aslında tip olarak da andırmıyor değil gibi.myıldırım' Alıntı:<spoiler>
ekşide birisi o yaşlı adam aslında brandon stark ve kendini şimdiki zamana atmayı başardı diye bir tahminde bulunmuş. :idea:
</spoiler>
çok enteresan, düşündükçe de mantıklı gelmeye başladı.
bu soru benim de aklıma geldi ama çok eski zamanlar olduğu için muhtemelen önemli biri değildir. İlk istilacılardan biri neticede.Tuna54^' Alıntı:dizinin başında göğsüne bıcak sokularak dönüştürülen il ak gezen rastgele bir kişi mi yoksa dizideki bir karakter mi
omd' Alıntı:bu soru benim de aklıma geldi ama çok eski zamanlar olduğu için muhtemelen önemli biri değildir. İlk istilacılardan biri neticede.Tuna54^' Alıntı:dizinin başında göğsüne bıcak sokularak dönüştürülen il ak gezen rastgele bir kişi mi yoksa dizideki bir karakter mi
halox' Alıntı:omd' Alıntı:bu soru benim de aklıma geldi ama çok eski zamanlar olduğu için muhtemelen önemli biri değildir. İlk istilacılardan biri neticede.Tuna54^' Alıntı:dizinin başında göğsüne bıcak sokularak dönüştürülen il ak gezen rastgele bir kişi mi yoksa dizideki bir karakter mi
bence o dönüşüme uğrayan kişi night's king ve muhtemelen sıradan bir kişi de değil,bir targeryan olma ihtimali bile var,zaman kavramını da altüst ettiklerine göre bu karakterle yapımcılar seyirciyi daha çok ters köşe yapacak.
çünkü arkadaşların dediği gibi yaşlı adam büyük ihtimal bran, zaten bu düşünceyle iki karakterlerin bütün diyaloglarını tekrar dinlerseniz, çok makul duruyor
hocam o kızın jonun ikiz kardeşi olduğu söylentileri var, ama ne kadar doğru bilmiyorum, akgezeni öldürdüğü mızrakta ormanın çocuklarına ait mızrak ve ejderhacamından yapılmıştı,ejderhacamını bu çocuklar yapıyorlar zateninikat' Alıntı:halox' Alıntı:omd' Alıntı:bu soru benim de aklıma geldi ama çok eski zamanlar olduğu için muhtemelen önemli biri değildir. İlk istilacılardan biri neticede.Tuna54^' Alıntı:dizinin başında göğsüne bıcak sokularak dönüştürülen il ak gezen rastgele bir kişi mi yoksa dizideki bir karakter mi
bence o dönüşüme uğrayan kişi night's king ve muhtemelen sıradan bir kişi de değil,bir targeryan olma ihtimali bile var,zaman kavramını da altüst ettiklerine göre bu karakterle yapımcılar seyirciyi daha çok ters köşe yapacak.
çünkü arkadaşların dediği gibi yaşlı adam büyük ihtimal bran, zaten bu düşünceyle iki karakterlerin bütün diyaloglarını tekrar dinlerseniz, çok makul duruyor
katılıyorum. ayrıca hodoru zamanda geriye giderek etkilemiş o da ortaya çıktı. ilk babasına seslendiğinde verdiği tepkiyle böyle birşey yapacaklarını belli etmişlerdi. Akgezene dönüşen kişi kesinlikle önemli birisidir bakalım nerede dahil olacak olaya. Bran ı koruyan kız mızrakla akgezen öldürdü ama acep bir özelliği var mıydı?
İsim burdan mı gelmiş.yadigartbaykal' Alıntı:
khalesi konuşur Lannisterlar yapar uhaha:okanformula' Alıntı:khalesi sizide bunaltmadı mı sürekli şöyle yapacam böyle yapacam. doğru düzgün eylem yok. ordan oraya geziyor. Lannisterlara daha saygı duyuyorum, adamlar iş yapıyor iş Bi şekilde işlerini yürütüyorlar...
hasari' Alıntı:6.Sezon 7.Bölüm Yayınlandı.
Biraz durağandı ama insan karakterleri merak edip izliyor.okanformula' Alıntı:hasari' Alıntı:6.Sezon 7.Bölüm Yayınlandı.
Yayınlanmaz olaydı, bölüm çok kötüydü hocam. İlk defa eşim uyudu. Ben uyumamak için kendimi zor tuttum :-1: