:alkis: :alkis: :alkis:.Kaf-Kef.' Alıntı:Hasari o dizi fazla gitmez demedi deme konu cok dağılacak .Bi anda söner .
:++:omd' Alıntı:spoiler vereni döverim hacı net :wink:
Boyunundaki kolye gençleşmesini sağlıyor sanırım. Buda cadının büyü ile genç kaldığını gösteriyor.kaybil' Alıntı:kızıl afet niye yaşlandı şimdi yau bilen varsa bana pm atsın
hasari' Alıntı:Boyunundaki kolye gençleşmesini sağlıyor sanırım. Buda cadının büyü ile genç kaldığını gösteriyor.kaybil' Alıntı:kızıl afet niye yaşlandı şimdi yau bilen varsa bana pm atsın
Hııı o zaman farklı bir durum söz konusu. :shock:burhaneren' Alıntı:Hocam zamanında anadan üryan banyo yaparkende kolye yokmuş boynunda o zaman neden moruk olmadı acaba
Eski bölümlerdenmi hatırlayıp buldunuz banyo-kolye sahnesini?burhaneren' Alıntı:hasari' Alıntı:Boyunundaki kolye gençleşmesini sağlıyor sanırım. Buda cadının büyü ile genç kaldığını gösteriyor.kaybil' Alıntı:kızıl afet niye yaşlandı şimdi yau bilen varsa bana pm atsın
Hocam zamanında anadan üryan banyo yaparkende kolye yokmuş boynunda o zaman neden moruk olmadı acaba
Kızın adı Arya sebebi edindiği yetenekleri intikamını almak için kullandı (Bir adamı öldürdü) sözde yüz tanrısı bu şekilde cezalandırdı.COBOL' Alıntı:Eski bölümlerdenmi hatırlayıp buldunuz banyo-kolye sahnesini?burhaneren' Alıntı:hasari' Alıntı:Boyunundaki kolye gençleşmesini sağlıyor sanırım. Buda cadının büyü ile genç kaldığını gösteriyor.kaybil' Alıntı:kızıl afet niye yaşlandı şimdi yau bilen varsa bana pm atsın
Hocam zamanında anadan üryan banyo yaparkende kolye yokmuş boynunda o zaman neden moruk olmadı acaba
Bu arada, adını hatırlayamadım...
Dilenen kızımız, ne ara-nasıl kör oldu?
caps yapmışlar banyo sahnesini bende facede gördüm kolye ise gözden kaçırmışlar o sahneyiCOBOL' Alıntı:Eski bölümlerdenmi hatırlayıp buldunuz banyo-kolye sahnesini?burhaneren' Alıntı:hasari' Alıntı:Boyunundaki kolye gençleşmesini sağlıyor sanırım. Buda cadının büyü ile genç kaldığını gösteriyor.kaybil' Alıntı:kızıl afet niye yaşlandı şimdi yau bilen varsa bana pm atsın
COBOL' Alıntı:Eski bölümlerdenmi hatırlayıp buldunuz banyo-kolye sahnesini?burhaneren' Alıntı:hasari' Alıntı:Boyunundaki kolye gençleşmesini sağlıyor sanırım. Buda cadının büyü ile genç kaldığını gösteriyor.kaybil' Alıntı:kızıl afet niye yaşlandı şimdi yau bilen varsa bana pm atsın
Adı sanırım aria yada arya olacak...COBOL' Alıntı:Eski bölümlerdenmi hatırlayıp buldunuz banyo-kolye sahnesini?burhaneren' Alıntı:hasari' Alıntı:Boyunundaki kolye gençleşmesini sağlıyor sanırım. Buda cadının büyü ile genç kaldığını gösteriyor.kaybil' Alıntı:kızıl afet niye yaşlandı şimdi yau bilen varsa bana pm atsın
COBOL' Alıntı:Adı sanırım aria yada arya olacak...COBOL' Alıntı:Eski bölümlerdenmi hatırlayıp buldunuz banyo-kolye sahnesini?burhaneren' Alıntı:hasari' Alıntı:Boyunundaki kolye gençleşmesini sağlıyor sanırım. Buda cadının büyü ile genç kaldığını gösteriyor.kaybil' Alıntı:kızıl afet niye yaşlandı şimdi yau bilen varsa bana pm atsın
En son tapınakta idi ve görevini yapıyordu.Kente gelen şövalyelerden birini öldürmüştü.
Şimdi ise kör bir dilenci? Neden kör oldu ???