yıllanmış kanka naber ya abi her zaman olduğu gibi yine teksin. yani bizim sınıftan. neyse kib.ak3453' Alıntı:Slm OXFIRAT'lı kardeşler..
Bende sizler gibi T.E.F. Elektronik Bilgisayar Eğitimi bölümü Elektronik Öğretmenliği gece mezunuyum...
015305.. okul nom...
2005 te fırattan mezun olduktan sonra hayat üniversitesine başladım..
Tüm kardeşlere ve hocalarıma sevgiler....
deepblue05' Alıntı:yıllanmış kanka naber ya abi her zaman olduğu gibi yine teksin. yani bizim sınıftan. neyse kib.
bozdagli' Alıntı:deepblue05' Alıntı:yıllanmış kanka naber ya abi her zaman olduğu gibi yine teksin. yani bizim sınıftan. neyse kib.
demek aynı sınıftayız seninle de. bu 05 Amasya ise tahmin edebilirim kim olduğunu...
yigido03' Alıntı:Merhaba Arakadaşlar.Ben de 97 elektronik öğrt. girişliyim.
Şöyle bi baktımda herhalde en kıdemlinizde benim
Herkese iyi günler...
Vaaay Kerim kardeş ne haber? demek bıyık da bıraktın. İLk bakışta Hakkı Buluta benzettim seni. ben kim miyim? Sınıfın Niğ-delisiak3453' Alıntı:Slm OXFIRAT'lı kardeşler..
Bende sizler gibi T.E.F. Elektronik Bilgisayar Eğitimi bölümü Elektronik Öğretmenliği gece mezunuyum...
015305.. okul nom...
filatros' Alıntı:Vaaay Kerim kardeş ne haber? demek bıyık da bıraktın. İLk bakışta Hakkı Buluta benzettim seni. ben kim miyim? Sınıfın Niğ-delisiak3453' Alıntı:Slm OXFIRAT'lı kardeşler..
015305.. okul nom...