mmercan' Alıntı:Hocam hangi siteden indiriyorsun?hasari' Alıntı:indirdik bu gece izleriz. :+1:
işsiz bir şiir olmuşmitto' Alıntı:beş saattir winterfell'le king's land arası
satın almış krallığı lannisterların parası
kral dedikleri joffrey ensest piçinin alası
winterfellden yola çıktı yiğitler
...
..
.
Çizdiler, korkudan da bayıldı büyük ihtimalejdeharr' Alıntı:izlemeyen arkadaşlar olduğu için bende buradan yorum yapmaya karşıyım ama bi taraftan da yorum yapmak istiyorum
ilk önce cüce nin surat spartacus da ki gibi ikiye ayrılıp yarısı yere düşecek zannettim, baktım baya bi düşmüyo sonra sadece çizik var dedim , baktım hala ölecek gibi davranıyo dedim bu sefer kesin kellenin yarısı düşecek derken kahrolası dizi bitti .![]()
Bende bilerek yazmadım ama madem yazmışsın bende konuşayım. Suratındaki çizik kafayı ikiye bölmüştür bu dizide görsek efekt fazla verilmiyor. Muhtemelen cüce selamun aleyküm.ejdeharr' Alıntı:izlemeyen arkadaşlar olduğu için bende buradan yorum yapmaya karşıyım ama bi taraftan da yorum yapmak istiyorum
ilk önce cüce nin surat spartacus da ki gibi ikiye ayrılıp yarısı yere düşecek zannettim, baktım baya bi düşmüyo sonra sadece çizik var dedim , baktım hala ölecek gibi davranıyo dedim bu sefer kesin kellenin yarısı düşecek derken kahrolası dizi bitti .![]()
:lol:netame' Alıntı:dhde gitti dağ gibi adam demiş birisi :lol:
hasari' Alıntı::lol:netame' Alıntı:dhde gitti dağ gibi adam demiş birisi :lol:
Niye yalan söyleyeyim, ben adamı seviyordum.kafkas' Alıntı:Tabi ya dağ gibi adamZekiydi eşşek sıpası. Dizinin renklerinden di.
Valla ölmemiş te olabilir, son anda cekti kendini, daha cenazesi falan yok piyasada. 10.bölümde belli olur develer cüceler. :++:
Birinci mesajda not olarak düştük.ejdeharr' Alıntı:Sezon finali yayınlandı , bu bölümün tadını çıkarın millet, nisan 2013 e kadar yeni sezonu beklicez, ayrıca konuyu başlatan arkadaş başlığa spoiler yazsın ki izlemeyenler yorumlarımızı okumasın , kendimi kötü hissederim yoksa![]()