Ankara ne zaman yapar bilgisi olan varmi arkadaslaa
Hocam bunun cevabı yönetmelikte net olarak yok. O yüzden iller başvuru alırken ilk sıraya kendi kadronuzun bulunduğu okulu yazmanızı istiyorlar. Diğer okulların ihtiyaç durumu 2. Sırada kalıyor. Özetle yüzde 99 ihtimalle sizi kendi okulunıza vereceklerdirHocalarım herkes buradayken görevlendirme ile ilgili bir durumu sormak istiyorum daha önce konu açılmış ama sonuç yazılmamış...
A okulunda kadrolu bilgisayar ogretmeniyim, B okuluna BTR başvurusu yapmak istiyorum eğer B okulunda kadrolu başka branştan sertifikali öğretmen kendi okuluna başvuru yaparsa öncelik BT öğretmeninin mi olur yoksa kadrosu o okulda olan sertifikali öğretmenin mi?
Hocam 2 ogretmeniz ben norm fazlasiyim diğer arkadaş okulumuza başvuracak o yüzden ben de dışarı basvuracagim... Yazdığım durumdaki belirsizlik kafamı karistiriyorHocam bunun cevabı yönetmelikte net olarak yok. O yüzden iller başvuru alırken ilk sıraya kendi kadronuzun bulunduğu okulu yazmanızı istiyorlar. Diğer okulların ihtiyaç durumu 2. Sırada kalıyor. Özetle yüzde 99 ihtimalle sizi kendi okulunıza vereceklerdir
anladım hocam. Eğer okulunuz ikili öğretim ise biriniz sabah biriniz öğlen btr olursunuz. Normal öğretimse zaten başka bir okulu yazma hakkınız var elbette. Şu durumda dışardaki belge sahibi öğretmenin önünde olmanız gerekir öantıken. Çünkü yönetmelik bu konuda net. Öncelik bt öğretmenlerinde diyor. Umarım dilediğiniz gibi olurHocam 2 ogretmeniz ben norm fazlasiyim diğer arkadaş okulumuza başvuracak o yüzden ben de dışarı basvuracagim... Yazdığım durumdaki belirsizlik kafamı karistiriyor
yetişir hocam rahat ol..dys den sonra çok hızlı görevlendirme yapılıyor.Konya ili seminer doneminin ilk haftasi basvurular alinacak dedi.
btkoordinator42@meb.gov.tr adresine mail atiniz.
Seminer doneminde basvuru alsalar bile okullarin acilmasina yetismez. Baski yapin konyali arkadaslar
Sanmıyorum, Konya'nın hantal bir yapısı var.yetişir hocam rahat ol..dys den sonra çok hızlı görevlendirme yapılıyor.
Konya'dan ilçelere gönderilmiş, ama okullara ulaşmamış, tarihleri hakkında bilgim yok
Hocam başvuruyu nereden yapıyoruz acabaAnkara 27-05 tarihleri arası. Her sene olduğu gibi dilekçeler elden teslim.
Kayseri 5 eylül sonKAYSERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK