mutluluk' Alıntı:simpson' Alıntı:arkadaşlar ben bir Dan Brown hayranı olarak size bütün kitaplarını tavsiye ederim. hepsini çok zevk alarak okudum. şu anda da leyleklerin uçuşu-Jean-Christophe Grangé okuyorum.
Jean Christophe Grange kitapları hakında biraz bilgi verebilirmisin???Merak ettimde hocam.teşekürler...
Bilhassa ilk kitapları kurgu ve akış açısından çok güseldi. Soluksuz okurdum ama artık biraz piyasa yapıyo gibi kitabın 2-3 bölümünden sonra sonunu tahmin ettim. Eşime söyledim oda bi kağıda yazıp bana verdi aynen tahmin etmiş. Yani son 1-2 kitabı hariç tutarsak çok sürükleyici ve heyecanlı bide türk polisiye romancısı olarak okuması keyifli... 8)filatros' Alıntı:şimdi Ahmet Ümit'in KUKLA kitabını okuyacam. biraz kalın ama başa çıkabilirim![]()
filatros' Alıntı:mutluluk' Alıntı:simpson' Alıntı:arkadaşlar ben bir Dan Brown hayranı olarak size bütün kitaplarını tavsiye ederim. hepsini çok zevk alarak okudum. şu anda da leyleklerin uçuşu-Jean-Christophe Grangé okuyorum.
Jean Christophe Grange kitapları hakında biraz bilgi verebilirmisin???Merak ettimde hocam.teşekürler...
hocam ben size cevap vereyim: Zat-ı muhterempolisiye romaların pîridir. Kurgusu çok geniş kitaplar yazıyor. Detaylardan bunu anlayabiliyorsunuz. Mümkün olduğunca kitabı tek seferde okumalısınız. çünkü olaylardan koptuktan sonra toparlamak çok zor. biraz (!)detaycı bir yazar.
Konular nerden buluyor bilmem ama yaratıcılığına diyecek yok adamın!
Hareketli ve polisiye romanları seviyorsanız kaçırmayın derim.
buka_' Alıntı:Uçurtma Avcısı-Khaled Hosseini
ayrıca arkadaşların "olasılıksız" adlı kitapla ilgili fikirlerine katılıyorum, o kadar heyecanlıki yarısını bi gecede bitirmiştim(kitap 475 sayfa). ertesi gün okulda gözlerim zonklamıştı ağrıdan 8)
Usturlab' Alıntı:Mustafa Armağan-Küller altında yakın tarih 3
MAEVE BINCHY 'inin yıldızlı ve yağmurlu geceler kitabı da güzel. Romantik takılacaksanız yazarın kitabları size göre.jins1903' Alıntı:İTALYANCA AŞK BAŞKADIR-MAEVE BINCHY
sürükleyici ve eğlenceli bir kitap.tavsiye ederim.bunu yeni bitirdim.şuan ŞU ÇILGIN TÜRKLER'i okuyorum