Merhaba hocam. DYS den gelen resmi yazının eklerinin içinde excel dosyasında serialler var.Merhaba. Ben lisanslama yapmak istiyorum fakat ürün seri numarası gelmedi diyor idarem. Bunu nereden almamız gerekiyor. Bilen var mı?
Hocam resmi yazı gelmediyse size kurulum yapmanızı neye göre söylüyorlar?Bize bir şey gelmedi diyor. Nereye mail atmamız lazım alabilmek için?
Hocam bize yazı geldi fakat eklerde serialler yok, kurum mailine de gelmemiş, gedex e mail attık dönüşte yok,okula özel serialler değilse paylaşmanız mümkün müMerhaba hocam. DYS den gelen resmi yazının eklerinin içinde excel dosyasında serialler var.
Sayın hocam malesef. Sınıf sayısı kadar serial göndermişler. Siz kurmanız gereken yerlere gedex i kurun. Cevap gelirse lisanslarsınız. Gelmezse iletişime geçtik fakat cevap alamadık diye yazıyı gönderen birime yazı yazarsınız.Hocam bize yazı geldi fakat eklerde serialler yok, kurum mailine de gelmemiş, gedex e mail attık dönüşte yok,okula özel serialler değilse paylaşmanız mümkün mü
Hocam dysden gelen resmi yazıda var. Yazı da Excel listesi var. Yalnız yazının içeriğinde sadece okulların adı var. Excel listesini kontrol edin, okul adlarının yanında şifreler mevcut...Hocam bize yazı geldi fakat eklerde serialler yok, kurum mailine de gelmemiş, gedex e mail attık dönüşte yok,okula özel serialler değilse paylaşmanız mümkün mü
sadece özel eğitim okulları mı? Yoksa özel eğitim sınıfı olan okullarda da kullanılacak ?Programın kurulu olduğu dizini açın. "Lisans" adlı bir uygulama var. Kurum Kimlik Numarasına 55999 lisans kısmına da size verilen lisanslardan bir tanesini yapıştırın problem çözülecektir. Bu program özel eğitim okullarında kullanılmaktadır.
Hocam bize gelen Excel listesinde serialler yoktu dağıtımda bir karışıklık olmuş sanırım,zümremiz ulaşmış,bizim okula ait olanı da gönderdi Sağolsun hallettikHocam dysden gelen resmi yazıda var. Yazı da Excel listesi var. Yalnız yazının içeriğinde sadece okulların adı var. Excel listesini kontrol edin, okul adlarının yanında şifreler mevcut...
Hocam pardus-linux ta hiçbir windows tabanlı program çalışmaz wine isimli eklentiyi çalıştırmanız lazım o da tek başına çalıştırınca hata verdi özel eğitim sınıfından başlayarak wine embedded bir pardus imajını okulun bütün ET lerine kuruyorumPardus da çalışıyor mu bu program?
hocam wine kurulumu üzerine GEDEX'i kurdum, sorun yok, çalışıyor.Pardus da çalışıyor mu bu program?
Eylülün ilk haftası tüm okula kurmam istendi (Görme Engelliler Ortaokulu/İlkokulu) Okulumuzda normal müfredat uygulanan görme engelli akademik sınıflar, Birden fazla engeli olan ama başat engeli görme engeli olan çok engelli öğrenciler ve öğretmenlerimizin yarısı görme engelli.Otizim sınıfına acil koduyla kurulum yaptım okul idaremizin isteğiyle,
daha sonra baktım ki otizm sınıfında hoparlör yok,
okul idaresine bildirdim durumu,
4 hafta oldu okul idaremiz otizm sınıfına 50 TL lik bir hoparlör alacak.
oy benim güzel memleketim...
İlkokul ve ortaokulda et olmadığı için sınıflardaki bilgisayarlara kurdum. Lisede de et lere kurdum. Bilgisayarlarda öğrencilerin kullanması zaten zor yani kullanılmıyor. Lisede de kullanıldığına şahit olmadım. Ben bir kaç kez farklı olanı bul, nerede saklanıyor, ritmik sayma falan oynatmaya çalıştım öğrencilere ama pek sarmadı.Peki bu programın faydası olacak mı!
Yorum olarak yazmanızı rica ediyorum.
Bugün daha önce gedex kurduğum bir tahtaya imaj atmam gerekti. Hangi seriali hangi sınıfa girdiğimi not almıştım. Nasıl olsa gedexi tekrar kurar aynı serial ile lisanslarım demiştim ama tabiki de olmadı. Yani anlayacağınız kurduğunuz pc nin veya tahtanın başına bir iş geldiğinde gedexi unutun. Çok profesyonelce.