Hangi kitabı okuyorsunuz?

Kodla Büyü
Kod Adı:68 68'lerin Dünü Bugünü : Hulki Cevizoğlu
Ejdarha Dövmeli Kız: Stieg Larsson

ben tüm kitaplarını okudum zaten bayılıyorum kendisine ama kağıt helva heralde diğer kitaplarından alıntılardan oluşuyormuş o yüzden karar veremedim okuyan varsa lütfen bir yorum yapsın..

aysnr_86' Alıntı:
elif şafak-kağıt helvayı okuyan varmı nasıl acaba almayı düşünüyorumda :?:
kitabı okudum hemen yorum yapayım
ewt derleme bir kitap tüm kitaplarından alıntılardan oluşuyor kısa kısa cümleler halinde 153 sayfa ama çok kaliteli bir cildi var
ondan olsa gerek kitap 22tl ama yine de alıp okuyun derim ben sevdim daha önce aşk -baba ve piç ve araf kitaplarını okumuştum...
Elif Şafak kitaplarını seviyorum anlatımı hoşuma gidiyor...

merve_eagle' Alıntı:
aysnr_86' Alıntı:
elif şafak-kağıt helvayı okuyan varmı nasıl acaba almayı düşünüyorumda :?:
kitabı okudum hemen yorum yapayım
ewt derleme bir kitap tüm kitaplarından alıntılardan oluşuyor kısa kısa cümleler halinde 153 sayfa ama çok kaliteli bir cildi var
ondan olsa gerek kitap 22tl ama yine de alıp okuyun derim ben sevdim daha önce aşk -baba ve piç ve araf kitaplarını okumuştum...
Elif Şafak kitaplarını seviyorum anlatımı hoşuma gidiyor...
çok teşekkür ederim yorumun için almaya karar verdim eminim güzeldir bende çok beğeniyorum anlatımını..

zorbeyburhan' Alıntı:
Don Brown - Kayıp Sembol

Don Brown'un tüm kitaplarını tavsiye ederim arkadaşlar...

Selamlar...
evet ben de okudum fena değildi. bir de bu kitapla beraber Gülse Birsel'in Velevki Ciddiyim kitabını almıştım o da güzel bir kitap zaman geçirmek için ideal.

Otobüs Yolculuğuda MUHAFIZ - Selman Kayabaşı okuyorum
Nöbet tutarken GLADİO - Zihni Çakır okuyorum
Gece yatmadan önce de ABDULHAMİTİN KURTLARLA DANSI - MUSTAFA ARMAĞAN okuyorum

nasıl:)

Nora Roberts
ışığın anahtarı
bilgeliğin anahtarı
cesaretin anahtarı üçlemesi; üçüde harika elinizden bırakamıyorsunuz. kurgu sevenler için.

JRR Tolkien - Hobbit yeni bitirdim
JRR Tolkien - Tehlikeli Diyardan Öyküler az kaldı :)

Geri