bilerzen' Alıntı:Ben de benden bişey anlatayım….Geçen hafta sabah 10 gibi okul müdürü beni aradı 5dk içinde okula gelmen lazım dedi. Neden deyince demirbaşlar eksik çıkıyor, sen sayım yaptığımda bilgisayarlar tam mıydı dedi. Hocam dedim ben demirbaşları bilmem görevim de değil, girişi yapan müdür yardımcısına sorun, beni ilçe Fatih Projesi için görevlendirmişti ben 4 okulun bilgisayarlarını saydım sayı olarak girdim. Eksik ya da fazla diyebilmem için elimde önceki veriler olması lazım bende böyle bişey yok, üstelik bunu ocak ya da şubat 2011 döneminde yaptım. Şimdi ben eksik ya da fazla diye bir şey nasıl derim dedim, sadece laboratuardaki bilgisayarlar tamdı diyebilirim çünkü kurulduğunda 45 taneydi hala o kadar dedim. Adamın bu işi yapan müdür yardımcısıyla arası kötü olduğu için benim “evet eksik” dememi bekliyor. Neyse hala ısrarla bana gel diyor, benim bir bayan olduğumu, çocuğumun küçük olduğunu biliyor, bana cevabını bilmediğim bir şeyin açıklamasını yapmak için okula gel diyor. Hocam 5dakikada gelemem ama 1.5-2 saate gelirim diyorum bakın bişey bilmememe rağmen yardımcı olabilmek için gelirim diyorum adam sanki gelemem demişim gibi ki öyle de diyebilirdim, o “tamam tamam seneye formatörlük için başka okul yaz buraya gelirsen görceksin sen seni 8 -5 çalıştırcam dedi yüzüme kapattı.
Neye uğradığımı şaşırdım. Kendimim tutamadım yavrumun yanında ağladım, küçücük kuzum anne niye ağlıyosun dedi geldi beni öptü karnım ağrıyo dedim… bizi bu hale getiren herkese hergün beddua ediyorum… evet ben o 500 lirayı alıyorum ama yan gelip yata yata değil, hafta sonları yaz tatili ne zaman lazımsam hatta değilsem okulda çalışarak alıyorum…
Şimdi ben 10 saat derse girsem ek dersim olmayacak üstelik de dersleri derli toplu da yaptırmaz dağıtır beni perişan eder, bakıcı olayı var çünkü… başka okula görevlendirme istesem tüm gün çocuktan ayrı kalmak istemiyorum ve de 700 750 lira bakıcı parası verdiğim zaman benim tüm gün çalışmamın anlamı kalmıyor…. Dersimi derli toplu yapsalar derse girip çıkıp gitsem diyorum bu adam yine bulaşır bana..
şimdi diyosunuz ki herkes memnun formatör oluyor, hayır branşı bilgisayar olan kimse memnun değil mecbur kalıyoruz MECBUR BIRAKILIYORUZ, formatörlük sözde zorunlu ollmasa bile ZORUNLULUK duyyoruz daha doğrusu bunu yapanlar yapıyo....
:-1: :? :scared: :verymad:
işte B.T. öğretmenlerinin özeti
şu olay medyaya taşınsa ne güzel olur