Hangi kitabı okuyorsunuz?

Kodla Büyü
Ahmet KABAKLI/ Temellerin Duruşması 1 (1989), Temellerin Duruşması 2 (Gazi ve Atatürkçüler-2000)

Yakın tarihe dair çok önemli bilgilerle bugüne de ışık tutacaktır. Sıkılmadan okuyabilirsiniz. Ben 3. sünü merakla bekliyorum, Ahmet KABAKLI rahmetli oldu; ama yayımlanması için bırakmış sanıyorum.

sayın hocalarım sayın site üyeleri yardımınıza muhtaç olduğumu düşünüyorum çünkü kitap konusunda çok cahilim böyle bir öğretmen olmalı diye düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum ben hiç kitap okuma alışkanlığı olmayan bir insanım ve bunun büyük bir eksiklik aynı zamanda büyük bir ayıp olduğuna inanıyorum ama bu gün miladım olsun ve önerileriniz doğrultusunda kitaplar okumak bu alışkanlığı kazanmak istiyorum
ilerde iyi bir kitap okuyucusu olabilmek için ne yapmalıyım
sıkı bir arşivim olması için hangi kitapları okumalıyım
kitap okumaya hangisinden başlamalıyım şimdiden teşekkürler

the_myth' Alıntı:
Canan Tan --- Piraye

Tavsiye edilir.
edebi bir değer göremediğim asmalı konak tarzında bir kitaptı. dili basit, akıcı ama bitince "bu mudur yani" diyip kalıyorsunuz, okuduğum vakte acıdım, daha farklı beklentilerim vardı, beni hayal kırıklığına uğratmıştı. yine de beni yormasın, zamanım dolsun, kafam boşalsın, kitap okumuş olayım diyorsanız okunabilir...

bugün itibariyle SUÇ VE CEZA yı bitirmiş durumdayım..

olasılıksızı okuyan yada okumayı düşünen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle peşine EMPATİ yi okumalarıdır.birbirine yakın kitaplar ama ikiside bir o kadar muhteşem.

canan tan ın bütün kitaplarını okudum ama hemen hemen aynı yapıdalar...zengin kız güzel bir üniversite mezuniyet ve bu arada geçen duygusallıklar...

birde ALACAKARANLIK serisiyle çok dalga geçmiştim ama kitaplara başlayınca kendinizi durduramıyorsunuz.kesinlikle filmlerini izlemeyi tavsiye etmiyorum....

Okay Tiryakioğlu -> 4. Murat
Okay Tiryakioğlu -> Yavuz
Okay Tiryakioğlu -> Kanuni
Okay Tiryakioğlu -> Kuşatma

Yaklaşık 1 aydır okuduğum kitaplar.

arkadaşlar bilgisayar öğretmenleri eylem yapacak 9 nisanda forumda en başta duruyor eylem başlığı. biraz ilgi gösterin lütfen rica ediyorum size gelecegimiz söz konusu eylemden sonra konuşalım bunları kim hangi kitabı okuyor hangi filmi izliiyor hangi diziyi takip ediyor bunlar sonraki konular lütfen ilgi gösteriniz....tşk ederim

Geri