Allah yardımcın olsun.Tel'de pttcell'in en düşüğü var Bırak videoyu youtube uygulamasının kendini zor açıyor başkan
Allah yardımcın olsun.Tel'de pttcell'in en düşüğü var Bırak videoyu youtube uygulamasının kendini zor açıyor başkan
Teşekkürler hocam olduRufus ile boot etmeyin hocam kullanacağınız program Universal USB installer programı videoda açıklamıştım. Programı ilk mesajın ekine eklemiştim. Bu programla flasha boot edeceksiniz programı çalıştırın listeden clone zillayı seçin sonra imaj yolunu gösterip flasha boot edin. Böyle yaparsanız imajın sorunsuz yüklendiğini görürsünüz.
Universal USB installer programı ile boot edeceksiniz boot seçeneklerindende clonezillayı seçmelisiniz aksi taktirde hata alırsınız.Hocam iso dosyasını indirip dediğiniz programla flasha boot ettim. az önce tahtada denedim vesamenu. c32: not a com32r image hatası aldım. acaba neyi yanlış yaptım?
bu hatayı da araştırdım ama bir şey bulamadım.
Universal USB installer programı ile boot edeceksiniz boot seçeneklerindende clonezillayı seçmelisiniz aksi taktirde hata alırsınız.
Evet tabi hocam biz kullanıyoruz sıkıntısız.Hasari hocam atak programını bu imaja kurabiliyor muyuz? Acaba
Hocam kurulum yaparken şu detaya dikkat etmelisiniz.Hasari hocam atak programını bu imaja kurabiliyor muyuz? Acaba