kitabı okumadım ama hocam kızıl saçlı kadın boşa gelmedi oraya diye düşünüyorum bendemfacil' Alıntı:jon snow ölüyormu yoksa sexi kızıl saç kurtarıyormu kıtap okuyan arkadaslar bekletmeyın 2016 ya cok var daha
Kan büyüsü yapan cadımı?tolgahan0010' Alıntı:kitabı okumadım ama hocam kızıl saçlı kadın boşa gelmedi oraya diye düşünüyorum bendemfacil' Alıntı:jon snow ölüyormu yoksa sexi kızıl saç kurtarıyormu kıtap okuyan arkadaslar bekletmeyın 2016 ya cok var daha
Maşallah dediği 2 gün yaşamıyor. :mrgreen:okanformula' Alıntı:ozlem22' Alıntı:of ya ne final olmuş böyle.. bu dizinin diğerlerinden farkı favori adamın bile ölebilmesi..pehhh üzüldüm :cry: :cry:
Hocam eşim hangi adamı sevse 2 bölüme kalmadan ölüyor. Daha bu bölümü izlerken ..... çok iyi adam dedi. Adam gitti yaaa.
Sanırım ejderlerin doğumundan önce onu bırakıp giden gurup bunlar.ridade' Alıntı:Khaleesi yine bir ordu buldu ondaki şans kimsede yok
COBOL' Alıntı:Sanırım ejderlerin doğumundan önce onu bırakıp giden gurup bunlar.ridade' Alıntı:Khaleesi yine bir ordu buldu ondaki şans kimsede yok
Yanılıyormuyum?
hakand77' Alıntı:evet dotraklar, khaleesinin eski göz ağrıları .bu arada jon snow yeni sezonda olmayacağını açıkladı zaten.dönüşü yok...
COBOL' Alıntı:En az 6 hançer ile gövdesi deşildi.Damarlarında kan bitti gölet oldu. Ama büyü bu belli olmaz...
Haaaa....
Bunun felçli birde kardeşi vardı.Ona ne oldu?????
Ortada 2 stark kaldı yanılmıyorsam???
Mucize olur.Sansa Karların üzerine düşse bile.Zorrrrozlem22' Alıntı:COBOL' Alıntı:En az 6 hançer ile gövdesi deşildi.Damarlarında kan bitti gölet oldu. Ama büyü bu belli olmaz...
Haaaa....
sansa, arya ve bu sezon hiç göremediğimiz sakat çocuk var..bi de sansayla theon o kadar yüksekten atladılar öldüler mi onlar da ya
ozlem22' Alıntı:COBOL' Alıntı:En az 6 hançer ile gövdesi deşildi.Damarlarında kan bitti gölet oldu. Ama büyü bu belli olmaz...
Haaaa....
sansa, arya ve bu sezon hiç göremediğimiz sakat çocuk var..bi de sansayla theon o kadar yüksekten atladılar öldüler mi onlar da ya
Varmıydı ya öyle bir ufaklık stark.ahmetismet' Alıntı:ozlem22' Alıntı:COBOL' Alıntı:En az 6 hançer ile gövdesi deşildi.Damarlarında kan bitti gölet oldu. Ama büyü bu belli olmaz...
Haaaa....
Bide sakat çocuğunda küçüğü vardı başlarda o nooldu? Öldü de ben mi kaçırdım hatırlamıyorum.
COBOL' Alıntı:Varmıydı ya öyle bir ufaklık stark.ahmetismet' Alıntı:ozlem22' Alıntı:COBOL' Alıntı:En az 6 hançer ile gövdesi deşildi.Damarlarında kan bitti gölet oldu. Ama büyü bu belli olmaz...
Haaaa....
Bide sakat çocuğunda küçüğü vardı başlarda o nooldu? Öldü de ben mi kaçırdım hatırlamıyorum.
Anımsamıyorum....
kafkas' Alıntı:en sonda sarı cercei yi taşıyan deve gibi adama ne demeli?
ya dağ ya tazı ikisinden biri galiba? var mı tanıyan?
COBOL' Alıntı:Sanırım ejderlerin doğumundan önce onu bırakıp giden gurup bunlar.ridade' Alıntı:Khaleesi yine bir ordu buldu ondaki şans kimsede yok
Yanılıyormuyum?
Bence bu dizi en genç stark erkek çocuğunun tahta oturması ile biter.Hayalimdeki son bu.kaybil' Alıntı:nasil final la bence basangic olmus herseye soru isareti koydular.. bence senarist hepsini gebertecek sonrada intihar edecek
halox' Alıntı:kafkas' Alıntı:en sonda sarı cercei yi taşıyan deve gibi adama ne demeli?
eski bölümlerde bir doktor vardı, manyak manyak deneyler yapıyordu bir çeşit frenkeştayn üstünde çalışıyordu hatta, sanırım cercei yi taşıyan dev o
Okuyan var ama;kaybil' Alıntı:kitabi okuyan yok mu o daha iyi bilir
O adam dağ.Oberyn Martelle dövüşürken baya yara aldı Oberynin mızrağında zehir vardı.Ölecekti ama bu eski ihtiyar üstatın yerine geçen yeni İlginç deneyler yapan üstad cerceriye "Yaşatırım ama süreç onu değiştirebilir" gibi birşeyler söylemişti.kafkas' Alıntı:halox' Alıntı:kafkas' Alıntı:en sonda sarı cercei yi taşıyan deve gibi adama ne demeli?
eski bölümlerde bir doktor vardı, manyak manyak deneyler yapıyordu bir çeşit frenkeştayn üstünde çalışıyordu hatta, sanırım cercei yi taşıyan dev o
Hocam saygılar, tespit mükemmel :++:
:alkis: :alkis:Kilit' Alıntı:O adam dağ.Oberyn Martelle dövüşürken baya yara aldı Oberynin mızrağında zehir vardı.Ölecekti ama bu eski ihtiyar üstatın yerine geçen yeni İlginç deneyler yapan üstad cerceriye "Yaşatırım ama süreç onu değiştirebilir" gibi birşeyler söylemişti.kafkas' Alıntı:halox' Alıntı:kafkas' Alıntı:en sonda sarı cercei yi taşıyan deve gibi adama ne demeli?
Hocam saygılar, tespit mükemmel :++:
Buldum 4. sezon 10. bölüm 13. dakikadan sonra izleyin.