bilgisayar_internet
Site Gezgini
bi kaldıramadılar gitti.
formatörüm' Alıntı:Kimi kime şikayet edecez hocam.. Bu durumun sorumlusu başka bi partimi acaba.. :xamdturion' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:Arkadaşlar bu sıkıntımızla ilgili AKP iletişim merkezine mesajlar atabiliriz. Ben az önce uzunca bi mesaj attım. Daha önce de başka bi konuda atmıştım 1 hafta 10 gün içinde cevap veriyolar. Bir çok arkadaşımız atarsa sesimizi buraya duyurabiliriz ve mutlaka başbakanın kulağına gider bu sıkıntımız.
AKİM ==> http://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/
ben defalarca attım sorunlarımızı anlattım. hep aynı cevaplar. çalışmalar devam ediyor. çalışamalar sonlanmadan açıklama yapamayız şeklinde.
hipopotam' Alıntı:okul formatörlerini kapsamıyor ayrıca eğiticileri zaten her zaman bakanlık görevlendirirdi bir deli bir kuyuya taş atar kırkk akılllı çıkaramaz döner dolaşır kendide inanmaya başlar misali benimde aldığım duyum
kadro verecekleri yönünde +5 saatte teknik hizmetlerden ek ders alacakmışız. yani 18+5 toplam haftalık 23 saat vede derse girmeyecekmşiz. artıkın.
hala böte açılıyor olması gerçeği değiştirmiyor... Yeni neslin bilgisayar eğitimine ihtiyacı olmadığını ve bizimde bilgisayar okuryazarlığı öğreten bir branş olduğumuzu iddea eden onlar, bu ner perhiz bu ne lahana turşusu diye sormak lazım ama sorulacak o kadar şey var ki gerçekten Türkiyede ben artık hiç birşeye şaşırmıyorum..bilgisayar_internet' Alıntı:Hala böte açan üniversiteler var siz ne dionuz yaaa.