bdogretim' Alıntı:2. sezonun en güzel bölümüydü.
Haklısınız.ALPONLINE' Alıntı:Arkdaşlar 6. bölümü henüz izlemedik konuyu söylemek zorunda mısınız?
Dostum spartacus karakteri öldüğü için diziden soğumuştum arada birde CNBS de denk geliyordu o sebeple bende fazla merak uyandırmamıştı geçenlerde şunun tüm bölümlerini indirip izleyeyim dedim efektleri hakkaten müthiş ağır çekimleri çok güzel. Dizi içerisine müstehçenliği fazla sokmuşlar onun dışında çok güzel tüm sezon bölümlerini bitirmek üzereyim az kaldı.the_korsan' Alıntı:kardeş spartacus ayrı segment, bu dizi D sınıfı, spartacus C sınıfı :lol:
Bölüm biterken gelecek bölümle ilgili hiç bir merak duymuyorum, aslında bu da güzel bir şey.
Bende o ejderhalardan çok şey bekliyorum bakalım neler yaşanacak.netame' Alıntı:Dizi eninde sonunda hızlanacak, sadık izleyici az bulunur ve böyle devam ederse genel tepkiler iyi değil, ne kadar büyük yapım olsa da iki sezon sonrasını göremez potansiyeline yazık olur biz de iyi bir diziden oluruz, ejderhaları da kafeste hatırlarız artık. Neyse, 9. bölüm kopacaklar büyük ihtimalle, giriş gelişmeden sonra gelecek sezona yine beklenti içinde bırakacaklar..
hasari' Alıntı:Bende o ejderhalardan çok şey bekliyorum bakalım neler yaşanacak.netame' Alıntı:Dizi eninde sonunda hızlanacak, sadık izleyici az bulunur ve böyle devam ederse genel tepkiler iyi değil, ne kadar büyük yapım olsa da iki sezon sonrasını göremez potansiyeline yazık olur biz de iyi bir diziden oluruz, ejderhaları da kafeste hatırlarız artık. Neyse, 9. bölüm kopacaklar büyük ihtimalle, giriş gelişmeden sonra gelecek sezona yine beklenti içinde bırakacaklar..
Hocam hangi siteden indiriyorsun?hasari' Alıntı:indirdik bu gece izleriz. :+1: