:alkis: :alkis:md4483' Alıntı:hocam burası forum sitesi herkes istediği başlık altında isteği başlığı açar sen beğenmezsen okumazsın olur biter.
bu ne şiddet bu ne celal forumun seviyesi düştüğü filan da yok
:+1:zencefil58' Alıntı:şimdiye kadar ki top 10 içinde hortum olayı ilk 3 te
advena' Alıntı:Hocam burada bizler bir aile gibi olduk. Benzer sıkıntılarımız var ve en iyi biz anlarız birbirimizi. Uygun başlığın altına yazıldığı sürece isteyen tıklar istemeyen tıklamaz. Burada sadece teknik konulardan bahsedilseydi emin olun çok daha sıkıcı olurdu. Ki öyle siteler de var, onları kullanırdık
elzonur' Alıntı:bu gidişat tehlikeli onu söyleyeyim ama eskiden bu forumdan çok şeyler öğreniyorduk ama şimdilerde aktif konulara bakıyorum pek bişey yok bilgisayar yada meslek adına bende arkadaşa katılıyorum
eda_tr' Alıntı:Bende bunu anlamıyorum.Yok burada faydalı paylaşım yapılmıyormuş,saçma konular açılıyormuş..Konu açarken artık önce tereddüt ediyorum gene biri çıkacak bu ne biçim paylaşım diyecek,ortam gerilecek diye.Beğenmiyorsanız bakmayın ya .Ynalış bir konu başığı açmışsam insan gibi düzeltirim.Bu tahammülsüzlük niye?
:+1:md4483' Alıntı:hocam burası forum sitesi herkes istediği başlık altında isteği başlığı açar sen beğenmezsen okumazsın olur biter.
bu ne şiddet bu ne celal forumun seviyesi düştüğü filan da yok
:+1:merkur' Alıntı:son zamanlarda iyice abarttınız artık gerçek bi paylaşım görmeyeli aylar oldu. yok hortum takamamış yok başı ağrıyomuş da falan falan
biraz kendinize gelin artık arkadaşlar forumun seviyesini düşürdünüz iyice
Yetmedi hocam cevap.Sen ilgi alanlarına bakarsın olur biter. Goole değil de burdaki arkadaşlara sorsam olmaz mı? Belki de buraya güveniyorumdur..tcoalngsau' Alıntı:eda_tr' Alıntı:Bende bunu anlamıyorum.Yok burada faydalı paylaşım yapılmıyormuş,saçma konular açılıyormuş..Konu açarken artık önce tereddüt ediyorum gene biri çıkacak bu ne biçim paylaşım diyecek,ortam gerilecek diye.Beğenmiyorsanız bakmayın ya .Ynalış bir konu başığı açmışsam insan gibi düzeltirim.Bu tahammülsüzlük niye?
sitenin adına ve mesleğinize yakışan paylaşımlar ağırlıklı olmalı bence..yeter mi bu cvp hocam?
:+1:elzonur' Alıntı:aslında şu her telden topici aktif başlıklara düşmese sorun hallolur gibi mümkünmüdür bilmiyorum
grandmasterb' Alıntı:her türlü konuyu burda konuşup tartışabiliriz diyenlerin başlığa açan arkadaşa tepki göstermesi çok ironik.
İnanın açtığı başlık açılan diğer başlıklardan saçma değil.forum adıyla alakasız paylaşımların,tartışmaların ağırlıkta olması bence de üzücü.
ama zaman zaman ben de alet olup yazıyorum sanırım. :-1: