muratozdas' Alıntı:
eger bunca yıl bt ögretmenlerının sorunu çözulmuyorsa: tek nedenı herkafadan ayrı bir ses cıkması..helede en trajikomigi bazı hocalarımızın şuursuz bir şekilde hala BT derslerini istemesi..ya artik sunu kavrayın: kendimizi yırtsak bile artık BT dersı olmaz..artık yeni birduzenleme lazım..kaldıkı bencede artık kaldırılması gerekıyor bu ders..biz BOTEciler sadece Bt Dersı vermek icın okumadik..envai cesıt dersler gorduk(grafık tasarım, web tasarım, web programlama, proje gelistırme..) yani sadece cocuklara temel duzeyde Bt Dersı veren bu beşkuruş etmez bt mufredatı ıcın okumadık.BENCE BT TASARIM DERSI BIZIM ICIN TEK KURTULUS YOLU..AKSI HALDE ZERRE KADAR ISE YARAMAYAN BU HALIMIZLE NORM DISI OLMAYA DEVAM..
Sınırını gerçekten çok aşıyorsun, ukelaca yazmışsın birşeyler kaale de almak istemiyorum ama iki çift lafı da hakediyorsun.
Şuursuz bir şekilde ders istemek ne demek, sen hangi bölümde okuyorsun, elbette mezunu olduğun alanın dersini okutmak isteyeceksin, o senin fakültendeki hocaların sana bellettiği öğretim teknologu masallarıyla büyümeyi bırakın artık, bir mücadele veriyoruz sonuç alırız yada almayız bilemem ama sonuna kadar dersimi savunmaya devam edeceğim. Savunduğun argüman bilişim derslerinin müfredatının iyileştirilmesi olsa eyvallah bizimde derdimiz bu ama sen daha bölümünü bile bitirmeden bölümünü bir söylentiye satmışsın. Envai çeşit ders görmüş görüyor olabilirsin sisteme bakarsan binlerce fen edebiyat fakültesi olupta öğretmenlik yapan var, fen edebiyat fakülteleri öğretmen yetiştirmek için mi var? Aldıkları eğitim sadece verdikleri müfredat kadar mı? Bu örneği genelleyebilirsin. Hadi bunu geçtim madem söylediğin gibi bt dersi vermek için okumamış bile olsak senin istediğin bu efsane bilişim tasarımı dersini ne oluyor? Bt dersi vermek istemiyorsun daha aktif birşeyler yapmak istiyorsun ama tersini savunuyorsun, tutarsızsın... Okullarda norm fazlası durumunda olabiliriz, türlü türlü sorunlar da yaşıyor olabiliriz ama asla tamirci değiliz, henüz böteyi okumakta olan bir gencin böyle şuursuzca söylentiyi savunmasını anlamak güç. Ha bu arada formatör değilim genç adam, tamircide değilim, sen kendi değerini bilmezsen senin değerini kimse bilmez, gittiği yere kadar gücümün yettiği yere kadar da dersimi savunmaya devam ederim...