Hadi mesleğimizin güzel taraflarını yazalım

Kodla Büyü
özellikle taşımalı olan okullarda nöbet kat be kat zordur...nöbet tutmamak-servisçiyle-yemekhane çalışanıyla ugraşmamak :D

Müdürün koltuğuna oturabilen tek branşız. Koltukta oturup problem çözmeye çalışırken, müdürün ayakta bilgisayar ekranına baktığı anda içeri giren başka bir öğretmen arkadaşın yüzündeki ifade...

yarının ne olacağını bilemediğimiz garip bir meslek. son on yılda öğretmnlerin bu kadar problem yaşadığı ve itibarının yerle bir olduğu bir dönem yaşanmamıştır. eğitim üzerinde bu kadar oynanaması yanlış. bilimciler için çok daha hüsran her sene değişen genelgelerle hiç bir yıl birbirinin aynısı olmayan uygulamalar bilişimcileri perişan etmiştir. hepsi bir yana hala bunu yapanlara yalakalık yapan öğretmenler yok mu onları görünce zaten perişanlık diz boyu oluyor.

marbled' Alıntı:
Müdürün koltuğuna oturabilen tek branşız. Koltukta oturup problem çözmeye çalışırken, müdürün ayakta bilgisayar ekranına baktığı anda içeri giren başka bir öğretmen arkadaşın yüzündeki ifade...

böyle durumda ya "darbe yaptım yönetime el koydum" ya da "tanıştırayım yeni müdürünüz/müdür yardımcınız" diyorum :)

idare den bana: nolçak ki sen bilgisayarcısın ,bu dersten öğrenci kalamaz

ben: sayın idareci ben bilgi ve iletişim teknolojileri branşım,
idare : e nolmuş yata yata 18 saat ek ders alıyonuz... :scared: :oops: :cry: :?

ozhan07' Alıntı:
marbled' Alıntı:

böyle durumda ya "darbe yaptım yönetime el koydum" ya da "tanıştırayım yeni müdürünüz/müdür yardımcınız" diyorum :)
:++: :alkis: :puhaha: ben ben

BBNET
Geri