Hasari hocam ben de şifreyi alabilir miyim?
ben bilişimci ve formatör değilim kimse ilgilenmeyince bana kaldı bu işler diyebilirim gerçekten zor bir iş. tahtalara win7 kuruluydu onun imajı ile acronis sayesinde imaj atıyordum ancak bazı tahtalar imaj yememeye başladı ya imaj bozuldu ya tahtalar.(4 tahtada problem var)
atak 1.06 kurulu tahtalarda vaktim cok olmadığı için bunları değiştirmiyorum bütün öğretmenlerin flashları vs çok uğraştıracak çünkü. Zatenbazı öğretmenler kendi flashına bile atak kuramıyor. Şimdi sıkıntılardan biri şu öğrenciler iki tahtanın usb girişlerini bozmuşlar.(bişey sokup kırılmış vs 2 girişte çalışmıyor) tahtalarda atak 1.06 var. yazılan tüm yöntemleri denedim ama atak programını kaldıramadım haliyle tahtalar kullanılamıyor. atak kalksa ellemeyeceğim açık kalsın en azından öğretmenler mailden vs dosya indirerek kullanır. Bu sorunun çözümü var mı acaba. vestel servis 4-5 kere aramamıza ve üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen gelmiyor. şimdi bu faz 1 tahtaların garantisi de bitti. bu yüzden kimse bişey de yapmak istemiyor