Hangi kitabı okuyorsunuz?

Kodla Büyü
Yiğit Düşünce...Kaza mı,Suikast mı,Kurtarma Rezaleti mi?
Muhammet Kutlu(Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kazası ile ilgili bilinenler ve bilinmeyenler.. )

Ursula K. Le Guin - Karanlığın Sol Eli

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim yazarın diğer kitapları da (Mülksüzler, Yerdeniz Öyküleri-ki yerdeniz serisi de 6 kitaptan oluşur) çok çok iyidir.

Elif Şafak-Siyah Süt'ü okudum. "Aşk" ve "Baba ve Piç"'den sonra tamamen hayal kırıklığı idi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

İskender Pala -OD
arkadaşlar herkese okumasını şiddetle tavsiye edeceğim müthiş bir kitap

1-Bozkurtların Ölümü Hüseyin Nihal Atsız
2-Bozkurtların Dirilişi

Seri kitaplardır ilk kitap bozkurtların ölümüdür.Siyasetle hiç alakası olmayan Göktürkler dönemini anlatan, tarihi kitapları sevenler için mükemmel ötesi bir kitap..

Açlık Oyunları - Suzanne Collins yeni bitirdim çok güzel ve sürükleyici bir kitap, Açlık Oyunları 3 serilik bir kitap,
2. kitaba bugün başladım "Ateşi Yakalamak" çok merak ediyorum bu kitapta neler olacak diye :) şiddetle tavsiye ederim

Aşkın Gözyaşları III / Kimya Hatun Sinan Yağmur

4 seri olan kitabın üçüncüsüdür.Şems - Mevlana - Mevlananın kızı Kimya Hatunu anlatıyor. Sürükleyici ,şiddetle tavsiye ederim.. :)

kemal tahir-devlet ana (çok ağır bir dili var biraz sıkıcı. anadoluda selçukludan sonraki uçbeylikleri dönemini anlatıyor)
elif şafak-siyah süt (bir annenin lohusalık dönemi sıkıntılarını anlatacağını iddia eden ama kitabın yarısına geldiği halde hala anlatamayan, beklediğimden ve kendi önsözünden daha farklı bir gelişimde ilerleyen bi kitap. bakalım sonu nasıl gelecek)

tomi hoag ın romanlarını okuyorum bu aralar...PSİKOPAT VE GÖLGEDEKİ İZLER çok güzeldi.şuan elimde ateş böceği yolu (kristin hannah) var.onada bayıldım.bundan sonra gene tomi hoag ın PARANOYA sını okuyacağım. tomi hoag polisiye romanlar yazıo ve sonunda ağzını açık bırakıo insanın.

Geri