Hangi kitabı okuyorsunuz?

Kodla Büyü
halimyaren' Alıntı:
hokuspokus2' Alıntı:
aBi asLında köy öRtmeniysen alcan zerdüşt'ü okucan, o yalnızlıkta iyice derinlerine gircen kitabın, niçe abimiz ne demiş iyice çözücen olayı :) ben walla 4 kere okudum aynı kitabı, dördünde de ilk defa okumuş gibi, ama uzun zamandır okumuyorum, ölmeden önce son kez okucam diye karar aldım ama bakalım kestirebilcem mi öleceğim zamanı :)

Hocam Nietzsche diyor ki "benim Zerdüşt'ümden 6 cümleyi gerçekten anlayabilen üst insandır,Bir Goethe, bir Shakespeare bu korkunç tutku içinde, bu yüksekliklerde bir an bile soluk alamazlardı; Dante Zerdüşt'ün yanında yalnızca bir inanandır"
diyor
ben de 2 defa okudum. Kim bilir ne kazandık ne kaybettik. Moralini bozmadım değil mi? :D
hocam şuan 29 yaşındayım, ve 16 yaşında tanıştım ilk nietzsche ile, kabul ediyorum evet ilk başlarda gerçekten hiç bişey anlamazdım, yani şu meşhur karpostal lafları haricinde :)
sonra tükettik yazarı, attık kenara.. hiç bi ideoloji de kabul etmez bunu...

sonra, yolda yürürken, otobüs beklerken, yemek yerken, yavaş yavaş üzerine gelmeye başlıyor orda yazılanlar :) karabasan gibi :D

yani diyim ki,
ilk başta ben onu kullanmaya çalıştım..
sonra o beni esiri etti :D

nietzsche'nin yazdıkları bence mantıklı şekilde yorumlanamaz, yaşamak hissetmek gerekir

evet zaten Nietzsche mantığı yadsır! Evet yaşamak gerekiyor o yüzden zaten "İnsanca Pek İnsanca". iyi geceler.

Sen Şimdi Gidecenya Cehennemin Dibine Git, Ben Bağrıma Taş Basarım
(Erdal Demirkıran) Arkadaşlar kitabın adında sitem varmış gibi görünse de belli bir konu yok aslında. Yazar matrak bi tarzda bazı konular üzerine fikirlerini sunmuş..Kitap alana bağır taşı hediye diye bir de sürprizi var ki sormayın gitsin :lol:

ibetay' Alıntı:
Piraye
Canan TAN
-------------------------------
Geri Gel Ey Osmanlı!
Mustafa ARMAĞAN

çok güzel bir kitap. ben meşhurların son anları kitabını okuyorum.
sonra refik haylamazın efendimiz kitabına başlayacağım.

"Deliler ve Dahiler" Mehmet Niyazi

Ayrıca ZİKZAK ve OLASILIKSIZ kitaplarını şiddet ile tavsiye ederim arkadaşlar :) Mümkün ise ikisini eş zamanlı okumaya çalışın ki kafayı daha çabuk ve rahat bir şekilde yiyesiniz :)

fatmazehra' Alıntı:
Elif Şafak-Araf okuyorum.. Güzel
çok beğenmiştim ben de Araf' ı :)
Olasılıksızı herkes okuyor bu ara, ben de okuyacağım merak ettim.

Bu günlerde Umberto Eco' dan Gülün Adı' nı ve Atilla İlhan'dan Gazi Paşa' yı okuyorum.

Elif Şafak- Bit Palas yeni bitt o da süper :) Bu kadının yazdığı tüm kitaplar gibi
Şimdi Amin Moulouf- Semerkand okuyorum

Bu günlerde bir kaç kişiden duydum bu Boleyn Kızını hatta almayı düşündüm ama fiyatı fiyatı pahalı geldi :D

Tavsiye ederim Boleyn kızını sürükleyici çünkü .Filmide çekildi ama izleme fırsatı bulamadım

Tess Gerritsen in CERRAH isimli romanını okudum. 2 gün sürdü. gerilim/polisiye seviyorsanız ve daha önce okumadıysanız kesinlikle tavsiye ederim. elimden bırakamadım :+1:

İtiraf ediyorum, yazın başında 11 adet kitap aldım, yaz bitmek üzere ve yalnızca birini bitirdim. :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Geri