bu doğruysa yerinde karar olurandariel' Alıntı:@tayinci42 isimli üyede son bir mesaj yazarak forumu bıraktığını söylemişti... :shock:
bu doğruysa yerinde karar olurandariel' Alıntı:@tayinci42 isimli üyede son bir mesaj yazarak forumu bıraktığını söylemişti... :shock:
ghost' Alıntı:arkadaşlar siyasi mesajları konu dışı bölümüne yazınız, forum içeriğini koruyalım..
ayrıca;
bir konuda fikir beyan etmek herkesin hakkıdır ancak küfür etmek kimsenin haddine değildir; lütfen öğretmen olduğumuzu unutmayalım..
tayinci42 arkadaş kendi hakaret ediyor sonra bana hakaret ettiler diye forumu bırakıyor. :?andariel' Alıntı:@tayinci42 isimli üyede son bir mesaj yazarak forumu bıraktığını söylemişti... :shock:
melih444' Alıntı:İlk üye olduğum günden itibaren bişey vermeden çok şey aldığım çok yararlandığım bilgilendiğim BBNET foruma öncelikle çok teşekür ediyorum ve çok daha uzun yıllar yaşamasını diliyorum.
Son dönemlerde forumun artık bana bişey vermediğini ,rahatsız ettiğini hissettim.Yazıştığım üyelerle aramda kutuplaşmalara neden olduğunu belirledim. Seviyesiz bazı üyelerin hakaret küfür kin ve nefretlerine maruz kaldığımı hissettim.Kısaca bana bişeyler katmak yerine benden bişeyler aldığını düşünüyorum.
Bu nedenlerden dolayı çok değer verdiğim BBNET foruma veda ediyorum.
repocket' Alıntı:izmitlii ve by_katliam neden forumdan uzaklaşıldığına uygulamalı örnek vermiş :roll:
easytr' Alıntı:kendi evli vekiline çakanlardan, şantaj kasetleriyle genel başkan olanlardan, ağzı içkili meclise gelip yasa çıkaranlardan olur mu peki? uhaha: uhaha:
peki sen neden gerek görmediğin bi mesaja cevap yazdın?Yesil26' Alıntı:by_katliam' Alıntı:veda etmen için yazmana gerek yoktu diye düşünüyorum bende :?
Bence sizin bu mesajınız gerkliliğini ispatlıyor.
Gerekli görmediğin bir konuya mesaj atmazsınız herhalde