buyur hocam.sapphire' Alıntı:daha once ile dilekçe yazmış yökün yazısını da eklemiştim, gelen olumsuz cevapta yazan "ilköğretim okullarımızda teknik hizmetler sınıfı olmadığı, bu sınıfın sadece liselerde bulundugu ve ortaokulda çalıştığım için de derece kademe değişikliğinin mümkün olmadığı" şeklindeydi.
olumlu sonuç alan arkadaşlar dilekçe orneklerini paylaşabilirler mi ?
egunay' Alıntı:YÖK Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı, Devlet personel başkanlığının da görüşü alınarak, ESEFin TEF ile eşdeğer olduğuna, Mesleki Eğitim Fakültesinin ise TEF ile denk olmadığına karar vermiştir.
ESEF mezunu olup 9-1 göreve başlayanlar ekteki dosyalarla birlikte ilçe memlere bir dilekçe yazarlarsa TEFin aldığı 1 dereceyi alabilirler. Bizim okulda 2 arkadaş aldı.
Bizim arkadaşlara da önce kademe yaptılar. Teknik hizmetler sınıfı vb. sebeple. Tabi yanlıştı bu. Şahsen İlçemem ne giderek düzelttirdi ve derece aldı. İlçedeki memur hatalı bir şekilde kademe vermişti. Evrakları yanınıza alıp şahsen gidin bir de.sapphire' Alıntı:daha once ile dilekçe yazmış yökün yazısını da eklemiştim, gelen olumsuz cevapta yazan "ilköğretim okullarımızda teknik hizmetler sınıfı olmadığı, bu sınıfın sadece liselerde bulundugu ve ortaokulda çalıştığım için de derece kademe değişikliğinin mümkün olmadığı" şeklindeydi.
olumlu sonuç alan arkadaşlar dilekçe orneklerini paylaşabilirler mi ?
2 – Dört yıl süreli yüksek öğrenimi bitirenlerden yüksek mühendis, mühendis, yüksek mimar, mimar sıfatını almış
olanlar ile bunlardan öğretmenlik hizmetinde çalışanlar, Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulu, Erkek Teknik Öğretmen
Okulu ve Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu mezunları, İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi ile uygulamalı
Endüstri Sanatları Yüksek Okulu mezunları(1), Teknik Eğitim Fakültesi (Yüksek Teknik Öğretmen Okulu ve Güzel Sanatlar
Fakültesi, İstanbul Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu) mezunları (2), öğrenimlerine göre tesbit edilen giriş derece
ve kademelerine bir derece
Bizim okula kurumnetten geldi. Tüm okullara gitmiş olması lazım.A+bilisimci' Alıntı:yazıların orijinali var mı veya nasıl ulaşabilirim, ilçe milli eğitim bu şekilde resim falan kabul etmiyor??
Hocam dilekçeniz ile ulaştı onlar mı verdiler derecenizi?GoMiNam' Alıntı:sonucum olumlu derecemi aldım arkadaşlar :+1: