Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
berra_u' Alıntı:
bumit' Alıntı:
katre-i matem İskender Pala
İki Darbe Arasında İskender Pala ikisinide çook tavsiye ederim

en kısa zamnda da yeni kitabı şah&sultanı alacam inş.
:+1: :+1:
şah&sultan la ılgılı yorumlar cok guzel. benım de okumayı dusundugum kıtaplar arasında...

1 ekimde çıktı.1 ekimde aldım şah&sultan ı . bi kitabı okuyup okuyamıcamı ilk bölümden anlarım hemen.ilk bölüm hiç açmadı.ittir kaktır 3. bölüme kadar okudum.hala elimde sürünüyo.İskender hoca bu sefer sadece yazmak için yazmış.zaten kendiside diyo.bilmem neye zemin hazırlamak için yazdım diye.beğenmedim kitabı kısacası.ama bitiricem azimliyim :mrgreen: iki darbe arasındayıda beğenmemiştim.Tarihi bi kitap beklerken kendini öven bi kitap ortaya çıkarmış.Tarihlede yakından uzaktan alakası yok.Katre-i matemi tek geçerim.Babilde ölüm istanbulda aşka zaten lafımız olamaz.üniversitelerde ders diye okutuluyor kitabı.İskender hoca bu sefer kıvıramamış alevi açılımına katkım olsun diye.zaten nerde çokluk olursa orda bişeyler oluyo :D iskender hocayada fazla rağbet oldukça çaptan düştü.her röportajını her tv programını ,kanal kanal gezip her misafir olduğu programı hiç kaçırmam.5 sene önceki iskender hocayla şimdiki arasında dağlar kadar fark var.Artık kendine ve sinirine hakim olamıyor.sanırım yaşlılıktan:) eskisi gibi naif gelmiyor artık

en son "Bu Ülke / Cemil MERİÇ"i okudum.
Eğer kitapçılarda bulabilirsem "Toplum Bilimsel Düşün / Emila Mills" alıp okuyacağım.

Kuşatma 1453 - Okay TİRYAKİOĞLU

İstanbul kuşatmasını anlatan bir kitap. Kurgu ve anlatım fena değil ancak kitapta bir sürü bilgi hatası var. Osmanlı Devleti tarihini bilmeyen biri için bu yanlış bilgiler gerçekmiş gibi öğrenilebilir.

öğretmenim mori'yle salı buluşmaları ----- MITCH ALBOM
bitince inşallah İSKENDE PALA şah&sultan ı okuyacağım

ŞAH VE SULTAN :İSKENDER PALA (çok beğendim b kitabı tavsiye ederim,mutlaka okuyun :+1: )

Geri