Formatör arkadaşlar dersler dışında ne yapıyorsunuz?

Kodla Büyü
BTS2 bitti(ama yeniden elden geçireceğim) BTS1'in yeni güncel imajını hazır ettim yüklemek için boş bir zaman bekliyorum. 1. Kademe bilgisayarları bitti sayılır. 2. Kademeye anasınıflarındaki 2 bilgisayarla ilgilenip, 3. bir bilgisayar ayarladıktan sonra başlayacağım.

Sürekli gelen yardım talepleri vs. vs.

Web sitesi sürekli güncel, yeni duyurular, yeni haberler, resim galerileri.

Belirli gün ve haftalar ile ilgili ses teknisyenleği, DJlik, sunu, sinevizyon vs. hazırlama.

Bu arada dersler...

Arızalanan bilgisayarlara, virüslere karşı sürekli tetikteyim. Ufak tefek, ıvır zıvır işler. Okula yeni gelen bilgisayarların kurulması, çıkanların formatlanıp yeni yerlerine taşınması vs. vs.

Umarım 1 aya kadar tekrar işler rutine binince ben de sorarım ne yapıyorsunuz diye.

cefecan' Alıntı:
Bende 5 saat derse giriyorım onun dışında aslında boş vaktim çok oluyor ama bölük bölük o yüzden bir şeye adepte olamıyorm takılıyorum nette.Bu aralar dernek için çalışmalara yardım etmeye çalışıyorum.:

Bölük pörçük boş zaman gerçekten boş zaman değil, hiçbir iş verimli yürümüyor.

müdür bugün matkap getirmiş hocam şurdaki duvaları delge resim vs... asarız diyor ...git işine başka işin yok sanırım dedim ....teknoloji tasarım öğretmenini çağırdı tamam o delsin o zaman sen ona rehberlik edersin dedi :puhaha: :puhaha: tasarım öğretmenini suratını görmeniz lazımdı :puhaha:

bravehard2010' Alıntı:
Bende çok yıprandım kafam çok karışık.Ders az okulda durmak sıkıntı ama yapacak birşey de bulamıyorum.Bir çıkış aslında kaçış yolu arıyorum ancak bulamıyorum.Bir gün isyan bayrağımı açacağım yakın dır ama ne zman olur bilmiyoum.Bazen alıp başımı gitmek istiyorum.Ama oda olmuyor.Netice....çokkkkkkkk yıprandımmmmmmmmm

Yine ağlama duvarı olmuş burası. Sıkıntıları bütün arkadaşlar benzer şekilde yaşamakta. Bu ortada kaldığımız dönemde bizim tek yapmamız gereken kendimize gelip, toplanmayı sağlamak. Derneğimizle ilgili hazırlıklar son sürat devam etmektedir. Bütün arkadaşları Dernek çalışmalarına davet ediyorum.

Biz kendimize gelmezsek bizi kendimize getirecek yakında MEB. Hayıflanmaktansa, bu durumu çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapalım.

İyi akşamlar.

karinca_52' Alıntı:
müdür bugün matkap getirmiş hocam şurdaki duvaları delge resim vs... asarız diyor ...git işine başka işin yok sanırım dedim ....teknoloji tasarım öğretmenini çağırdı tamam o delsin o zaman sen ona rehberlik edersin dedi :puhaha: :puhaha: tasarım öğretmenini suratını görmeniz lazımdı :puhaha:
:puhaha:

:alkis: :alkis: :alkis: Dersine sahip çıkan bir BT öğretmenini tebrik etmekten başka ne yapılabilir ki?
55_55' Alıntı:
6 saat girecektim ücretli alacaklardı ama derse girmeyeceksem neden öğretmen oldum...! Zaten girsem de girmesem de aynı işleri yapıyorum dersim dışında... Zaten sorun da burda görev tanımımızın ilçe bazındaki okullarda bile değişkenlik gösterdiğinin en açık göstergesi maalesef...

Kendimi virüs avcısı olarak görüyorum. Onun dışında, beni gören herkes bilgisayarla ilgili söyleyecek şeyler buluyor :verymad:

90 öğretmenli 1700 öğrencili okulda çalışın da göreyim sizi :) yapılcak iş var mı yok mu :)

samsun' Alıntı:
90 öğretmenli 1700 öğrencili okulda çalışın da göreyim sizi :) yapılcak iş var mı yok mu :)

:++:
benim okul sizin okulunuz kadar olmasa da bayağı büyük 60 öğretmen 1400 öğrenci
dediğiniz gibi akşam nasıl oluyor anlayamıyorum artı 15 saat ders

andariel' Alıntı:
Sabahtan derslere giriyorum, öğleden sonra Bilg Lab'ı öğrencilere açıp onlarla ilgileniyorum, tabi bu aralarda başka bir problem gelirse idareden ona da bakıyorum... Birşey olmazsa da lab'da oturuyorum...[/quda elimden geldiğince tamir ediyorum

samsun' Alıntı:
80 öğretmen 2000 öğrenci var bizde.
Ben 25 yaşındayım, ben sonra gelen en genç öğretmen 45 yaşında. Geçen h.saha turnuvasına katıldık, ,lk yarıda 5 fark yiyip ikinci yarıya bizimkiler dayanamadığından çıkamadık. :mrgreen:

3 müdür yardımcısı yaşları:62,62,58
1 md.baş yardımcısı:61
1 müdür: 62

Diğer okullarda ilkokul 1ler öğretmenlere amca abi derken bizim okulda sadece Dede diyorlar.Hepsinden Allah razı olsun 5 dk.fırsat vermiyorlar...

Dağınık şekilde 10 saat ders var. Sürekli hesapta olmayan yeni bir iş çıktığı için bir şekilde gün geçiyor.

amip33' Alıntı:
samsun' Alıntı:
Ben 25 yaşındayım, ben sonra gelen en genç öğretmen 45 yaşında. Geçen h.saha turnuvasına katıldık, ,lk yarıda 5 fark yiyip ikinci yarıya bizimkiler dayanamadığından çıkamadık. :mrgreen:

Diğer okullarda ilkokul 1ler öğretmenlere amca abi derken bizim okulda sadece Dede diyorlar.Hepsinden Allah razı olsun 5 dk.fırsat vermiyorlar...
Sen yaşlılar yurdunda filan çalışıyor olma hocam? Kontrol ettin mi iyice :puhaha:

omd' Alıntı:
amip33' Alıntı:
samsun' Alıntı:

Sen yaşlılar yurdunda filan çalışıyor olma hocam? Kontrol ettin mi iyice

huzur evi olmasın :lol:
şaka bir yana bütün öğretmenler başımın tacıdır

Gelen yazılara cevap,tefbis, kbs işlemleri,fotokopi çekimi, okula çim ekimi, her türlü matkap işi, hatırını saydığımız bilgisayar öğretmeni olmayan okullarda bt sınıflarına suni teneffüs, köyün imamı ile kıyasıya masa tenisi ve dahası....Zaten hemen akşam oluyor.

muratbedel' Alıntı:
omd' Alıntı:
amip33' Alıntı:
samsun' Alıntı:
Ben 25 yaşındayım, ben sonra gelen en genç öğretmen 45 yaşında. Geçen h.saha turnuvasına katıldık, ,lk yarıda 5 fark yiyip ikinci yarıya bizimkiler dayanamadığından çıkamadık.

Sen yaşlılar yurdunda filan çalışıyor olma hocam? Kontrol ettin mi iyice

huzur evi olmasın
şaka bir yana bütün öğremenler başımın tacıdır
Hocam saygı başka birşey ama bu başka. Geldiysen belli bir yaşa kenara çekilmesini bilmelisin bence. Geçen m.yardımcıları kavgaya tutuşmuşlar: zemin kattaki odaya ben geçicem kavgası. :mrgreen:

Geçen hafta okulun yanında veliler birbirine girmiş. Müdür toplantıda, müdüre telefon ediyorlar okulunuzun yanında kavga var veliler birbirne girmiş diye. Müdür de m.yardımcısına telefon ediyor, koş kavgayı ayır diye. M.yardımcısı aşağıya inmiş kimse yok. Müdür geldi, m.yardımcısı kendinden emin şekilde yanlış bilgi olduğunu bir sorun olmadığını söylesede diğersi gün gazetede okulumuzun yanındaki veli kavgasını görmek güzel oldu.

Gittim esnafa sordum öğrendim:Bizim m.yardımcısı 3.kattan aşağıya inene kadar 2 polis ekibi gelmiş, gazeteciler gelmiş, karakola götürmüşler herşey sonlanmış..Bizimki de en son boş sokağa yetişmiş. :mrgreen:

Vakit geçiyor bir şekilde, onun projeksiyon bunun bilgisayar derken, kalan sürede de bt sınfında çayımı alıp müziğimi açıp oturuyorum...

Kalabalık okullarda görev yapanlara Allah kolaylık versin. Formatörlüğü askerliğe benzetiyorum, askerliğini yapanlar bilir. İşleri mümkün mertebe en azami sürede bitirmen lazım, yoksa işler kesinlikle bitmez :) askerlikte omduğu gibi formatörlüktede kimse sizden memnun kalmaz.

İlk atamayla atandığım köy okulunda iki ayım eski bilgisayarları adam etmekle, elektrik ve ağ hattı çekerek yeni lab kurarak ve bir sinama salonu oluşturmakla geçti. ikili öğretim oldupu için tenefüsler kısa öğlenciler sabah sabahçılar öğleden sonra gelip ödevlerini araştırıyorlar baya yoğun lab. Onun haricinde bilindik diğer tamir işleri. Köyde 2 okul daha var ve onların da tamir işleri oluyor arada. Biri ses sistemini yaptırıyor diğeri güvenlik kamera sistemini yaptırıyor vay be ben neymişim be abi diyorum:D

amip33' Alıntı:
Hocam saygı başka birşey ama bu başka. Geldiysen belli bir yaşa kenara çekilmesini bilmelisin bence. Geçen m.yardımcıları kavgaya tutuşmuşlar: zemin kattaki odaya ben geçicem kavgası. :mrgreen:

Geçen hafta okulun yanında veliler birbirine girmiş. Müdür toplantıda, müdüre telefon ediyorlar okulunuzun yanında kavga var veliler birbirne girmiş diye. Müdür de m.yardımcısına telefon ediyor, koş kavgayı ayır diye. M.yardımcısı aşağıya inmiş kimse yok. Müdür geldi, m.yardımcısı kendinden emin şekilde yanlış bilgi olduğunu bir sorun olmadığını söylesede diğersi gün gazetede okulumuzun yanındaki veli kavgasını görmek güzel oldu.

Gittim esnafa sordum öğrendim:Bizim m.yardımcısı 3.kattan aşağıya inene kadar 2 polis ekibi gelmiş, gazeteciler gelmiş, karakola götürmüşler herşey sonlanmış..Bizimki de en son boş sokağa yetişmiş. :mrgreen:

Hocam süper hikaye :) :++:

Geri