Adkadaşlar ilk kez okul formatörü oldum, 9 saat dersim var. Ders dışında yapacak fazla bir şey bulamıyorum, siz neler yapıyorsunuz acaba?
sunny' Alıntı:"Ne iş olursa yaparım ağabey" mantığı ile çalışıyoruz :verymad:
barthez' Alıntı:Okulumda insanlara teknolojiyi çağrıştıran her iş
jemba35' Alıntı:sunny' Alıntı:"Ne iş olursa yaparım ağabey" mantığı ile çalışıyoruz :verymad:
hocam ortamınız sıkıntılı heralde, ben fikirlerinizi almak istiyorum, formatör ders dışında ne yapar, web sitesini güncelleiyorum sürekli, başka ne yapabilirim?
55_55' Alıntı:Ben biraz farklı bi formatörüm... 28 saat derse giriyorum 12:30 da çıkıp gidiyorum özel bir durum olmazsa... Bu arada da okulun işlerini yapıyor(d)um... Okul böyle istedi 9:3 gelicektim normalde ama istemediler başka öğretmen... Geçinip gidiyoruz...
only61' Alıntı:55_55' Alıntı:Ben biraz farklı bi formatörüm... 28 saat derse giriyorum 12:30 da çıkıp gidiyorum özel bir durum olmazsa... Bu arada da okulun işlerini yapıyor(d)um... Okul böyle istedi 9:3 gelicektim normalde ama istemediler başka öğretmen... Geçinip gidiyoruz...
ilk defa 28 saat derse giren formatör görüyorum bence sen bilgisayarcı değil başka branştansın
55_55' Alıntı:only61' Alıntı:55_55' Alıntı:Ben biraz farklı bi formatörüm... 28 saat derse giriyorum 12:30 da çıkıp gidiyorum özel bir durum olmazsa... Bu arada da okulun işlerini yapıyor(d)um... Okul böyle istedi 9:3 gelicektim normalde ama istemediler başka öğretmen... Geçinip gidiyoruz...
ilk defa 28 saat derse giren formatör görüyorum bence sen bilgisayarcı değil başka branştansın
Yok aynı branştanız... Aslında lise mat a yetecek puanı aldım ve istediğimde oydu ama rehber öğretmenimiz sağolsun yönlendirdi geldik bu bölüme... Memnunum iyi ki bilgisayar öğretmeniyim... Sınıflarda 10'ar şube olup ders dağıtım proğramı 2 saati sıkıştıramayınca araya 28 saat oluyo hocam...)
only61' Alıntı:55_55' Alıntı:Ben biraz farklı bi formatörüm... 28 saat derse giriyorum 12:30 da çıkıp gidiyorum özel bir durum olmazsa... Bu arada da okulun işlerini yapıyor(d)um... Okul böyle istedi 9:3 gelicektim normalde ama istemediler başka öğretmen... Geçinip gidiyoruz...
only61' Alıntı:55_55' Alıntı:only61' Alıntı:55_55' Alıntı:Ben biraz farklı bi formatörüm... 28 saat derse giriyorum 12:30 da çıkıp gidiyorum özel bir durum olmazsa... Bu arada da okulun işlerini yapıyor(d)um... Okul böyle istedi 9:3 gelicektim normalde ama istemediler başka öğretmen... Geçinip gidiyoruz...
Yok aynı branştanız... Aslında lise mat a yetecek puanı aldım ve istediğimde oydu ama rehber öğretmenimiz sağolsun yönlendirdi geldik bu bölüme... Memnunum iyi ki bilgisayar öğretmeniyim... Sınıflarda 10'ar şube olup ders dağıtım proğramı 2 saati sıkıştıramayınca araya 28 saat oluyo hocam...)
derse girme mecburiyeti yok ki niye söylemedin müdüre?
technolog' Alıntı:jemba35' Alıntı:sunny' Alıntı:"Ne iş olursa yaparım ağabey" mantığı ile çalışıyoruz :verymad:
hocam ortamınız sıkıntılı heralde, ben fikirlerinizi almak istiyorum, formatör ders dışında ne yapar, web sitesini güncelleiyorum sürekli, başka ne yapabilirim?
Hocam illa bişey yapayım diyorsanız öğretmen arkadaşların cep telefonlarını bile tamir edebilirsiniz. Olur mu demeyin? İstekli oldugunuzu anlarlarsa kesinlikle getirirler. Ama ne yapayım ne yapayım diye cok sormayın mudure, hizmetli acıgımız var üst kat sınıflarıda sen paspasla cevabını alabilirsiniz. Benden söylemesi. :shock:
only61' Alıntı:55_55' Alıntı:only61' Alıntı:55_55' Alıntı:Ben biraz farklı bi formatörüm... 28 saat derse giriyorum 12:30 da çıkıp gidiyorum özel bir durum olmazsa... Bu arada da okulun işlerini yapıyor(d)um... Okul böyle istedi 9:3 gelicektim normalde ama istemediler başka öğretmen... Geçinip gidiyoruz...
derse girme mecburiyeti yok ki niye söylemedin müdüre?
merfi' Alıntı:ahh hocam ben de küçük bir köy okulunda çalışıyorum güya ama içini açmadığım kasa kalmadı okulda..bt sınıfı hariç bütün sınıflarda bilg+projeksiyon war.. e böle olunca da sıkıntılar bitmiyor tabi..yok 1. sınıf öğretmeni çağırır hoca hanım videoları açamadım diye, yok mat. öğretmeni çağırır hoparlörümden ses gelmio, öbürü der projeksiyonum bulanık gösteriyo, bir diğeri der senin kurduğun virüs programı bilgisayarımı yawaşlatıyo hoca hanımm, kaldır başka bi tane kurrr :/ çıldırmamak elde değill.. idareden ikide bir çağrılıp angarya işleri yapmam konusundaki baskıları da söylemiyorum bile..bi de üstüne fırça atarlar, web sayfası neden zamanında güncellenmiyo diye..yok neymiş okulda yetiştiremiyosam, akşamları ewde yapıcakmışmışımmm..!!! cewabını weriyorum tabi hepsinee, o ayrı ama yıpranıyorum hocam..bu yıl il dışı tayinle geldim bu okula ama keşke gelmeseydim diyorum..hiç mi hiç bakılmamış, herşey harap bitap waziyette(y)di..2 aydır çabalıyorum, bayağı bi düzelme war ama 10 yaş yaşlandımm..allahtan ewimde ilgilenmem gerekn bir eşim, çocuğum falan filan yok..yoksa kesin terkedilirdimm..
al benden de o kadar hocam bekarız diye evde yaparsın diyolar ne alakası var canım saçmalığa bakmerfi' Alıntı:ahh hocam ben de küçük bir köy okulunda çalışıyorum güya ama içini açmadığım kasa kalmadı okulda..bt sınıfı hariç bütün sınıflarda bilg+projeksiyon war.. e böle olunca da sıkıntılar bitmiyor tabi..yok 1. sınıf öğretmeni çağırır hoca hanım videoları açamadım diye, yok mat. öğretmeni çağırır hoparlörümden ses gelmio, öbürü der projeksiyonum bulanık gösteriyo, bir diğeri der senin kurduğun virüs programı bilgisayarımı yawaşlatıyo hoca hanımm, kaldır başka bi tane kurrr :/ çıldırmamak elde değill.. idareden ikide bir çağrılıp angarya işleri yapmam konusundaki baskıları da söylemiyorum bile..bi de üstüne fırça atarlar, web sayfası neden zamanında güncellenmiyo diye..yok neymiş okulda yetiştiremiyosam, akşamları ewde yapıcakmışmışımmm..!!! cewabını weriyorum tabi hepsinee, o ayrı ama yıpranıyorum hocam..bu yıl il dışı tayinle geldim bu okula ama keşke gelmeseydim diyorum..hiç mi hiç bakılmamış, herşey harap bitap waziyette(y)di..2 aydır çabalıyorum, bayağı bi düzelme war ama 10 yaş yaşlandımm..allahtan ewimde ilgilenmem gerekn bir eşim, çocuğum falan filan yok..yoksa kesin terkedilirdimm..