Hocam emeğiniz için çok teşekkür ederim. Admin şifresini gönderebilirseniz memnun olurum.
Win10 deneyen arkadaşlar verim alamadıklarını söylüyorlar.Windows 10 gibi dokunarak kullanmaya çok daha yatkın bir sistem ücretsiz yüklseltme yapılabiliyorken. Neden 8 yıl önce çıkmış Windows 7 de ısrar ettiğinizi anlamıyorum.
Hocam vestel imajda bütün keyler aynıdır yani tek tahtadaki bu dosya tüm tahtalara uygulanabilir. Uygun bir zamanda deneyip sonucu paylaşırım.Arkadaşlar kurmadan önce gatherosstate ile windows keyi alsak sonra yüklesek olmuyor mu
Hocam birinci partı sağ tıklayın sıkıştırma programı seçeneğinden klasöre çıkar deyin.hasari hocam partları nasıl birleştiriyoruz bende ayrı iki iso dosyası oluştu
Ayarları yapılıp gereksiz özellikleri kapatılmış win 10 çok daha iyi win 7 den performans sorunu falan da yok.Win10 deneyen arkadaşlar verim alamadıklarını söylüyorlar.
Bizzat denemedim hocam olabilir mümkün tabi.Ayarları yapılıp gereksiz özellikleri kapatılmış win 10 çok daha iyi win 7 den performans sorunu falan da yok.
İnternet download manager gibi bir program ile deneyin bağlantı kopsa dahi indirmeye devam eder.hocam 14 gb çok büyük bi tek parça olmuş sürekli hata veriyor indiremiyorum keşke söyle 2 - 3 gb parçalar halinde olsaydı kısmet değilmiş neyse sağlık olsun emeğinize sağlık