Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
Eskişehir Üniversitesi - Açıköğretim Fakültesi - Tarih Bölümü kitaplarını okuyorum...
-İlkçağ Tarihi
-Ortaçağ Tarihi
-Anadolu Tarihi Vs.
Sınavlara az kaldı... Tarih Öğretmenliğine geçi yapacam inşallah... Tabi bitirebilirsek... :)

Açlık oyunları 3. kitap Alaycı Kuş - Suzanne Collins
ilk iki kitabı bitirdim 3.sündeyim. ilk kitabın filmi de var mutlaka okuyun ve izleyin derim...

ahmet cevizci felsefe tarihi :) güzel bir kaynak bir sefer okunup bırakılacak bir kitap dil koyun oturduğunuz salonda masanın üstüne ara ara açıp bi kaç safya okuyun öle gözde gezdirebilirsiniz :)

steve.jpg

Almak isteyenler için elektroworld'de 9,90 a satılıyor... http://www.electroworld.com.tr/arama/?q=steve+jobs

akrep026' Alıntı:
Eskişehir Üniversitesi - Açıköğretim Fakültesi - Tarih Bölümü kitaplarını okuyorum...
-İlkçağ Tarihi
-Ortaçağ Tarihi
-Anadolu Tarihi Vs.
Sınavlara az kaldı... Tarih Öğretmenliğine geçi yapacam inşallah... Tabi bitirebilirsek... :)

aynen hocam... :) :)
+ Hellen ve Roma tarihi

Atatürk'ün İhtilal Hukuku - Taha AKYOL

Atatürk'ün cumhuriyet öncesinde ve sonrasında istediği düzenlemeleri yapmak için nasıl bir siyaset izlediğini anlatan çok güzel bir kitap. Bununla birlikte Lozan görüşmeleriyle ilgili öğrendiklerim beni çok üzdü. Musul'un bir hiç uğruna kaybedildiğini öğrenince üzüntüm de öfkem de arttı...

Geri