Hangi kitabı okuyorsunuz?

Kodla Büyü
İşgal ve Direniş'i ben de okudum ve çok beğendim. Bitirdikten sonra aynı yazarın 1919'un Şifresi adlı kitabını da okumanızı öneririm.

Bu yaz iki kitap okudum ilki Katre-i Matem (iskender Pala) ikincisi Limon Ağacı (Sandy Tolan). ikiside güzeldi ama Katre-i Matem'de kitabın sonu yoktu nasıl yani diyorsunuz bi hevesle ne olacak diye okudum sonu hüsran, Limon Ağacını kesinlikle tavsiye ederim.

Şu anda Kar Kurdu(Glenn Meade) adlı kitaba başladım,iyi gidiyor.

Bin muhteşem güneş.. Uçurtma Avcısının yazarından. Uçurtma avcısından çok daha güzel.. O kadar etkileyiciydi ki sanki okurken yaşıyomuşum gibi oldu..

Amin MAALOUF-- Çivisi Çıkmış Dünya

Ortadoğunun (özellikle Arap ülkelerinin) yakın tarihine ilgi duyanlar için bilgilendirici bi kitap. hepsini okuyamadım daha ama okuduğum kadarıyla güzel. tavsiye ederim. :)

Babilde ölüm, İstanbulda aşk ~ İskender PALA bitti

Melekler ve Şeytanlar ~ Dan BROWN

ve

İkinci Şans ~ Jane GREEN

zar adamı okudum en son ondan önce emile zola'dan nana yı okudum nana dan önce babalar ve oğulları okudum hepsi de güzeldi tavsiye ederim... Özelleikle babalar ve oğulları...

masumiyet müzesi- orhan pamuk
orham pamuk' u bi türlü sevemdim gitti. ilk beyaz kaleyi okumuştum fena değildi. sonra kar'a başladım bitiremedim. bi merakla masumiyet müzesini aldım. sadece bitirmiş olmak için dayandım. hep tasvir hep tasvir. çok sıkıcı bence.

Geri