Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
Arkadaşlar bugün sipariş ettiğim kitaplarım geldi paylaşmak istedim,
Münevver AYAŞLI Dersaadet
Samiha AYVERDİ İstanbul Geceleri

Bu kitaplara başlamak için heyecanla bekliyorum. Önce elimde başlayıp da bitiremediğim 4 kitap var. :)

John Fasman - Coğrafyacı'nın Kütüphanesi

Değişik bir kitap, fena değil... Tavsiye ediyorum :)

Yorgun Mayıs Kısrakları - Yılmaz KARAKOYUNLU

Adnan Menderes hakkında meğer ne kadar az şey biliyormuşuz. Hele dillere destan çaptınlığı ( uçkur düşkünlüğü) hakkında...

Ayşe Kulin
Önce Vedayı okudum şimdi de Umut'u okuyorum. Güzel kitap istanbulun ingilizler tarafından işgalini ve sonrasında kurulan Cumhuriyetin ilk yıllarını anlatan süper sürükleyici romanlar. Ayşe Kuline teşekkürler bu arada...

Jean-Christophe Grangé - Ölü Ruhlar Ormanı

Polisiye gerilim tarzında , oldukça gerilim dou bir kitap. Kan-şiddet öğeleri ön planda , polisiye yanı daha ağır olsa daha çok hoşuma giderdi.

TURGUT ÖZAKMAN-ŞU ÇILGIN TÜRKLER kitabını bugün bitirdim. Kesinlikle herkesin okuması gereken müthiş bir kitap. İnsan Türklüğünden gurur duyuyor gerçekten.

Moskof Cariye Hürrem / Demet Altınyeleklioğlu

Harika bir kitap, bu kitabı okurken hem kadının zekasına hem de İstanbul'a hayran kalıyorum...

Haliç’te Yaşayan Simonlar - Dün Devlet Bugün Cemaat

Ekli dosyalar

• hhh.jpg
    hhh.jpg
    51.4 KB · Görüntüleme: 591
Nedenmi bahsediyor yeni ifitralar yalan dolan. Varsayımlar sıktı bu kitaplar. Hanefi avcıda dününü çabuk unutmuş gözüküyor. Ergenekon savunucu olmuş oda maşşalh tosun gibi...

nkobya' Alıntı:
Ayşe Kulin
Önce Vedayı okudum şimdi de Umut'u okuyorum. Güzel kitap istanbulun ingilizler tarafından işgalini ve sonrasında kurulan Cumhuriyetin ilk yıllarını anlatan süper sürükleyici romanlar. Ayşe Kuline teşekkürler bu arada...

Ayşe Kulin'in Umut kitabını ben de bugün bitirdim ve çok beğendim.

Cumhuriyet dönemine halkın gözünden bakabilmek daha farklı. O dönemde padişaha ve hükümlerine gönülden bağlı tutucu bir insanın, Cumhuriyet'e bakışı, Atatürk inkilaplarına direnişi ve zamanla sosyal hayatta ve birçok alanda oluşan yeniliklere ayak uydurması... Irk ayrımları, göçler, Türk- Ermeni halkının ilişkileri ... Aslında irdeleyince birçok şeyi günyüzüne çıkarabilecek bir kitap.. Bilmiyorum ben sevdim, tavsiye ederim....

Bu yaz
Dan Brown - Kayıp Sembol
Ahmet Ümit - Kukla 'yı bitirdim.
Her ikisini de şiddetle tavsiye ederim.

Geri