Hangi kitabı okuyorsunuz?

Kodla Büyü
Katre-i Matem, İskender Pala.
Bab-ı Esrar, Ahmet Ümit
Aşk, Elif Şafak
Kurt Seyt&Shura, Nermin Bezmen
Kurt Seyt& Murka, Nermin Bezmen

Bunlar son zamanlarda okuduğum ve beğendiğim kitaplardan birkaçı.

feridekorkmaz' Alıntı:
Safran Sarı
İnci ARAL

hocam bu kitabın ilki yeşildir, yeni aldım sayılır ama bir türlü ilerlemiyor nerdeyse bişey anlamadım kitaptan, çok karışık siz nasıl buldunuz kitabı?

Bir Çift Yürek-Marlo Morgan.. O kadar övdüler kitabı 60. sayfasına geldim hala ne bulduklarını anlayamadım..Umarım ilerleyen sayfalarında düşüncelerim değişir..

şu anda sana gül bahçesi vaad etmedim okuyorum ama tavsiye etmem bana da bir türkçe öğretmeni tavsiye etmisti herhalde beni sevmeyen biriymis :)

Alain de Botton-Aşk Üzerine aşkı felsefi temellere dayandırarak anlatan enfes bir kitap,
Micheal Foucault-kelimeler ve Şeyler kitap ünlü Las Meninas tablosunu anlatıyor, bir tabloya bakarak 500 sayfa yazılmış tabi insan bilimlerine ilgi duyanlar için şiddetle tavsiye ederim bana çok şey katmıştır sündüre sündüre çize çize okudum ikisini de..

neşem' Alıntı:
şu anda sana gül bahçesi vaad etmedim okuyorum ama tavsiye etmem bana da bir türkçe öğretmeni tavsiye etmisti herhalde beni sevmeyen biriymis :)

Harika bi kitaptır bence, psikolojiyi sevenleri yanıltmayalım hocam:)
Psikoloji okuyanların bildiği bir kitaptır gerçi sanıyorum ki ünlü ve çok baskı yapmış bir kitaptır;)

Geri