Yaw arkadaş sizin ağzınızdan hiç mi hayırlı şeyler çıkmaz..wallah artık sizin için cenneti verseler aynı..dndd' Alıntı:bence dw felan hayali kuranlar çok beklemesin bt dersi kalktığı gibi bt sınıflarıda kalkıyor birçok okul bilgisayarları dağıttı bile çoğunda bt sınıfı yok nerde bilgisayarlı tasarım dersi vermeyi düşünüyorsunuz acaba
basbayağı tek.tas işte
hem adı değişince daha kolay olur kadro değiştirmeye de gerek kalmaz
ayrıca tektas olunca bolbol kadromuz olacak diye de cok sevinmeyin şehir merkezleri yakın beldeler köyler dolu gene okul okul sürünmeye devam ederiz herhal
:+1: wallahi can sıkıntıma iyi geldipigacu' Alıntı:en doğrusunu yazmışsın sisss hocam, bakanlık bizi ne yapacağını bilmiyor, çünkü bizde ne yapılmak istediğimizi bilmiyoruz. bir kısmı oh güzel olur derken bir kısmı ben bunun için mi okudun diyor haklı olarak. sorun bence yazı tura yöntemi ile çözüme ulaşacak;
yazı gelirse: BT ve Tasarım
tura gelirse: BT ve Formatör
dik gelirse: Mustafa Topaloğluna soralım o en iyisini bilir
sunny' Alıntı:the_korsan' Alıntı:Tek.Tas.cı olacağıma Bilişimci olarak derssiz, normsuz sürünmeye razıyım...
Hay ağzını öpeyim senin hocam :alkis:
cok heyecanli gordum seni kardes, sakin...muratozdas' Alıntı:eger bunca yıl bt ögretmenlerının sorunu çözulmuyorsa: tek nedenı herkafadan ayrı bir ses cıkması..helede en trajikomigi bazı hocalarımızın şuursuz bir şekilde hala BT derslerini istemesi..ya artik sunu kavrayın: kendimizi yırtsak bile artık BT dersı olmaz..artık yeni birduzenleme lazım..kaldıkı bencede artık kaldırılması gerekıyor bu ders..biz BOTEciler sadece Bt Dersı vermek icın okumadik..envai cesıt dersler gorduk(grafık tasarım, web tasarım, web programlama, proje gelistırme..) yani sadece cocuklara temel duzeyde Bt Dersı veren bu beşkuruş etmez bt mufredatı ıcın okumadık.BENCE BT TASARIM DERSI BIZIM ICIN TEK KURTULUS YOLU..AKSI HALDE ZERRE KADAR ISE YARAMAYAN BU HALIMIZLE NORM DISI OLMAYA DEVAM..
:+1:gunica' Alıntı:Effective61' Alıntı:Dreamviwer, flash , photoshop kullanımı ile alakalı güncellenmiş müfredatı olan ders vereceklerse bize , ismine ne derlerse desinler kabulümdür. Onun dışında, gidip kağıt dan tutkaldan maketler yapmak derlerse yeni dersiniz, bu kendimizi kandırmaktır.
okullara yazarlık yazılımları gonderilmişti.. cs3 ve cs4 dvdleri var.. ama bütün bt sınıflarındaki bilgisayarlar bunları kaldırabilir mi?? Yine BT sınıfları aktif olacak mı? müfredat değişirse bu derler nerede işlenecek?? vs. vs. vs.....
ben heyecanlı değilim hocam..sadece sizin gibi surekli karanlıga kufreden yorumları okumaktan bıktım.the_korsan' Alıntı:cok heyecanli gordum seni kardes, sakin...muratozdas' Alıntı:eger bunca yıl bt ögretmenlerının sorunu çözulmuyorsa: tek nedenı herkafadan ayrı bir ses cıkması..helede en trajikomigi bazı hocalarımızın şuursuz bir şekilde hala BT derslerini istemesi..ya artik sunu kavrayın: kendimizi yırtsak bile artık BT dersı olmaz..artık yeni birduzenleme lazım..kaldıkı bencede artık kaldırılması gerekıyor bu ders..biz BOTEciler sadece Bt Dersı vermek icın okumadik..envai cesıt dersler gorduk(grafık tasarım, web tasarım, web programlama, proje gelistırme..) yani sadece cocuklara temel duzeyde Bt Dersı veren bu beşkuruş etmez bt mufredatı ıcın okumadık.BENCE BT TASARIM DERSI BIZIM ICIN TEK KURTULUS YOLU..AKSI HALDE ZERRE KADAR ISE YARAMAYAN BU HALIMIZLE NORM DISI OLMAYA DEVAM..
ders yoksa tamircisin, bt tasarimi masalini biz uydurduk sonra kendimizde inandik...
katılıyorum hocam, bakan dersin adını tam söyleyemedi. kastettiği buydutogius' Alıntı:Dün burada formatörlüğe 40.000 kadro hayalini kuranlara o hayalleri kurmayın dediğimizde şom ağızlı olduk. Burada da BT tasarım dersi diye bir ders yok getiremezlerde dediğimizde (sebepleri belli mevcut donanımların yenilenme ihtiyacı vs. ve en önemlisi zihniyet) cenneti kovalar olduk.
Yahu bir düşünceyi sahiplenirsende bu kadar körü körüne olmaz be ustam. 2002 de Böteyi bitirdim ve atandım yıl 2012 gidişatın buralara geleceği gün gibi açıktı. Şimdi gidişatın nereye gideceğide belli. Tek. Tas. branş çöplüğüdür. Atıl durumda olan her branş buraya gönderilir. dün Fransızca bugün BT. 1998 yılında BÖTE'lerin 38 tane birden açılması ne kadar saçmaysa şu gelinen noktada o kadar saçma.
2007 yılında BT formatör yönergelerin bitmek üzere olduğu bir toplulukta 2012 BT formatörlüğü bu yönerge çıkmadan bitiyorsa inanın 10 yılda Mebin BT düşüncesi hakkında çok şey öğrendim. Bilgisayar Öğrt. => Bilişim. Tek. => Tek. Tas. göreceksiniz. Tek. Tas.
Bakanın Bilişim Tasarımı lafı görün bakın bakanını ders adını tam net olarak bilmemesinden öte bir ders değil.
malesef sizin gibi bol keseden atanamayacaz...kim bilir 50-60 atanmıssınız..siz atanmada hıc zorluk gormedınız bıricık ogretmenım ve herhalde okullarda norm fazlası olup tamirci olmayada cok meraklısınız..the_korsan' Alıntı:daha gencsin cigerim, ben bt ogretmeniyim olur yada olmaz dersimi savunurum, abudik gubidik masallara doyduk biz, hele sen bi atan sende vazgecersin bu sevdalardan
muratozdas' Alıntı:malesef sizin gibi bol keseden atanamayacaz...kim bilir 50-60 atanmıssınız..siz atanmada hıc zorluk gormedınız bıricık ogretmenım ve herhalde okullarda norm fazlası olup tamirci olmayada cok meraklısınız..the_korsan' Alıntı:daha gencsin cigerim, ben bt ogretmeniyim olur yada olmaz dersimi savunurum, abudik gubidik masallara doyduk biz, hele sen bi atan sende vazgecersin bu sevdalardan
eski sistem devam edecekler ne yaapacaklar olan bize olacak hiç istemedğimiz bir branşta çabalayıp duracaz gerçi ben sallamayacamedacomü' Alıntı:böyle bir ders ortaya çıkarsa biz bilişimciler için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. fakat bilgisayar kullanmayı bilmeyen teknoloji tasarımcılar bu derste ne yapacaklar acaba..
arkadaşım sınırı geçiyorsun , karşındaki kaç yaşında sen kaç yaşındasın...muratozdas' Alıntı:malesef sizin gibi bol keseden atanamayacaz...kim bilir 50-60 atanmıssınız..siz atanmada hıc zorluk gormedınız bıricık ogretmenım ve herhalde okullarda norm fazlası olup tamirci olmayada cok meraklısınız..the_korsan' Alıntı:daha gencsin cigerim, ben bt ogretmeniyim olur yada olmaz dersimi savunurum, abudik gubidik masallara doyduk biz, hele sen bi atan sende vazgecersin bu sevdalardan