Forumdan soğuttunuz ya yeter

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merkur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

merkur

Aktif Üye
son zamanlarda iyice abarttınız artık gerçek bi paylaşım görmeyeli aylar oldu. yok hortum takamamış yok başı ağrıyomuş da falan falan
biraz kendinize gelin artık arkadaşlar forumun seviyesini düşürdünüz iyice

hocam burası forum sitesi herkes istediği başlık altında isteği başlığı açar sen beğenmezsen okumazsın olur biter.
bu ne şiddet bu ne celal forumun seviyesi düştüğü filan da yok

hayatımız bilgisayardan ibaret değil nedir şu dosya bu dosya birazda farklılık olsun. Ama şimdiye kadar ki top 10 içinde hortum olayı ilk 3 te :)

md4483' Alıntı:
hocam burası forum sitesi herkes istediği başlık altında isteği başlığı açar sen beğenmezsen okumazsın olur biter.
:alkis: :alkis:

Eğer biz bu forumda birbirimize arkadaş isek; arkadaşlarımız ile paylaşabileceğimiz sorunlarımızı ve fikirlerimizi burada paylaşabiliriz. "Ben senin arkadaşınım ama senin şu sorunlarını dinler şunları dinlemem" diyorsan nasıl arkadaşlık bu?

Hocam burada bizler bir aile gibi olduk. Benzer sıkıntılarımız var ve en iyi biz anlarız birbirimizi. Uygun başlığın altına yazıldığı sürece isteyen tıklar istemeyen tıklamaz. Burada sadece teknik konulardan bahsedilseydi emin olun çok daha sıkıcı olurdu. Ki öyle siteler de var, onları kullanırdık

bu gidişat tehlikeli onu söyleyeyim ama eskiden bu forumdan çok şeyler öğreniyorduk ama şimdilerde aktif konulara bakıyorum pek bişey yok bilgisayar yada meslek adına bende arkadaşa katılıyorum

O zaman sitenin adı değişmeli bence..... google denen koca bir derya var orada ben istedigimi anında buluyorum pekala sende bulabilirsin nedir bu saçma sapan konuların açılması arakdaş.

advena' Alıntı:
Hocam burada bizler bir aile gibi olduk. Benzer sıkıntılarımız var ve en iyi biz anlarız birbirimizi. Uygun başlığın altına yazıldığı sürece isteyen tıklar istemeyen tıklamaz. Burada sadece teknik konulardan bahsedilseydi emin olun çok daha sıkıcı olurdu. Ki öyle siteler de var, onları kullanırdık

bırakın bu aile olduk lafını :) bayan olanlar genelde bütün sorunlarını buraya taşıyor artık.

elzonur' Alıntı:
bu gidişat tehlikeli onu söyleyeyim ama eskiden bu forumdan çok şeyler öğreniyorduk ama şimdilerde aktif konulara bakıyorum pek bişey yok bilgisayar yada meslek adına bende arkadaşa katılıyorum

katılıyorum, gereksiz başlıklara yorumlar yazılırken bazen bizim önemli konularımızda bize cevap verilmediği durumlar oluyor. benide soğutuyor bu durum. arkadaşlık istiyorsanız yüzyüze görüştüğünüz arkadaşlıklar yetmiyor mu, o insanlara açın dertlerinizi bence.

Bende bunu anlamıyorum.Yok burada faydalı paylaşım yapılmıyormuş,saçma konular açılıyormuş..Konu açarken artık önce tereddüt ediyorum gene biri çıkacak bu ne biçim paylaşım diyecek,ortam gerilecek diye.Beğenmiyorsanız bakmayın ya .Ynalış bir konu başığı açmışsam insan gibi düzeltirim.Bu tahammülsüzlük niye?

eda_tr' Alıntı:
Bende bunu anlamıyorum.Yok burada faydalı paylaşım yapılmıyormuş,saçma konular açılıyormuş..Konu açarken artık önce tereddüt ediyorum gene biri çıkacak bu ne biçim paylaşım diyecek,ortam gerilecek diye.Beğenmiyorsanız bakmayın ya .Ynalış bir konu başığı açmışsam insan gibi düzeltirim.Bu tahammülsüzlük niye?

sitenin adına ve mesleğinize yakışan paylaşımlar ağırlıklı olmalı bence..yeter mi bu cvp hocam?

md4483' Alıntı:
:+1:

merkur' Alıntı:
son zamanlarda iyice abarttınız artık gerçek bi paylaşım görmeyeli aylar oldu. yok hortum takamamış yok başı ağrıyomuş da falan falan
biraz kendinize gelin artık arkadaşlar forumun seviyesini düşürdünüz iyice
:+1:

Mahallenin namusunun sorulduğu delikanlılar vardı.
Forumun seviyesi düşmüş müş müş.
Siz mi sorumlusunuz forum seviyesinden?
Siz faydalı bir başlık açın da feyzlenelim.

Ivır zıvır başlıkların açılmaması konusunu destekliyorum. Evet her telden bölümüne açılıyor ama bu kadar da olmamalı bu forumda. Arkadaşlarda Google yok mu?

bazen hakikaket tuhaf başlıklar görüyoruz. açılmasın demiyorum ama açarken başka arkadaşlarında işine yarayacak bişey mi diye de düşünülmesi gerektiği kanaatindeyim.

ben de sadece bilgisayarla ilgili başlık açan sıkıcı tipleri sevmiyorum.

her türlü konuyu burda konuşup tartışabiliriz diyenlerin başlığa açan arkadaşa tepki göstermesi çok ironik.

İnanın açtığı başlık açılan diğer başlıklardan saçma değil.forum adıyla alakasız paylaşımların,tartışmaların ağırlıkta olması bence de üzücü.

ama zaman zaman ben de alet olup yazıyorum sanırım. :-1:

tcoalngsau' Alıntı:
eda_tr' Alıntı:

sitenin adına ve mesleğinize yakışan paylaşımlar ağırlıklı olmalı bence..yeter mi bu cvp hocam?
Yetmedi hocam cevap.Sen ilgi alanlarına bakarsın olur biter. Goole değil de burdaki arkadaşlara sorsam olmaz mı? Belki de buraya güveniyorumdur..

aslında şu her telden topici aktif başlıklara düşmese sorun hallolur gibi mümkünmüdür bilmiyorum

burdaki insanlar sizin samimiyetinize güvenerek bilgisayar dışında başlıklar açabiliyor bazen aşık oluyor yada çocuğuna isim koyuyor yada araba satıyor veya altın alıyor satıyor bunda rahatsız olacak bir durum olmamalı diye düşünüyorum her başlığı okumak gibi zorunluluğumuz yok

grandmasterb' Alıntı:
her türlü konuyu burda konuşup tartışabiliriz diyenlerin başlığa açan arkadaşa tepki göstermesi çok ironik.

İnanın açtığı başlık açılan diğer başlıklardan saçma değil.forum adıyla alakasız paylaşımların,tartışmaların ağırlıkta olması bence de üzücü.

ama zaman zaman ben de alet olup yazıyorum sanırım. :-1:

Ben de tam bu paradokstan bahsedecektim :)

İsteyen istediği konuyu açar, bu konunun açılması da öyle işte...

Geri