hocam okul başlangıç bitiş saatleri mesai saatleridir BTR ninBilişim teknolojileri rehber öğretmeni mesai saati nedir arkadaşlar 8:30 17:30 mu yoksa 8:30 15;00 mi
hocam okul başlangıç bitiş saatleri mesai saatleridir BTR ninBilişim teknolojileri rehber öğretmeni mesai saati nedir arkadaşlar 8:30 17:30 mu yoksa 8:30 15;00 mi
Bu, gün boşaltma olayı kendi okulundan başka okulda BTR olarak görevlendirilenler için geçerli. Ekteki dosyada yazıyor (İlden gelen yazı ekinde mevcut)
Bir de onaylardan haber var mı?
Hocam bizim yazılar gelmiş sizin hangi ilcevan btr görevlendirmeden haberi olan var mı? okula hala görevlendirme yazısı gelmemiş.
İstanbulİlden gelen yazıyı okudum hocam. Hangi il hocam?
Edremit hocam basvuru bile yapmadık bu donem..Hocam bizim yazılar gelmiş sizin hangi ilce
Yeni bir öğretim yılı başlayacak,herkese şimdiden başarılar diliyorum.BTR görevlendirme duyuruları ve bilgilendirmeleri bu başlık altında yapılırsa daha derli toplu olur diye düşündüm.
Geldi hocamArkadaşlar İstanbul valilik olurları hakkında bilgisi olan var mı
Hangi il hocam.özellikle büyükşehirlerde BTR ile ilgili artık duyuruya çıkılmayacağı, öğretmenlerin okullarına dilekçe ile başvuru yapacağı ve kaymakam onayı ile BTR görevine başlayacakları söylendi il zümresinde.
bu söylenen durum oldu ve duyuru yapılmadı ilçe ya da ilden. benzer bir durum yaşayan var mı?
Van hocamHangi il hocam.
Hocalarım hangi ilçe, onay gelen? Ne zaman geldi bir de?Geldi hocam