Yok yapmadık antivirüs kurmuşmuydunuz?Daha önce hafızoğlunun faz1 win 10 imajını kurmuştum. Onda sorunsuz maks ı kurmuştum hocam win10 imajda herhangi bir kısıtlama yapmışmıydınız
Yok yapmadık antivirüs kurmuşmuydunuz?Daha önce hafızoğlunun faz1 win 10 imajını kurmuştum. Onda sorunsuz maks ı kurmuştum hocam win10 imajda herhangi bir kısıtlama yapmışmıydınız
Yok hocam antivirüs kurmadıydım. Yarın sorunun kaynağını araştıracağımYok yapmadık antivirüs kurmuşmuydunuz?
Uygun bir zamanda bende denerim.Malesef bu faz1 win 10 imajına bir türlü maks kilit uygulamasını kuramadım hocam. Hep hata verdi. Bu imajda hafifletmek adına devre dışı bırakılan bazı servisler olabilir. Sanırım ondan kurulmuyor
Hocam inşallah sebebini bulursunuz. Çünkü imajınız çok hızlı. Çok beğendim. Bir de şu makası kurabilsekUygun bir zamanda bende denerim.
Kapatıp açma işlemi yaptınız mı hocam.@hasari hocam imaj kurulum sonrası ayrıca sürücü yüklememe rağmen kablosuz bağdaştırıcının sarı ünlemini gideremedim, öneriniz var mı acaba?Ekli dosyayı görüntüle 77305
Eğer düzelmemişse paylaştığım sürücü yedeğinden yeniden yükleme yapın.@hasari hocam imaj kurulum sonrası ayrıca sürücü yüklememe rağmen kablosuz bağdaştırıcının sarı ünlemini gideremedim, öneriniz var mı acaba?Ekli dosyayı görüntüle 77305
Wifi modülü bozulmuş olabilir mi?
Etkinleştirme esnasında internet bağlımıydı. Değilse bağlayın bazıları çevrim içi etkinleştiriyor. Bağlı ise etkinleşmemişse size yardımcı olacağım.Hocam elinize sağlık imajınızı sorunsuz kurdum, sorunsuz da kullanıyoruz ancak win 10 etkinleştirme olmuyor mu bu imajda anlayamadım? Yardımcı olursanız sevinirim.