10 imajınızı kurup deneyeceğim elinize sağlık
Dokunmatik sürücüsü %100 Windows 10 uyumlu değil ondan. Fan sesi geçicidir sonra yavaşlayacaktır.Hocam bugün hafta sonu olmasına rağmen okula gelip faz1 win10 imajınızı kurdum etkinleştirin. İlk izlenimim. Gayet güzel. Hızlı. Masa üstündeki kalibrasyon kalibre etmiyor. Fan sesi aşırı yüksek geliyor. Bu ikisinin dışında güzel
Yazılımın desteklemiyordur güncel ve uygun versiyonu varsa onu deneyin yada yazılımı win7 uyumluluk modunda çalıştırın.Hocam faz1 win 10 ve win11 imajlarınızda maks kilit uygulaması kurulamadı. Okulumuzda yıllardır maks kullanıyoruz. Sizin win 10 imajınızı tüm tahtalara kuracaktım..Maks on kurulamaması işi bozdu Aşağıdaki gibi hata verdi
Daha önce hafızoğlunun faz1 win 10 imajını kurmuştum. Onda sorunsuz maks ı kurmuştum hocam win10 imajda herhangi bir kısıtlama yapmışmıydınızYazılımın desteklemiyordur güncel ve uygun versiyonu varsa onu deneyin yada yazılımı win7 uyumluluk modunda çalıştırın.