Hocam sorun çıkmaz ben deepfreeze kullanıyorum şuan.
Fatihprj hesabını etkinleştirmen lazım istersen cmd şunu yaz enterla
net user Fatihprj /active:yes
İstersende Bilgisayar simgesine sağ tıkla yönet>yerel kullanıcılar ve gruplar>kullanıcılar> çıkan isimlerden Fatihprj çift tıkla hesap devre dışı bırak çekini kaldır tamam de.
Winrarın son sürümlerinden birini kulanın.Winrar hatası veriyor hocam ne yapabilirim
Video izleyin yaparsınız hocam.Ekli dosyayı görüntüle 58731 Merhaba dosyayı indirdikten sonra flaş belleğe dosyaları ekledim.Ancak üniversal usb instaler ile flaşı diske boot ederken sorun yaşıyorum.İso dosyasını göster dediğimde bir şey görünmüyor.İlk defa yapıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Sıkıştırılmış dosyayı açın iso çıkar. Bazı arkadaşlar iso dosyasını da winrar ile ilişkilendiriyor bu durumda iso uzantılı dosyalarda rarlı dosyaymış gibi görünüyor. Sorunu çözemezseniz Teamwiever açın id ve şifreyi verin kontrol edeyim.Teşekkürler ama İso dosyası indirilen winrar dosyasının içinde görünmüyor.
Hocam şu ayardan bahsediyorsunuz galiba.Hocam emeğinize sağlık. Aralık 2017 versiyonunda etkileşimli tahta hareket algılama seçeneği aktif olduğunda özellikle starbord programında yazı yazarken başka sayfalara gitme sorunu yaşanıyor. Dokunmatik özellik. kapatılması yada deaktif edilmesi gerekiyor. Bilginize... Teşekkürler