Forumdan soğuttunuz ya yeter

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merkur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hortuma dokunmayın arkadaşlar. onu bu tür başlıklar içinde göstermeyin, kategorize etmeyin. Hortuma Dokundurmam!

hem katılıyorum hem katılmıyorum.. iki tarafta haklılığı var.. ölçüyü kaçırmazsak iyi olur kanımca..

problem sadece gereksiz başlıkların olması değil, gerekli olan konuların da artık çok daha az olması. belki çoğumuz bilgisayardan, öğretmenlikten soğuduk paylaşmaya değer bulmuyoruz ama yine de bilgisayar ve diğer konular diye ayrıldığında diğer konuların azınlıkta olasıdır normali. uzun bir zamandır forumdan yeni birşeyler öğrendiğimi, yeni birşeyler gördüğümü hatırlamıyorum.

Hortum son 24 saat içinde gösterilmeseydi de kendi kategorisinin sabit başlığı yapılsaydı en başta bu tepkiler olmazdı. Şu da bir gerçek zümrelerim hortum gibi bir popüler konu bulma arayışınada girmişlerdir. O haftalarda gereksiz birçok başlık gördük.

togius' Alıntı:
bu forumdan çok ekstra birşey öğrenmeyi beklemeyin. yok yere canınızı sıkarsanız. Burası goy goy sitesi kimse alınmasın. Atıyorum bir bisiklet forumuna girin veya herhangi bir hobi forumuna giripte musluğa hortumu takamıyorum deyin anında forumdan uzaklaştırılırsınız. bilgisayarbilisim.net adının özelliklerini taşımıyor malesef. site ilk açıldığı zamanlarda daha kaliteli bir içeriğe sahipti. 6 yıl içinde sürekli düzey olarak düşüyor. Tüm sıkıntısını yaşayanlarda forumu ayakta tutmak için uğraşan yönetici arkadaşlar. Ama forumun ciddiyeti konusunda tartışmaların olmasıda bir gelişmedir.

Kesinlikle katılıyorum hocama eskiden seviyeli ve ciddi paylaşımların yanında tabi ki mizahi paylaşımlar da vardı ama şu anda ciddi anlamda seviye yerlerde.Bir de beğenmiyorsan googleda istediğini ara diyenler varya onlara da gülüp geçiyorum :lol:

Geri