ooznur' Alıntı:onlar sizin sınıf arkadasınızmıydı. hakan akpolat ile muammer hoca da prof oldu gecen yıl
oo himmet hoşgeldin aramıza. bak bakalımm ben kimimhmmtklnc' Alıntı:merhaba arkadaşlar.2005 fırat tef. elektronik öğretmenliği mezunuyum.hepinize sevgiler.
2004 demek yapmaya sen kimsin bakıyım.gakkosgirl' Alıntı:bende fırat tef bilg ögrt 2004 gunduz mezunuyum
bende seni gördüm filiz ebe sensin artık..filiz demir' Alıntı:merhaba arkadaşlar bende 2004 tef bilgisayar öğretmenleği mezunuyum numaram 00531009 ışıl ve yavuz sizi gördüm ama başkalarını göremedim kim va kim yok
serzir81' Alıntı:bende seni gördüm filiz ebe sensin artık..filiz demir' Alıntı:merhaba arkadaşlar bende 2004 tef bilgisayar öğretmenleği mezunuyum numaram 00531009 ışıl ve yavuz sizi gördüm ama başkalarını göremedim kim va kim yok
seni hiçbir yerde göremez olduk.neler ediyon filiz.enişte Nasıl selam söyle.görüşürz.filiz demir' Alıntı:serzir81' Alıntı:bende seni gördüm filiz ebe sensin artık..filiz demir' Alıntı:merhaba arkadaşlar bende 2004 tef bilgisayar öğretmenleği mezunuyum numaram 00531009 ışıl ve yavuz sizi gördüm ama başkalarını göremedim kim va kim yok
merhaba serkan seni gördüğüme çok sevindim nasılsın ne var ne yok