Arkadaşlar Ben Erzincanda Görev yapan okul formatörlerinden Sadi AKSU. Hafta sonu İlimizde Eğitek Genel Müdürü Sayın Mahmut TÜNCEL ve Eğitek Müdür Yardımcısı Sayın Orhan Ekinici 'yi ağırladık ilimizdeki yapdığımız çalışmalar ile ilgili kendileri ile görüşme fırsatım oldu. Sayın Genel Müdürümüz Mahmut TUNCEL Bey taslak olarak FATİH PROJESİ ve Formatörlük ile İlgili Önümüzdeki günlerde çıkacak genelgelerin taslağını bana verip incelememi ve doğru ve yanlış bulduğum yanlarını not genelge taslağı üzerinde not düşmemi istedi. Bu genelge Taslağı üzerinde ve genel sorunlarımız ile alakalı Genel Müdür Yardımcımız Sayın Orhan Ekinci ile bir saatı aşkın görüştük , kendisi bu Forum Sitesini yakından takip ettiğini vurguladı ve benden burada formatörlük için çıkan bütün genelgeleri topralayacak o genelgelerden gereksiz gördüğümüz maddeleri tesbit etmemizi, bu sayede geçmişten günümüze ilgi tutularak gelen genelge sinsilesine son vererek güncellenmiş, sorunların bir nebze giderilmiş bir genelge için bir çalışma başlatmamı ve bu çalışmayı kendisi bizzat takip edeceğini söyledi.
Arkadaşlar Sayın Orhan Ekinci bey Bir takım köklü değişiklerin sadece kendilerinin yapacağı düzenlemelerle yapılamayacağını bunun için Personel Genel Müdürlüğü ile ve İlgili Makamlarla görüşülerek çalışmaların devam ettiğini de ayrıca belirttiler.
Şimdi bizler geçmişten günümüze bütün genelgelerdeki gerekiz bulduğunuz maddeleri ve gerek gördüğünüz maddeleri burdan belirtelim....
iyi çalışmalar....
Arkadaşlar Sayın Orhan Ekinci bey Bir takım köklü değişiklerin sadece kendilerinin yapacağı düzenlemelerle yapılamayacağını bunun için Personel Genel Müdürlüğü ile ve İlgili Makamlarla görüşülerek çalışmaların devam ettiğini de ayrıca belirttiler.
Şimdi bizler geçmişten günümüze bütün genelgelerdeki gerekiz bulduğunuz maddeleri ve gerek gördüğünüz maddeleri burdan belirtelim....
iyi çalışmalar....