elif şafak-kağıt helvayı okuyan varmı nasıl acaba almayı düşünüyorumda
beyazgolge' Alıntı:elif şafak-kağıt helvayı okuyan varmı nasıl acaba almayı düşünüyorumda
hocam daha önce Elif Şafak ı hiç okumamıştım geçen aşk isimli kitabını okudum. güzeldi
kitabı okudum hemen yorum yapayımaysnr_86' Alıntı:elif şafak-kağıt helvayı okuyan varmı nasıl acaba almayı düşünüyorumda :?:
çok teşekkür ederim yorumun için almaya karar verdim eminim güzeldir bende çok beğeniyorum anlatımını..merve_eagle' Alıntı:kitabı okudum hemen yorum yapayımaysnr_86' Alıntı:elif şafak-kağıt helvayı okuyan varmı nasıl acaba almayı düşünüyorumda :?:
ewt derleme bir kitap tüm kitaplarından alıntılardan oluşuyor kısa kısa cümleler halinde 153 sayfa ama çok kaliteli bir cildi var
ondan olsa gerek kitap 22tl ama yine de alıp okuyun derim ben sevdim daha önce aşk -baba ve piç ve araf kitaplarını okumuştum...
Elif Şafak kitaplarını seviyorum anlatımı hoşuma gidiyor...
evet ben de okudum fena değildi. bir de bu kitapla beraber Gülse Birsel'in Velevki Ciddiyim kitabını almıştım o da güzel bir kitap zaman geçirmek için ideal.zorbeyburhan' Alıntı:Don Brown - Kayıp Sembol
Don Brown'un tüm kitaplarını tavsiye ederim arkadaşlar...
Selamlar...
çok güzel bir kitap bence...seferzafer' Alıntı:Limon Ağacı.