FORMATÖRLÜK İÇİN EĞİTEK ÇALIŞIYOR....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aksusadi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aksusadi

Üye
Arkadaşlar Ben Erzincanda Görev yapan okul formatörlerinden Sadi AKSU. Hafta sonu İlimizde Eğitek Genel Müdürü Sayın Mahmut TÜNCEL ve Eğitek Müdür Yardımcısı Sayın Orhan Ekinici 'yi ağırladık ilimizdeki yapdığımız çalışmalar ile ilgili kendileri ile görüşme fırsatım oldu. Sayın Genel Müdürümüz Mahmut TUNCEL Bey taslak olarak FATİH PROJESİ ve Formatörlük ile İlgili Önümüzdeki günlerde çıkacak genelgelerin taslağını bana verip incelememi ve doğru ve yanlış bulduğum yanlarını not genelge taslağı üzerinde not düşmemi istedi. Bu genelge Taslağı üzerinde ve genel sorunlarımız ile alakalı Genel Müdür Yardımcımız Sayın Orhan Ekinci ile bir saatı aşkın görüştük , kendisi bu Forum Sitesini yakından takip ettiğini vurguladı ve benden burada formatörlük için çıkan bütün genelgeleri topralayacak o genelgelerden gereksiz gördüğümüz maddeleri tesbit etmemizi, bu sayede geçmişten günümüze ilgi tutularak gelen genelge sinsilesine son vererek güncellenmiş, sorunların bir nebze giderilmiş bir genelge için bir çalışma başlatmamı ve bu çalışmayı kendisi bizzat takip edeceğini söyledi.

Arkadaşlar Sayın Orhan Ekinci bey Bir takım köklü değişiklerin sadece kendilerinin yapacağı düzenlemelerle yapılamayacağını bunun için Personel Genel Müdürlüğü ile ve İlgili Makamlarla görüşülerek çalışmaların devam ettiğini de ayrıca belirttiler.

Şimdi bizler geçmişten günümüze bütün genelgelerdeki gerekiz bulduğunuz maddeleri ve gerek gördüğünüz maddeleri burdan belirtelim....

iyi çalışmalar....

Millet dersi geri istiyor sen ne diyorsun hocam :) Tek ses çıkmayacağına göre gene eğitekin dediği olacak.

Ayrıca diğer başlıklarda PGM nin bt rehber öğretmenliğinden haberi yok yazmışlar doğru yok. Çünkü bununla ilgili düzenlemeleri eğer PGM yi ikna edebilirse Eğitek yapacak.

benim bildiğim bu eğitek bunu 2007 den beri yapıyor. geçiniz.

hocam taslağı size verdiğini söylüyorsunuz taslakta neler yazıyordu açıklayabilirmisiniz
çalışma saatleri yaz tatili gibi hususlar yazıyormuydu?
neler istediğimizi herkes biliyor

aksusadi' Alıntı:
Arkadaşlar Ben Erzincanda Görev yapan okul formatörlerinden Sadi AKSU. Hafta sonu İlimizde Eğitek Genel Müdürü Sayın Mahmut TÜNCEL ve Eğitek Müdür Yardımcısı Sayın Orhan Ekinici 'yi ağırladık ilimizdeki yapdığımız çalışmalar ile ilgili kendileri ile görüşme fırsatım oldu. Sayın Genel Müdürümüz Mahmut TUNCEL Bey taslak olarak FATİH PROJESİ ve Formatörlük ile İlgili Önümüzdeki günlerde çıkacak genelgelerin taslağını bana verip incelememi ve doğru ve yanlış bulduğum yanlarını not genelge taslağı üzerinde not düşmemi istedi. Bu genelge Taslağı üzerinde ve genel sorunlarımız ile alakalı Genel Müdür Yardımcımız Sayın Orhan Ekinci ile bir saatı aşkın görüştük , kendisi bu Forum Sitesini yakından takip ettiğini vurguladı ve benden burada formatörlük için çıkan bütün genelgeleri topralayacak o genelgelerden gereksiz gördüğümüz maddeleri tesbit etmemizi, bu sayede geçmişten günümüze ilgi tutularak gelen genelge sinsilesine son vererek güncellenmiş, sorunların bir nebze giderilmiş bir genelge için bir çalışma başlatmamı ve bu çalışmayı kendisi bizzat takip edeceğini söyledi.

Arkadaşlar Sayın Orhan Ekinci bey Bir takım köklü değişiklerin sadece kendilerinin yapacağı düzenlemelerle yapılamayacağını bunun için Personel Genel Müdürlüğü ile ve İlgili Makamlarla görüşülerek çalışmaların devam ettiğini de ayrıca belirttiler.

Şimdi bizler geçmişten günümüze bütün genelgelerdeki gerekiz bulduğunuz maddeleri ve gerek gördüğünüz maddeleri burdan belirtelim....

iyi çalışmalar....

Hocam sen incelediğin kadarıyla bi anlat bakalım.Ne var ne yok içinde.Zaten çok uzun zamandır BT öğretmenlerinin sorunları belli.Sağır Sultan duydu.Temcid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp koymaya gerek yok.

Benim de anlamadığım bu; madem bir genelge taslağı verildi size hocam, neden bunu bizimle paylaşmıyorsunuz? Biz de onun üzerinde değişiklik yapalım işte sizin gibi????????????????

Egitek müdürü taslağı inceletmek için Erzincan'a neden götürmüş mi? Ankara'da hiç mi bilişim tek. öğretmeni yok?

Zaten bizim işlerimiz hep böyledir. Önce kanunu-tasarıyı-taslağı-genelgeyi her ne ise piyasaya sürelim -başkalarının da fikirlerini aldım demek için- ondan sonra

nasıl olsa istediğimiz gibi yapalım.Hani bi zahmet 10 tane öğretmen çağırsanız fikirlerini alsanız bi taraflarınız eksilir. ne diyelim kolay gelsin

Dostum buraya taslağı koyarsan biz de gerekli gördüğümüz fikirlerimizi yazalım.

aksusadi' Alıntı:
u. Sayın Genel Müdürümüz Mahmut TUNCEL Bey taslak olarak FATİH PROJESİ ve Formatörlük ile İlgili Önümüzdeki günlerde çıkacak genelgelerin taslağını bana verip incelememi ve doğru ve yanlış bulduğum yanlarını not genelge taslağı üzerinde not düşmemi istedi.

hocam yayınlarsan bizde yorum yapacaz

Madem bu forumu yakından takip ediyorlarmış taslağı da buradan yayınlasınlar o zaman. Tmancar hocamız bakanlıktaki görüşmeleri için burada yayınlanan tüm yazıları toplayıp bir kitapçık haline getirmişti. Belki işine yarar Sadi hocam.

Ekli dosyalar

hocam bizde görebilirmiyiz su yıllardır bitirilemeyen taslağı?

8 yıldır bilgisayar öğretmeniyim 2 yıl eğiticilik yaptım. Eğitek in bizim özlük haklarımızla ilgili olumlu bir iş yaptığını görmedim. Eğitek in bu konuda söz sahibi olmadığını çok iyi biliyorum. Böyle taslakların sonu hiç bitmez bence fazla ümitlenmeyin.

aksusadi' Alıntı:

iyi çalışmalar....
yetkililerle görüşme fırsatınız olmuş peki çalışma saatleri ile ilgili büyük sıkıntı oldugunu ilettiniz mi?taslakta 9-15 olacagı ile ilgili ibare varmı

TEK ÇÖZÜM İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPSIN DERSE GİRECEKLER DERSE GİRSİN FORMATÖRLÜK YAPMAK İSTEYENLER FORMATÖR OLSUN

hakan hocam düşünüyorlar. çünkü özellikler eğitici formatörlük için okuldan ile alınan arkadaşların çoğu okullarıyla sıkıntı çekiyor... bunuda kendilerine söyledim taslağa yazdım...

aksusadi' Alıntı:
hakan hocam düşünüyorlar. çünkü özellikler eğitici formatörlük için okuldan ile alınan arkadaşların çoğu okullarıyla sıkıntı çekiyor... bunuda kendilerine söyledim taslağa yazdım...

Hocam pek anlayamadım burasını?

Formatörlük için Norm Kadro açılması konusundada çalışmaları var, ilde eğitici olarak çalışanların normları okullarında okul müdürü sıkıntı çıkarıyor normu meşgul etme diyor....

komedi ya... Bu çalışma kaç aydır çıkacak, Tunay bey taslak bitti genelge başbakanlıkta çıkacak demişti. Şimdi bakıyorum bir ile gidiliyor ordan bir öğretmen bulunuyor hocam şu taslağı al incele falan. Umarım bu doğru değildir. Eğer doğruysa Eğitek'e yazık. Bir çalışma komisyonu nasıl kurulur, bu konuda kimlerin görüşü alınır falan bilmiyorlar demek! Yada..

Geri