BTS2 bitti(ama yeniden elden geçireceğim) BTS1'in yeni güncel imajını hazır ettim yüklemek için boş bir zaman bekliyorum. 1. Kademe bilgisayarları bitti sayılır. 2. Kademeye anasınıflarındaki 2 bilgisayarla ilgilenip, 3. bir bilgisayar ayarladıktan sonra başlayacağım.
Sürekli gelen yardım talepleri vs. vs.
Web sitesi sürekli güncel, yeni duyurular, yeni haberler, resim galerileri.
Belirli gün ve haftalar ile ilgili ses teknisyenleği, DJlik, sunu, sinevizyon vs. hazırlama.
Bu arada dersler...
Arızalanan bilgisayarlara, virüslere karşı sürekli tetikteyim. Ufak tefek, ıvır zıvır işler. Okula yeni gelen bilgisayarların kurulması, çıkanların formatlanıp yeni yerlerine taşınması vs. vs.
Umarım 1 aya kadar tekrar işler rutine binince ben de sorarım ne yapıyorsunuz diye.
Sürekli gelen yardım talepleri vs. vs.
Web sitesi sürekli güncel, yeni duyurular, yeni haberler, resim galerileri.
Belirli gün ve haftalar ile ilgili ses teknisyenleği, DJlik, sunu, sinevizyon vs. hazırlama.
Bu arada dersler...
Arızalanan bilgisayarlara, virüslere karşı sürekli tetikteyim. Ufak tefek, ıvır zıvır işler. Okula yeni gelen bilgisayarların kurulması, çıkanların formatlanıp yeni yerlerine taşınması vs. vs.
Umarım 1 aya kadar tekrar işler rutine binince ben de sorarım ne yapıyorsunuz diye.