Faz1 Win10 2024_V4.2 (Yeni)

Kodla Büyü
Malesef bu faz1 win 10 imajına bir türlü maks kilit uygulamasını kuramadım hocam. Hep hata verdi. Bu imajda hafifletmek adına devre dışı bırakılan bazı servisler olabilir. Sanırım ondan kurulmuyor

Yeni imaj sürümü yayınladım kapasite yarıya indirildi 4 dakikada kurulum. İmajı 1.mesajdan indirebilirsiniz.

@hasari hocam imaj kurulum sonrası ayrıca sürücü yüklememe rağmen kablosuz bağdaştırıcının sarı ünlemini gideremedim, öneriniz var mı acaba?
5805557674425829059.jpg

Hocam elinize sağlık imajınızı sorunsuz kurdum, sorunsuz da kullanıyoruz ancak win 10 etkinleştirme olmuyor mu bu imajda anlayamadım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam elinize sağlık imajınızı sorunsuz kurdum, sorunsuz da kullanıyoruz ancak win 10 etkinleştirme olmuyor mu bu imajda anlayamadım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Etkinleştirme esnasında internet bağlımıydı. Değilse bağlayın bazıları çevrim içi etkinleştiriyor. Bağlı ise etkinleşmemişse size yardımcı olacağım.

Faz1 Win10 2024_V4.2 (Yeni)​

İmaj 4.4 GB boyutunda bu imajı 4 dakikada kurabilirsiniz.

İndir.

imajı ventoy, rufus, USB Universal installer ve WinSetupFromUSB gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz.
Kurulu Programlar:
Office 2016
StarBoard
7zip
SumatraPDF
Google Chrome
Aimp
VLC
Fatih Kalem
Ausdisk Defrag Portable
...
Win10 64 bit lite sürüm ile kurulmuştur oldukça hafif ve hızlıdır. D: bölümünde 360 Total Security setup dosyası bulunmakta dileyenler buradan direk kurabilir. Total Security ince ayarlarını
şu videoda anlatmıştım izlemenizde yarar var.

Ekli dosyayı görüntüle 77278Ekli dosyayı görüntüle 77279Ekli dosyayı görüntüle 77280
Hocam merhaba emeğinize sağlık imaj çok lakin herhangi bir kilit programı kuramadım . Atak Maks E kilit (Bayram Karahan ) denedim hiç biri çalışmıyor . Bu konuda yardımcı olabilir misiniz . Atak kurduğumda bazı flash bellekleri okudu bazıları okumadı a tahtasında okunan flash b tahtasında okunmadı misal . Başka imajlarınız varsa yardımcı olur musunuz . e kilitte şu ekran çıktı 3 defa herhangi bir tuşa bastığımda devreye giriyor.

Ekli dosyalar

• photo_2024-12-30_20-16-18.webp
    photo_2024-12-30_20-16-18.webp
    72.9 KB · Görüntüleme: 33
Hocam merhaba emeğinize sağlık imaj çok lakin herhangi bir kilit programı kuramadım . Atak Maks E kilit (Bayram Karahan ) denedim hiç biri çalışmıyor . Bu konuda yardımcı olabilir misiniz . Atak kurduğumda bazı flash bellekleri okudu bazıları okumadı a tahtasında okunan flash b tahtasında okunmadı misal . Başka imajlarınız varsa yardımcı olur musunuz . e kilitte şu ekran çıktı 3 defa herhangi bir tuşa bastığımda devreye giriyor.
Merhaba hocam kilit programlarını virüs programı engellemiş virüs programında izin vermeniz gerekiyor yani beyaz listeye eklemeniz gerekiyor. İsterseniz virüs programını devre dışı bırakın sonra kilit programlarını kurun kurduktan sonra virüs programını etkinleştirin uyarı gelirse beyaz listeye ekleyin. Anlacağınız imajda sorun yok hocam. Biz aktif olarak kullanıyoruz.

Merhaba hocam kilit programlarını virüs programı engellemiş virüs programında izin vermeniz gerekiyor yani beyaz listeye eklemeniz gerekiyor. İsterseniz virüs programını devre dışı bırakın sonra kilit programlarını kurun kurduktan sonra virüs programını etkinleştirin uyarı gelirse beyaz listeye ekleyin. Anlacağınız imajda sorun yok hocam. Biz aktif olarak kullanıyoruz.
Tahtalarıma herhangi antivirüs kurmadım ki . 360 d diskinde mevcut olduğu halde kullanmadım .

Hocam antivirüs olmayan tahtada aynı hatayı aldım .

Ekli dosyalar

• 9D8DC1E9-72D1-4865-BB92-9EC8B92EE83D.webp
    9D8DC1E9-72D1-4865-BB92-9EC8B92EE83D.webp
    62.4 KB · Görüntüleme: 22
Geri