Formatör arkadaşlar dersler dışında ne yapıyorsunuz?

Kodla Büyü
biltek2007' Alıntı:
Hocam saygı başka birşey ama bu başka. Geldiysen belli bir yaşa kenara çekilmesini bilmelisin bence. Geçen m.yardımcıları kavgaya tutuşmuşlar: zemin kattaki odaya ben geçicem kavgası. :mrgreen:

Geçen hafta okulun yanında veliler birbirine girmiş. Müdür toplantıda, müdüre telefon ediyorlar okulunuzun yanında kavga var veliler birbirne girmiş diye. Müdür de m.yardımcısına telefon ediyor, koş kavgayı ayır diye. M.yardımcısı aşağıya inmiş kimse yok. Müdür geldi, m.yardımcısı kendinden emin şekilde yanlış bilgi olduğunu bir sorun olmadığını söylesede diğersi gün gazetede okulumuzun yanındaki veli kavgasını görmek güzel oldu.

Gittim esnafa sordum öğrendim:Bizim m.yardımcısı 3.kattan aşağıya inene kadar 2 polis ekibi gelmiş, gazeteciler gelmiş, karakola götürmüşler herşey sonlanmış..Bizimki de en son boş sokağa yetişmiş. :mrgreen:

Kitaplık kitaplık :)

biltek2007' Alıntı:
amip33' Alıntı:
Hocam saygı başka birşey ama bu başka. Geldiysen belli bir yaşa kenara çekilmesini bilmelisin bence. Geçen m.yardımcıları kavgaya tutuşmuşlar: zemin kattaki odaya ben geçicem kavgası. :mrgreen:

Geçen hafta okulun yanında veliler birbirine girmiş. Müdür toplantıda, müdüre telefon ediyorlar okulunuzun yanında kavga var veliler birbirne girmiş diye. Müdür de m.yardımcısına telefon ediyor, koş kavgayı ayır diye. M.yardımcısı aşağıya inmiş kimse yok. Müdür geldi, m.yardımcısı kendinden emin şekilde yanlış bilgi olduğunu bir sorun olmadığını söylesede diğersi gün gazetede okulumuzun yanındaki veli kavgasını görmek güzel oldu.

Gittim esnafa sordum öğrendim:Bizim m.yardımcısı 3.kattan aşağıya inene kadar 2 polis ekibi gelmiş, gazeteciler gelmiş, karakola götürmüşler herşey sonlanmış..Bizimki de en son boş sokağa yetişmiş. :mrgreen:
:mrgreen: süpermiş sizin yardımcınız,benim de eski müdür yardımcım geldi aklıma kendisi rotasyona uğradı gitti ama hala sevgiyle anıyorum kendisini :P

sabah 7 akşam 10 arası okuldayım. 6 saat ders var onun haricinde tüm tenefüslerde labı açıyorum öğrencilere, dyned şiir dinletisi ve mezuniyet gecesi için müzik seçimi kesime efekt verme bilgisayar işleri projeksiyon işleri internet işleri kablo çekme tamir (kırılan projeksiyon kablosu) toner dolumu malzeme alımı fiyat araştırması okulun ve sınıfların ses sistemi okulun zilsistemi 6 dan sonra hem kursu geri kalan boş vaktimde öğretmenler odasında çay içiyorum aradada yemeğe gidiyorum olursa olmazsa o gün rejimdeyim.

Bu yazdıklarım çok komik olabilir. Formatörlükte dördüncü günüm. Bu 4 gün içinde Müdür Yradımcımız internetinin olmadığını, internetin olduğu durumlarda e okula giremediğini ve bunun gibi nedenlerle sürekli odasına çağırdı. Bu gidişlerimden ikisinde bilgisayara dokunmadan sorun düzeldi. Kendimde keramet aramıyorum. İnsanların teknoloji özürlü olmasından ve kendilerini yeterli görerek ukalalık yapmasından nefret ediyorum.

9 saat dersim var 6 saat 1. kademenin sınıf öğretmenlerine bt sınıfını kullanmaları için ayarladım(Sınıfı öğretmenlerinin bilgisayar konusundaki yetersizliklerini daha yakından gördüm) 9 saat ingilizce öğretmeninin Dyned programını kullanması için sınıfı ayarlıyorum.Öğle araları Bt sınıfı öğrencilerin araştırma ve Mebvitamin çalışmaları için açık kalmasını sağlıyorum. Okulumuz taşımalı eğitim çocukların büyük bir çoğunluğu bilgisayarı okulda görüyor bu yüzden günlük Bt sınıfına giren öğrenci sayısı 200 ü buluyor tabi buda haliyle pc arızaları olarak bize yansıyor. Fahri rehberlik sınıfım var aynı şekilde fahri kültür edebiyat kulübündeyim. Arada müdür müdür yardımcılarına yardım ediyorum. Boşalan tonerleri dolduruyorum.Geçen hafta, okulda görevli temizlik görevlisi bu sene kaymakam değişikliği sonrası görevlendirilmediği için toz bezi fırca kürek paspası alıp bt sınıfını kaldırdım :D yani iş çok hocam :D

idare iş verirse yapıyorum onlar da basit işler
iş vermezse ya nette takılıyorum ya da öğretmenler odasında çay içiyorum :D
işim olmadığı günler de 15.30 gibi çıkıyorum
1,5 saatlik yol gidip geliyorum her gün 3 saatim nerdeyse yollarda geçiyor öüdür çok zorlamıyor o yüzden saat konusunda
tabi bu idareciyle aranın iyi olmasına bağlı
arada teknik işler çıkıyor anlamadığım zaman ben teknik eleman değilim anlamıyorum o kdarından diyorum idareye ve öğretmenlere
öğretmen arkdaşlar da artık tabi ki sen teknik eleman değilsin ki diyorlar kabullendiler iyice :D onlar da eskisi kadar teknik iş sormuyorlar
başta çok kafaya takıyordum şimdi hiç umursamıyorum olduğu kadar olur
kadroluyuz bizi bu hale meb getirdi atacak değilller ya :lol:

nerede lüzumsuz angarya görev varsa müdür bana veriyor. tky ödül süreci, tky okul temsilcisi, iks, stratejik plan, hizmet standartları, web sitesi, bu arada tamir işleri, internte bağlanamama projeksiyonu kurcalayanlar sürekli yanımda.

alonewolfselman' Alıntı:
Gelen yazılara cevap,tefbis, kbs işlemleri,fotokopi çekimi, okula çim ekimi, her türlü matkap işi, hatırını saydığımız bilgisayar öğretmeni olmayan okullarda bt sınıflarına suni teneffüs, köyün imamı ile kıyasıya masa tenisi ve dahası....Zaten hemen akşam oluyor.

hocam üniversitede de arkadaşların ödevlerini yapardınn:P nedir senin bu çilen..:)))

Geri