Niye rehber öğretmenler gibi olamıyoruz öğle arasıda açıyorum çocuklara.ve 15.00 dan sonra gelecek öğrenci kalmıyor eve gidiyorum çok gereksiz 1 saat boşu boşuna oturmakaksusadi' Alıntı:çalışma saatlerini 09:00 - 16:00 şeklinde düşünüyorlar.
Niye rehber öğretmenler gibi olamıyoruz öğle arasıda açıyorum çocuklara.ve 15.00 dan sonra gelecek öğrenci kalmıyor eve gidiyorum çok gereksiz 1 saat boşu boşuna oturmakaksusadi' Alıntı:çalışma saatlerini 09:00 - 16:00 şeklinde düşünüyorlar.
Sanırım zorunlu BİTEFO görevlendirmelerinden dolayı şikayet ediyorsunuz.ipek10' Alıntı:kar tatilimiz bile yok..bu nasıl iş ya..okulda memur,işci,mdr yardımcıları bir de ben.ben kimim?diğer öğretmenlerden üstünlüğümmü var yoksa eksikliğimmi?ben çözemedim.çözen varsa bana söylesin lütfen..
derslerimizi elimizden alıp bizi formatör öğretmenliğe mecbur bırakanlardan şikayet ediyorum..artık ne olacaksa olsun,bıktım bu haberlerden.bizi resmen oyalıyorlar.hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum.bu stresle o bebeğede yazık...bote67' Alıntı:Sanırım zorunlu BİTEFO görevlendirmelerinden dolayı şikayet ediyorsunuz.
HOCAM YAZ TATİLİ VE SÖMSTR TATİLİ KONUSUNDA NE YAZIYOR TASLAKTAaksusadi' Alıntı:ayrıca elimde taslak yok olsa burda yayınlarım..
bir sürü şey var içinde siz merak ettiğiniz varsa sorun yanıtlayım...
aklıma topyekün gelmiyor...
Ama şunu Söyliyim işin başında Genel Müdür Yardımcısı Sayın Orhan Ekinci var. Bu sorunların içinden oraya gelmiş biri çözüme gideceğine inanıyorum
Tek Ses ne olmalı cemal hocam?. Bugün öğrenciler bilgisayarı kendi kendine öğreniyorsa. Bundan en geç 10 yıl sonra hangi öğretmen formatöre ihtiyaç duyacak.Bu mantıklaönümüzdeki süreçte her öğretmen sorunlarını kendi başına çözebilecek . Formatörlük uzun vadede çözüm olamaz.Cemal TANER' Alıntı:Millet dersi geri istiyor sen ne diyorsun hocam Tek ses çıkmayacağına göre gene eğitekin dediği olacak.
:scared: uhaha:bumit' Alıntı:...çocuklar derse girince 3 nolu masayı süresiz ac hoca diyo...
karinca_52' Alıntı:dersleri geri vermeyeceklerse branş değiştirme hakkı verilmeli
gecen sene bu hak onlara tanındı hocam...marbled' Alıntı:karinca_52' Alıntı:dersleri geri vermeyeceklerse branş değiştirme hakkı verilmeli
Zamanında Fransızca ve Almanca dersleri kaldırılınca bu öğretmenlere Türkçe öğretmeni olma hakkı vermişlerdi. Bize de böyle bir hak tanınmalı.
Kolemans' Alıntı:2006 da taslak yayınlanmıştı gördük durumunu. 5 yıldır çıkmadı. Olmayan bir duyum üzerine afaki yorumlar yapılıyor. Dersi geri almamız lazım tek çözüm bu. Eğitek en fazla bir genelge daha çıkarır onada gücü yeterse. Dersi geri alalım yeter.