IDM ile bi deniyorum hocam teşekkürlerİnternet download manager gibi bir program ile deneyin bağlantı kopsa dahi indirmeye devam eder.
Geri dönüt için teşekkür ederim hocam.Bugün imajı etkileşimli tahtalardan birine kurdum. İmaj verimli çalışıyor. Paylaşımınız için tekrardan teşekkürler...
Atak yazılımını hazırlayan arkadaşımız detaylı açıklamış buradaki yönergeleri izleyerek kurabilirsiniz.hocam bende admin şifresini alabilirmiyim birde atak nasıl kurulacak buna
Hocam bugün yöntemi denemek istedim fakat win7 de ClipSVC klasörü bulunmuyor anlayacağınız yöntem sadece win7 win10 yükseltmede geçerli win7 den win7 geçerli değilmiş.Arkadaşlar kurmadan önce gatherosstate ile windows keyi alsak sonra yüklesek olmuyor mu
Hocam tüm disk image alıyorsan yedeği harici bir yere kayıt etmelisin flash veya taşınabilir HDD gibi eğer image tüm diski alıyor ve bu yedeği D: bölümüne kayıt ediyorsan ondan olabilir çünkü hem bölümü yedekliyorsun hemde aynı anda o bölüme veri aktarıyorsun dolayısıyla hata verir.Hocam imajı indirdim kurdum gayet güzel çalışıyor. Teşekkürler.
Bir de şöyle bir sorunum var imajı kurduktan sonra kendimce bir kaç şeyi değiştirdim, tekrar imaj almak için clonezilla yı çalıştırdım her şeyi ayarladıktan sonra son aşamada
"Bu diskteki bölümlendirme tablosu yasak/geçersiz" hatası veriyor ve yedekleme yapmıyor bunun sebebi ne olabilir nasıl çözeriz?
İmaj için öneri olarak firefox yok galiba alternatif tarayıcı olması açısından olması gerek, bunun yanında ccleaner'de mallware olduğu haberleri vardı son zamanlarda o program olmasa daha iyi olur.
https://shiftdelete.net/hackerlarin-yeni-hedefi-ccleaner-oldu-85176Ccleaner de sorunu ilk defa duydum bence Trend Micro var Ccleanerı sürekli kullanırım uyarı vermedi bir yanlışlık olmasın.