Nerde bu hortum olayı ben kaçırmışım bulamadım
:+1:hasari' Alıntı:Artık neredeyse hiç web tasarımı sorunu kalmadı çünkü bakanlık bu işi üstlendi şimdiki sorunlar donanım az birazda yazılım başka sorun yok birde sene sonuna doğru özel konuların artması normaldir her sene olağan şeylerdir bunlar.
katılıyorum o hortum sorunu beni hem güldürdü hemde çözüm sundum gel neyle gelirsen gel bir çözümü bulunur elbet millet ülkeyi hortumluyor kimsenin umuru değil hocam bahçe hortumuyla uğraşıyor sıkıntı yokadvena' Alıntı:Hocam burada bizler bir aile gibi olduk. Benzer sıkıntılarımız var ve en iyi biz anlarız birbirimizi. Uygun başlığın altına yazıldığı sürece isteyen tıklar istemeyen tıklamaz. Burada sadece teknik konulardan bahsedilseydi emin olun çok daha sıkıcı olurdu. Ki öyle siteler de var, onları kullanırdık
:+1: :++:advena' Alıntı:Hocam burada bizler bir aile gibi olduk. Benzer sıkıntılarımız var ve en iyi biz anlarız birbirimizi. Uygun başlığın altına yazıldığı sürece isteyen tıklar istemeyen tıklamaz. Burada sadece teknik konulardan bahsedilseydi emin olun çok daha sıkıcı olurdu. Ki öyle siteler de var, onları kullanırdık
adminimiz güzel açıklamış olay budur :alkis: :alkis:hasari' Alıntı:Artık neredeyse hiç web tasarımı sorunu kalmadı çünkü bakanlık bu işi üstlendi şimdiki sorunlar donanım az birazda yazılım başka sorun yok birde sene sonuna doğru özel konuların artması normaldir her sene olağan şeylerdir bunlar.
İstemeyene kapı açık. Bize güle güle demek düşeroz_om' Alıntı::alkis: :alkis:md4483' Alıntı:hocam burası forum sitesi herkes istediği başlık altında isteği başlığı açar sen beğenmezsen okumazsın olur biter.
bu ne şiddet bu ne celal forumun seviyesi düştüğü filan da yok
Samimiyete güvenmek?mustafatoker' Alıntı:burdaki insanlar sizin samimiyetinize güvenerek bilgisayar dışında başlıklar açabiliyor bazen aşık oluyor yada çocuğuna isim koyuyor yada araba satıyor veya altın alıyor satıyor bunda rahatsız olacak bir durum olmamalı diye düşünüyorum her başlığı okumak gibi zorunluluğumuz yok
:++:bote67' Alıntı:Sosyal paylaşım sitelerinin okullardaki hatlarda engelli olmasının da bir sonucu olabilir...
doğru söze ne denir...togius' Alıntı:bu forumdan çok ekstra birşey öğrenmeyi beklemeyin.Atıyorum bir bisiklet forumuna girin veya herhangi bir hobi forumuna giripte musluğa hortumu takamıyorum deyin anında forumdan uzaklaştırılırsınız. bilgisayarbilisim.net adının özelliklerini taşımıyor malesef. site ilk açıldığı zamanlarda daha kaliteli bir içeriğe sahipti. 6 yıl içinde sürekli düzey olarak düşüyor. Tüm sıkıntısını yaşayanlarda forumu ayakta tutmak için uğraşan yönetici arkadaşlar. Ama forumun ciddiyeti konusunda tartışmaların olmasıda bir gelişmedir.
Forumun ciddiyetine gerek yok hocam açılan herhangi bir konuda bile bir dünya tartışma yaşanıyor.. Zaten çoğu konu sırf tartışma olsun diye açılıyor.. :shock:togius' Alıntı:Tüm sıkıntısını yaşayanlarda forumu ayakta tutmak için uğraşan yönetici arkadaşlar. Ama forumun ciddiyeti konusunda tartışmaların olmasıda bir gelişmedir.
light' Alıntı:Hocam doğru söylemiş dingil dingil konulara girmeyin muhterem böteciler.