araba değil de bir ginger verileceği kulislerde kulaktan kulağa dolaşıp dururmuş, daha hızlı ve etkili olmamız için, ayrıca bize program atıp sık sık güncellenecekmişiz=)mfacil' Alıntı:hipopotam' Alıntı:okul formatörlerini kapsamıyor ayrıca eğiticileri zaten her zaman bakanlık görevlendirirdi bir deli bir kuyuya taş atar kırkk akılllı çıkaramaz döner dolaşır kendide inanmaya başlar misali benimde aldığım duyum
kadro verecekleri yönünde +5 saatte teknik hizmetlerden ek ders alacakmışız. yani 18+5 toplam haftalık 23 saat vede derse girmeyecekmşiz. artıkın.
altımızada araba verırlermı hocam süper olur vallaha =
Ne hissettiniz hocam peki bunları duyunca, başka soruları tetiklemedi mi bu cevaplar? Birinci ağız dediğiniz, yetkililer konuşurken kulak misafiri olan çaycı gibi mi yoksa gerçekten yetkili birileri mi? Bunca zamandır bizi oyaladıkları devam eden çalışma yalan mı yani şimdi sizin birinci ağıza göre?yalcintasin' Alıntı:arkadaşlar cuma günü ankaradaydım. sorduklarımın cevabını aktarayım. kadro tarzında herhangi bir çalışma yok. sadece fatih projesiyle ilgili görevlendirmeyle ilgili bir çalışma o da bir aya kadar yazı gelir dendi. o da fatih projesi kapsamında olan okullara bt sınıfı olmasa bile görevlendirme yapılabileceği ile ilgili idi. bir de bakana çalışma saatleri ile ilgili bir öneri sunulacakmış ama o da kesin değil dendi. onun dışında herhangi bir çalışma yok. aldığım bilgiler birinci ağızdandı. isim vermek istemiyorum ama.
soruların ardı arkası kesilmesi ama zaten çok fazla vakti yoktu. formatörlük ile ilgili hertürlü sorunu bildiğini ve günde enaz 50 tane mail geldiğini söyledi. çok daha fazla şeylerden bahsetti ama uzun uzun yazamam burdanetame' Alıntı:Ne hissettiniz hocam peki bunları duyunca, başka soruları tetiklemedi mi bu cevaplar? Birinci ağız dediğiniz, yetkililer konuşurken kulak misafiri olan çaycı gibi mi yoksa gerçekten yetkili birileri mi? Bunca zamandır bizi oyaladıkları devam eden çalışma yalan mı yani şimdi sizin birinci ağıza göre?yalcintasin' Alıntı:arkadaşlar cuma günü ankaradaydım. sorduklarımın cevabını aktarayım. kadro tarzında herhangi bir çalışma yok. sadece fatih projesiyle ilgili görevlendirmeyle ilgili bir çalışma o da bir aya kadar yazı gelir dendi. o da fatih projesi kapsamında olan okullara bt sınıfı olmasa bile görevlendirme yapılabileceği ile ilgili idi. bir de bakana çalışma saatleri ile ilgili bir öneri sunulacakmış ama o da kesin değil dendi. onun dışında herhangi bir çalışma yok. aldığım bilgiler birinci ağızdandı. isim vermek istemiyorum ama.
yalcintasin' Alıntı:soruların ardı arkası kesilmesi ama zaten çok fazla vakti yoktu. formatörlük ile ilgili hertürlü sorunu bildiğini ve günde enaz 50 tane mail geldiğini söyledi. çok daha fazla şeylerden bahsetti ama uzun uzun yazamam burdanetame' Alıntı:Ne hissettiniz hocam peki bunları duyunca, başka soruları tetiklemedi mi bu cevaplar? Birinci ağız dediğiniz, yetkililer konuşurken kulak misafiri olan çaycı gibi mi yoksa gerçekten yetkili birileri mi? Bunca zamandır bizi oyaladıkları devam eden çalışma yalan mı yani şimdi sizin birinci ağıza göre?yalcintasin' Alıntı:arkadaşlar cuma günü ankaradaydım. sorduklarımın cevabını aktarayım. kadro tarzında herhangi bir çalışma yok. sadece fatih projesiyle ilgili görevlendirmeyle ilgili bir çalışma o da bir aya kadar yazı gelir dendi. o da fatih projesi kapsamında olan okullara bt sınıfı olmasa bile görevlendirme yapılabileceği ile ilgili idi. bir de bakana çalışma saatleri ile ilgili bir öneri sunulacakmış ama o da kesin değil dendi. onun dışında herhangi bir çalışma yok. aldığım bilgiler birinci ağızdandı. isim vermek istemiyorum ama.
yalcintasin' Alıntı:arkadaşlar cuma günü ankaradaydım. sorduklarımın cevabını aktarayım. kadro tarzında herhangi bir çalışma yok. sadece fatih projesiyle ilgili görevlendirmeyle ilgili bir çalışma o da bir aya kadar yazı gelir dendi. o da fatih projesi kapsamında olan okullara bt sınıfı olmasa bile görevlendirme yapılabileceği ile ilgili idi. bir de bakana çalışma saatleri ile ilgili bir öneri sunulacakmış ama o da kesin değil dendi. onun dışında herhangi bir çalışma yok. aldığım bilgiler birinci ağızdandı. isim vermek istemiyorum ama.
Kolemans' Alıntı:yalcintasin' Alıntı:arkadaşlar cuma günü ankaradaydım. sorduklarımın cevabını aktarayım. kadro tarzında herhangi bir çalışma yok. sadece fatih projesiyle ilgili görevlendirmeyle ilgili bir çalışma o da bir aya kadar yazı gelir dendi. o da fatih projesi kapsamında olan okullara bt sınıfı olmasa bile görevlendirme yapılabileceği ile ilgili idi. bir de bakana çalışma saatleri ile ilgili bir öneri sunulacakmış ama o da kesin değil dendi. onun dışında herhangi bir çalışma yok. aldığım bilgiler birinci ağızdandı. isim vermek istemiyorum ama.
Arkadaşın söyledikleri tamamen doğrudur. Görevlendirme devam edecek denildi. Kimse kadro beklemesin.
teksen' Alıntı:bizim 3. sınıflardan bi öğrenci
ağzında topitopuyla sınıfıma geldi.
şekerle alamayacağımı, bitirip gelmesini
söyledim.
çocuk hemen gitti geldi.
şekeri ne yaptın diye sorduğumda
aldığım cevap:
"attım öğretmenim"
üzülerek söylüyorum ki, norm sorunumuzu önemsemiyorlar, bence hiç birşey değişmeyecek, durum aynen olduğu gibi devam edecek . meb yönetimi herşeyi olacağına bırakmış. almanca öğretmenlerine bakın, geçen yaz anadolu lisesine sınavsız öğretmen ataması iptal edildi, almanca dersi sadece anadolu lisesinde var. ee bu almanca mezunları nasıl öğretmen olabilecek? 2 atama dönemi geçti, hep almanca kontenjanı sıfırdı... umursadıkları mı var...sitelerdeyim' Alıntı:Kadro olmayacaksa norm sorununu nasıl çözecekler. Bir rehber öğretmen kadar da mı işe yaramıyoruz yetkililerin gözünde. Rehber öğretmenin adı var be. Siz de biliyorsunuz sayın yetkililer, hiçbir iş yapmadıklarını siz de biliyorsunuz, onların yarısı kadar da mı değerimiz yok.
koray45' Alıntı:teksen' Alıntı:bizim 3. sınıflardan bi öğrenci
ağzında topitopuyla sınıfıma geldi.
şekerle alamayacağımı, bitirip gelmesini
söyledim.
çocuk hemen gitti geldi.
şekeri ne yaptın diye sorduğumda
aldığım cevap:
"attım öğretmenim"
Çok derin konu :shock:
:alkis: :+1:karinca_52' Alıntı:resmi yazı olmadıkça her şey yalan
Bu işler o kadar basit değil. 3000TL de verse 10 yıl zam verilmeyince eski maaş seviyesine gelir o. Ek dersimiz de yalan olur böylelikle...baynadir' Alıntı:2500 tl maaş versinler ek ders istemiyoruz ...
üç maymun' Alıntı:formatörlüğe maddi açıdan hat safhada ihtiyacım olmasına rağmen zümremizin uyanması ve harekete geçmesi açısından kalkmasını isterim. formatörlük ve formatörlükten gelen ek ders kalkarsa işte o zaman kıyamet kopar bence. çünkü adana formatörlük görevlendirmeleri yapılmayınca nasıl kıyametin koptuğunu biliyorum. onun haricinde yaprak kımıldamıyor adanada.