Forumdan soğuttunuz ya yeter

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merkur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Artık neredeyse hiç web tasarımı sorunu kalmadı çünkü bakanlık bu işi üstlendi şimdiki sorunlar donanım az birazda yazılım başka sorun yok birde sene sonuna doğru özel konuların artması normaldir her sene olağan şeylerdir bunlar.

hasari' Alıntı:
Artık neredeyse hiç web tasarımı sorunu kalmadı çünkü bakanlık bu işi üstlendi şimdiki sorunlar donanım az birazda yazılım başka sorun yok birde sene sonuna doğru özel konuların artması normaldir her sene olağan şeylerdir bunlar.
:+1:

Tüh bir konu açacaktım olduğum yerde kaldım neme lazım anam biri çıkar şimdi bir laf eder :sleep:

advena' Alıntı:
Hocam burada bizler bir aile gibi olduk. Benzer sıkıntılarımız var ve en iyi biz anlarız birbirimizi. Uygun başlığın altına yazıldığı sürece isteyen tıklar istemeyen tıklamaz. Burada sadece teknik konulardan bahsedilseydi emin olun çok daha sıkıcı olurdu. Ki öyle siteler de var, onları kullanırdık
katılıyorum o hortum sorunu beni hem güldürdü hemde çözüm sundum gel neyle gelirsen gel bir çözümü bulunur elbet millet ülkeyi hortumluyor kimsenin umuru değil hocam bahçe hortumuyla uğraşıyor sıkıntı yok :)

advena' Alıntı:
Hocam burada bizler bir aile gibi olduk. Benzer sıkıntılarımız var ve en iyi biz anlarız birbirimizi. Uygun başlığın altına yazıldığı sürece isteyen tıklar istemeyen tıklamaz. Burada sadece teknik konulardan bahsedilseydi emin olun çok daha sıkıcı olurdu. Ki öyle siteler de var, onları kullanırdık
:D :+1: :++:

hasari' Alıntı:
adminimiz güzel açıklamış olay budur :alkis: :alkis:

hocam seninkide uygun olmamış...
herkes istediğini açar... ayrıca bu formun basitleştiğini değil tam tersine, bir aile arakdaslık ve dosluk ortamı olustugunu gosterir...

özel durumlarını bile paylaşan arkadaslar oluyor.. samimi bir ortam bence..

yanlış bir tutum bence bu arkadaş biraz gerilerek yazmış tabi kendince haklı yanıda var.
ne aradığını bilen birisine bu forum yeterde artar bile ....ne sorduysam ne aradıysam bu forumdan buldum ve hala bulmaktayım , ha insan arada farklı muhabbetlerdede bulunmak istiyor illa her dakıka her konu başlığında atomu parcalayacak paylaşımlarda bulunamayız ki,
hortumsa hortum beyin mr y sa beyin mr ;)
TİCARİİİİ BEKLEME YAPMA DEVAM ET :) :puhaha: :puhaha:

soğuduysan git bir saunaya gir ısınırsın:) isteyen istediğini yazar hoşuna gitmiyorsa okumazsın, herkes istediğini söylemekte bunu yazmakta özgürdür bence.

mustafatoker' Alıntı:
burdaki insanlar sizin samimiyetinize güvenerek bilgisayar dışında başlıklar açabiliyor bazen aşık oluyor yada çocuğuna isim koyuyor yada araba satıyor veya altın alıyor satıyor bunda rahatsız olacak bir durum olmamalı diye düşünüyorum her başlığı okumak gibi zorunluluğumuz yok
Samimiyete güvenmek?
Tanıdığı kişilerle konuşmak veya tartışmak istemediği konuları ve rahatsızlıkları paylaşmayı; çoğunun adını,kişiliğini,dış görünüşünü,yaşam tarzını bilmediği kişilerin klavye vb.. ile sanal ortamda yazdıklarıyla telafi etmenin verdiği duygu galiba...

Sosyal paylaşım sitelerinin okullardaki hatlarda engelli olmasının da bir sonucu olabilir...

bu forumdan çok ekstra birşey öğrenmeyi beklemeyin. yok yere canınızı sıkarsanız. Burası goy goy sitesi kimse alınmasın. Atıyorum bir bisiklet forumuna girin veya herhangi bir hobi forumuna giripte musluğa hortumu takamıyorum deyin anında forumdan uzaklaştırılırsınız. bilgisayarbilisim.net adının özelliklerini taşımıyor malesef. site ilk açıldığı zamanlarda daha kaliteli bir içeriğe sahipti. 6 yıl içinde sürekli düzey olarak düşüyor. Tüm sıkıntısını yaşayanlarda forumu ayakta tutmak için uğraşan yönetici arkadaşlar. Ama forumun ciddiyeti konusunda tartışmaların olmasıda bir gelişmedir.

togius' Alıntı:
bu forumdan çok ekstra birşey öğrenmeyi beklemeyin.Atıyorum bir bisiklet forumuna girin veya herhangi bir hobi forumuna giripte musluğa hortumu takamıyorum deyin anında forumdan uzaklaştırılırsınız. bilgisayarbilisim.net adının özelliklerini taşımıyor malesef. site ilk açıldığı zamanlarda daha kaliteli bir içeriğe sahipti. 6 yıl içinde sürekli düzey olarak düşüyor. Tüm sıkıntısını yaşayanlarda forumu ayakta tutmak için uğraşan yönetici arkadaşlar. Ama forumun ciddiyeti konusunda tartışmaların olmasıda bir gelişmedir.
doğru söze ne denir...

genel olarak forumun seviyesinin düştüğü bilgi edinilemediği düşüncesine katılmıyorum.
bu forumdan birçok şey öğrendim internet ,alışveriş ,otomotiv, oto servis ,yakıt, bilişim firmaları, meslekle alakalı bilgiler , hayat tecrübeleri, daha neler neler öğrenmeye de devam ediyorum.

elbetteki arasıra geyikde olmalı ,alakasız muhabbetde olmalı tamamen ciddiyetle devam ederse sıkılır insanlar en azında büyük çoğunluğu.

aranızdan birçok kişi ben dahil hemen hergün bu forumu ziyaret ediyor bir bakalım ne varmış, neler olmuş diye, demekki ilgimizi çekiyor. ilgimi çekmeyecek konu olursa bakmıyorum. madem rahatsızsınız sizde bakmayın , başkasının ilgisini çekiyor diye şikayet edemeyiz.

tamam geyik de olsun da tadın da olsun arabasını satmak isteyen de buraya yazmasın onun yapılacağı başka bir sürü site var

togius' Alıntı:
Tüm sıkıntısını yaşayanlarda forumu ayakta tutmak için uğraşan yönetici arkadaşlar. Ama forumun ciddiyeti konusunda tartışmaların olmasıda bir gelişmedir.
Forumun ciddiyetine gerek yok hocam açılan herhangi bir konuda bile bir dünya tartışma yaşanıyor.. Zaten çoğu konu sırf tartışma olsun diye açılıyor.. :shock:

ben forumdan memnunum günde toplamda günde 2-3 saatimi forumda geçiriyorum.. Facebook bile bu forum kadar bana keyif vermiyor

Sevgili arkadaşlar bu işin aslında te sebebi içinde bulunduğumuz psikolojik durumdur. Deşarj olma isteği son zamanlarda had safhaya çıkmıştır.
Bağımsız ortaokullar açıldığında (bizde halen yapılmadı) Ders yoğunluğu artıp burada paylaşımlar artacaktır.

Forumumuz gayet paylaşımcı ve bilgi alışverişi yapılan bir ortam. İstenmeyen mesajlara da siz girmeyiniz sıkıntı çıkmaz zaten :)

biraz arkadaşa da hak vermek gerek bence. samimiyetinde bir sınırı olmalı, hartumdan tutunda,saç boyasına, gusül abdestine, eve gelecek misafire kadar saçma sapan başlıklar var formda, her ne kadar okumasam da, bu başlıkları son konularda görmek hiç hoş değil

Geri