Formatörlük Kalkıyor..

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Haziran itibariyle illerde valiliklerce yapılacak görevlendirmeler(şube müdürleri,mebbis, arge-formaör vs...) artık yapılmayacak. Bir çok il görevlendirmeleri bakanlıkça yaptı. Hazirandan sonra bakalım biz ne olacaz...

okul formatörlerini kapsamıyor ayrıca eğiticileri zaten her zaman bakanlık görevlendirirdi bir deli bir kuyuya taş atar kırkk akılllı çıkaramaz döner dolaşır kendide inanmaya başlar misali benimde aldığım duyum
kadro verecekleri yönünde +5 saatte teknik hizmetlerden ek ders alacakmışız. yani 18+5 toplam haftalık 23 saat vede derse girmeyecekmşiz. artıkın.

hipopotam' Alıntı:
okul formatörlerini kapsamıyor ayrıca eğiticileri zaten her zaman bakanlık görevlendirirdi bir deli bir kuyuya taş atar kırkk akılllı çıkaramaz döner dolaşır kendide inanmaya başlar misali benimde aldığım duyum
kadro verecekleri yönünde +5 saatte teknik hizmetlerden ek ders alacakmışız. yani 18+5 toplam haftalık 23 saat vede derse girmeyecekmşiz. artıkın.

Dema bea? :lol: Hocam böyle şakalar yapmayın artık. Hep söylenti, hep söylenti.

Okul formatörlüğü ve Eğitici formatörlükle ilgili artık resmi bir yazı çıkmadan duyduğunuz hiç bir şeye inanmayın. Ne zaman resmi yazı çıkar o zaman konuşulur. Mış -muş la bu işler olmaz.

hipopotam' Alıntı:

Bu dönemden itibaren bende formatörlüğün tamamen kalkacağından neredeyse eminim. Hiçbir kanıtım, bilgim, duyumum yok sadece önümüzde bir Antalya örneği var oda zaten hepsine yetiyor.

hazirandan sonra valilik görevlendirmelerinin tamamını kapsıyor...

hipopotam' Alıntı:

altımızada araba verırlermı hocam süper olur vallaha :)=

formatörlük kalksın 09:00 - 15:00 çalışma saati olsun.. 25 saat ek ders alalım...odamız olsun...görev tanımımız olsun..haaa bi de her okula norm kadromuz olsun...

hipopotam' Alıntı:
23 saat ekders diye okul başımıza toplanır ama + 5 saat az bence rehber öğretmenle kıyaslarsak. hem tamircilik hem 8-5

zilal' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:
23 saat ekders diye okul başımıza toplanır ama + 5 saat az bence rehber öğretmenle kıyaslarsak. hem tamircilik hem 8-5
Katılıyorum hocam...

Durumumuz güzel bir şekilde düzelirse bir araya gelip bi boğa kurban edelim.
varmısınız? ben varım.benden 100 kağıt.

aliu_71' Alıntı:
Durumumuz güzel bir şekilde düzelirse bir araya gelip bi boğa kurban edelim.
varmısınız? ben varım.benden 100 kağıt.

düzelirse hamdolsun deriz olur biter.

formatörlük kalksın 09:00 - 15:00 çalışma saati olsun.. 25 saat ek ders alalım...odamız olsun...görev tanımımız olsun..haaa bi de her okula norm kadromuz olsun...

bir arkadaş yazmış ama eksik yazmış çayımı kahvemi de odama istiyorum.

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

TEK. MÜDÜR YRD HAYIR DİYENLER NİRDE...

formatörlük niye kalksın ne güzel 8-5 çalışıyoruz,her işi yapıyoruz hem bekçi hem tamirciyiz devlet görevlileri bizim gibisini bir daha bulamaz :P böyle bir hata yapmazlar :puhaha:

klebsiella' Alıntı:

Dostum konuyu açan arkadaşın hakkı var. Çoğu arkadaş inanmıyor, inanamıyor veya inanmak istemiyor olabilir ama tüm geçici görevlendirmeler görev sürelerinin bitimi halinde yenilenmeyecek. sadece mebbis personelinde farklı bir durum var onlarda durum daha ucu açık.

Madde şöyleydi aşağı yukarı.
"Yerlerine bir başka kişi - kadrolu personeli teknis yen, müh. vs. kastediyor - gelene kadar görevlerine devam ederler."

Formatörlük kalkıyor Antalya'dan ders alın. Bu Birkaç ay içinde herkesin başına gelecek. Ebitefoların yırttığı nokta fatih projesi ama onlarada kurs ücreti ödemiyorlar kurslarda 8:30 da felan bitiyor. Ben hiç ekders alamamayı hatta okullar hayat olsunu bile göze alarak okula dönücem nasipse. Toplu istifalar sendikaları bilgilendirmeler gerek. İş işten geçtikten sonra bu forumda ağlamanın hiç anlamıyok. ama Haziran için forum yöneticilerine önerim var. :) Band genişlikleri yetmeyebilir. BT ve BT Formatörlerinin ağlama duvarı olacak zira.

Hocam bantta sınır yok, tüm yükü çeker evelallah :)
Senin gibi 30-40 tane gözü kara eğiticimiz olsa büyük ses getirirdi. Örneğin Antalya'da görevlendirme iptallerine karşı tüm ebitefolarda istifa etse (yasal prosedüre göre istifa etselerde görevlendirme bitimine kadar beklemeleri de gerekiyor olabilir, görevlendirme maddelerinden emin değilim), bizde bırakıyoruz dese, kullan kullan at sistemine boyun eğmiyoruz dese ses getirirmez mi, ilgili kişiler biz naptık ya hu, sistemi kitleyecez böyle giderse dedirtmez mi? Paranın gözü kör olsun işte herkesin ihtiyacı var, bir kalemde silip atabilecek kişi sayısı kaçtır ki?

Zaten bitefo değilim, aynen bende kalkacağını düşünüyorum, kaybedecek birşeyimiz kalmadı haziranı da merakla bekliyorum...

Geri