ferdurucan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar...
Ben aha önce mesleki bir okulda çalışıyordum. Teknik öğretmenim. Tayinim hemlere çıktı. Yine teknik öğretmen olarak mı vasıflandırılacağız?
Kursların planlanmasında nasıl davranmalıyım.?
Teşekkürler...
Hocam meslek dersi öğretmeni olarak 113 tl tazminat alacaksınız.
kursların planlanması konusunda kursiyerlerin talepleri, yönetimin düşüncesi ve sizin isteğiniz önemli. Örneğin kursiyerler haftaiçi sabah ders istiyorsa hem yönetim hem de siz bu duruma uyuyorsunuz. ama alternatif zaman dilimleri varsa sizin ve yönetimin ortak kararıyla kurs farklı bir saate kaydırılabilir. Yüksek lisans veya farklı bir gerekçeyle gün boşaltmak isterseniz yönetim anlayış gösterecektir diye düşünüyorum. kursunuzu da böyle bir durumda 5 gün olarak değil 3 veya 4 gün olarak planlayabilirsiniz. Ama teknik öğretmen olduğunuz için maaş karşılığı 20 saati de doldurmanız gerekecektir. 4 gün günde 5 saatten kurs açabilirsiniz. veya tam ek ders için 5 gün öğleden önce 4, öğleden sonra 4 olmak üzre 40 saat derse girebilirsiniz. veya hafta içi 4 gün 5 saatten 20 saat, hafta sonu 8'er den 16 saat toplamda 36 saat derse girebilirsiniz. Kısacası çok fazla olasılık var. ama çoğunlukla kursiyerlerin katılım durumuna ve sizin talebinize göre düzenlenir.