takipBugün bir aksilik olmazsa imajın yeni versiyonunu yayınlarım. Timefreeze sistemden çıkarıyorum.
Hocam ben TimeFreeze en güncel sürümünü kullanmıştım sorun o da olabilir yada TimeFreeze setuptan kurulum değilde imaj ile geldiğinden sorun o da olabilir isterseniz kaldırın setuptan yeniden kurun belki sorun çıkarmaz ama ben riske girmedim DeepFreeze kurmaya başladım.Neden öyle bir sorun oldu ki 2 3 yıldır time freze kullanıyorum sıkıntı olmamıştı şimdi sizin imajı kurdum kendimce düzenlemeler yapıp diğer bilgisayarlara da kuracaktım sorun bi tek time freze kaynaklı mı
Sistem stabil ve hızlı ellerinize sağlık
anladım hocam ben de eski sürümü var olmazsa ondan devam edeyim deep freze çok kasmıştı tahtaları bir de lisans sorunu var diye kaldırmıştımHocam ben TimeFreeze en güncel sürümünü kullanmıştım sorun o da olabilir yada TimeFreeze setuptan kurulum değilde imaj ile geldiğinden sorun o da olabilir isterseniz kaldırın setuptan yeniden kurun belki sorun çıkarmaz ama ben riske girmeyim DeepFreeze kurmaya başladım.
Hocam Atak programını herkes kullanmıyor virüs programsız tahta kullanmak bana pek doğru gelmiyor ama sonraki versiyonlar için kaldırabiliriz. Birde hocam atak kurduktan sonra 360 total kurarsanız sorun çıkarmıyor.Hocam keşke 360 totai yüklemeseydiniz. atak kurarken çok sorun oluyor. zaten deepfreeze kurcam demişsin.
Hocam iso dosyasını Flasha yazma aşamasında bir sorun oluşmuş olmalı. İsterseniz tekrar USB boot edip deneyin.hasari hocam öncelikle elinize sağlık ancak ben kuramadım şu hatayı verdi...
the directory /home/partimag/2017- for the inputed name does not exist
program sonlandırıldı...
neden acaba....
Hocam virüslü tahta olur mu virüsü temizlemeniz gerekiyor. Bu virüs eğer Flash belleklerde klasörleri taşıyıp gizleyen virüs ise açmaması normal çünkü atak flash bellekte anahtar keyi görmüyordur. Ayrıca artık 360 Totali kaldırmanıza gerek yok yukarıda video ile çözümü anlattım izlerseniz sizinde işinizin kolaylaştığını görürsünüz. Bence yeniden Formatlayın 14 dk alacak ardından 360 taki ince ayarı yapar Atağı kurar sisteme temiz şekilde devam edersiniz.Ben kurulumda bir sorun yaşamadım, ama atakla ilgili bi sıkıntı var. Timefreeze ve 360'ı kaldırdım, sonra atak kurdum. Anahtab bellek tahtayı açıyor ancak tahta kapanıp açıldığında açmıyor. sorun ne olabilir. Tahtaya virüs bulaşmış biliyorum ama daha önce virüslü tahtalarda sorun çıkmıyordu.
Gönderdiğim mesajı kontrol ettim doğru göndermişim ama yeniden gönderdim dokunmatik ekranına başka nesne temas ediyorsa örneğin klavye kablosu dokunmatik klavye kayıyor olabilir.slm hocam imajı tahtaya yükledim ancak gönderdiğiniz administrator şifresi açmadı tekrar yardımcı olursanız sevinirim